ErzincanLee
İnsanı Ayakta Tutan Tek Şey , Ayakları dır. =))
- Tepki
- 2.506
- İsim
- Halil Ekinci
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Muhtemelen takımları açıklama yapacaktır ama, 130km'lik bir etabın 90. km'sinde patlaması ilginç, bu adamlar profesyonel yarışın başında kolay kolay tükenecek yapıda değiller. Kaldıki 30 km kadarı zaten eğim aşağıydı. Bu saatten sonra sanmam jumbo versin turu, artık kedinin fare ile oynadığı gibi peleton ile oynacaklar gibi görünüyor.Bana bu işin altından gene Covid çıkacak gibi geliyor. Çünkü her ikisi de son zirve finişi etabını sorunsuz çıkmıştı. Hatta Remco önden uzayıp giden Hugh Carty'e zaman kaptırmamak için atak yapmış, Kuss ise kuyruğuna yapışmıştı.
Eğer bu yarış burada biterse gerçekten yazık olur. Tek kale maça döner turun kalanı.
Britanya turuna da bakıyorum göz ucuyla şöyle aralarda derelerde, Jumbo orda da bokunu çıkardı gerçi ama van Aert da oturayım kıçım üstü şöyle paşa paşa sprintini atayım falan yapmıyor hiç gördüğünim kadarıyla. Bi sprinte giriyor 2000 watt, bi etaba gidiyor sprint finiş olacak diyorsun son 500 metrede kaçıp tek başına gidiyor falanÜstelik Van Aert gibi bir süper yetenek de dinleniyor...
Belçika"da trafik kazası geçiren takım arkadaşı için etabı kazanmak istemiş. Gerçi turuda kazanmak istiyor gibi duruyor, Kuss ile aradaki farkı 29 saniyeye indirdiİzleyemiyorum ne yazık ki ama görünce şaşırdım. Vingegaard galibiyet mi istiyor gerçekten? 17. etap öncesinde biraz gereksiz bi zorlama olmuş sanki, son tırmanışta ne olacak bakalım..
Belçika"da trafik kazası geçiren takım arkadaşı için etabı kazanmak istemiş. Gerçi turuda kazanmak istiyor gibi duruyor, Kuss ile aradaki farkı 29 saniyeye indirdi