Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

@SerhatAtan bende rampada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. hatta şunu da söyleye bilirim daha önce kullandığım şehir bisikleti ile çıktığım rampaları artık daha hızlı çıkıyorum. :) ama önemli etken kendimiz oluyoruz.

@serkant yakıt çok teşekkür ediyorum. kazasız belasız sürüşler hepimize. :)

• Beğen
Tepkiler: SerhatAtan
Scudo
arkadaşlar ufak bir kaza geçirdim ve maşam çatladı accell bisiklet yardımcı olur mu bu konuda ? garantisi devam ediyo faturası mevcut
R09bAj.jpg
z3l2k6.jpg
vb8QW6.jpg
37j1n2.jpg

@BadBadWhiskey geçmiş olsun ancak kullanıcı hatası olduğu için kadro garantiye girmeyecektir.Yeni maşa alacaksınız ama accelle yine iletişime geçin onlar tedarik ettiği için başka yerde bulamazsınız. Ayrıca kadroda da çizikler görüyorum kadroyuda iyi kontrol edin içten çatlama olmuş olabilir.

Çok geçmiş olsun @BadBadWhiskey sana birşey olmadı değil mi ? Gelen mala gelsin....

Accell satış sonrası gerçekten çok iyi ve yardımcı oluyor.

Hocam geçmiş olsun sizde birşey varmi nasil oldu kaza:agla:

@BadBadWhiskey geçmiş olsun. büyük olasılıkla garanti dışı kendiniz tamir ettirebilirsiniz.

@ozlemrah09 hayırlı olsun kazasız sürüşler.

@ozlemrah09
Hayırlı olsun.Sanırım Efi 100 büyük gelmişti. Onu ne yaptınız?

@CY3535
Satılık olarak elimde duruyor. Taliplerini bekliyor.

(link)
Düşünen varsa bisiklet çok az kullanıldı geçmişini biliyorum iş yerinde birlikte çalıştığım arkadaşıma sıfır olarak almıştık belindeki rahatsızlıktan dolayı kullanamadı.

@BadBadWhiskey hocam yeri degil belki ama masa nasil bu hale geldi nasil dustugunuzle ilgili bizlere de tecerube olmasi acisindan biraz bilgi verebilir misiniz?

@yusufgs3625 @AliMurat @CY3535 bana birşey olmadı ufak morarıklar sıyrıklar falan var. kaza şu şekilde oldu viraj dönerken yol kenarına düştüm şu resimdeki gibi bi yere. bakalım yarın telefon açacağım accell bisiklete ne diyecekler. garanti kapsamında değil büyük ihtimal. en azından maliyet fiyatına bir maşa yollayabilirlerse yeter bana
YOL.JPG

@BadBadWhiskey çok geçmiş olsun tekrardan. @mehmet.ali garanti konusunda tecrübeli :) saolsunlar benim de ufak bir ricam oldu hemen yardımcı oldular.:harika:

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mehmet.ali sizin bisikletiniz de çok güzel iyi günlerde kullanmaniz dileğiyle :) bence benim çektiğim gibi çekebilirdiniz :)

Geri