Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

Size durumu şu şekilde izah edeyim daha önceki bisikletim alü kadrolu bir fujiydi. Şimdi karbon kadrolu Lapierre Sensium kullanıyorum. Karbon başka birşeymiş.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Scudo
@Imlampre merhaba yaklaşık bir hafta önce Lapierre Sensium 500 aldım ve bisikletten çok çok memnunun daha önce alüminyum yol bisikleti kullanmadım bir kıyas yapamayacağım. Bende bisiklet alırken cannondale ile çok kıyas yapmıştım yeşil renk benimde zaafım fakat kabloların kadro dışından geçmesi ve tiagra set olmasından dolayı vazgeçmiştim. Yapılan yorumlara bakarsak Cannondale’nin kadrosu alüminyum olsada karbon kadrolardan aşağı kalır yönü yok. Ben sizin yerinizde olsam gözüme hoş geleni alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Kablonun dıştan geçmesine takılmayın. Eğer içten geçen kablolu alırsanız kablo değişim zamanında baya bi tercihleriniz hakkında küfür edebiliyorsunuz :)

Arkadaşlar selam,Sensium 400 kullanan var mı,Ultegra 6800 setli ve Aksium jantları var ? 2015 model sanırım düşündüğüm bisiklet.Tırmanış için Venge'e kuma getirmeyi düşünüyorum :D

Neyse konuyuda pas geçmeyeyim :D Değişik makineler bunlar,neredeyse üst seviye tüm modellerine bindim.Bi tek sorduğum modeli elime geçiremedim :) Eskişehirden selamlar

@Erkin KalenderMurtaoğlunda camda asılı olan kırmızo siyah lapierde çok tatlı tiagra setli olan :)

@uzunyoladamı
Oluyor böyle can sıkıyor. Tekrar aynı yerden darbe almasın ve alınca boya daha çok atmasın diye oraya bir sticker yadA siyah elektrik bantı gibi birşey yapıştırın. Daha sonra bantı söker oto macunu ile parmağınız ucuyla dolgu yapın. Bi sıkıntı olmaz allah kaza bela vermesin beteri olmasın

2018 modelleri çıkmış 2017 modellerinde de indirim yapmışlar ama bizde yok (link)

Yeni bir Lapierre kullanıcısı olarak öz eleştiri yapayım. Lapierre karbonlar biraz ağır gibi ve donanıma göre fiyatları çok uçuk bisikletler. Ben arkadaşımdan uygun fiyatlı Lapierre Sensium 300 aldım 2016 model liste fiyatına baktığımda bu bisikletin 1660 € olduğunu gördüm ve şoka girdim. :)

@trainspotting35 ikilemde kalmamın nedeni de biraz bu.alü..cannondale ile karbon lapierre ayni agirlikta dolayisiyla ülkemin yollari vs unsurlar beni uzak tutuyor

Tek olay hafiflik olmamalı. Fuji Sportif 1.3 Alü bisiklet sahibiydim halende öyleyim ancak 1 ay önce Lapierre Sensium 300 aldım arkadaşımdan çok uygun şartlarda ve çok uygun fiyata aklımda karbona geçmek yoktu ekonomik anlamda. Karbon bisiklete biner binmez ilk hissiyatım pedala bastığınız kuvvetin yola aktarılması oldu. Sonrasında sanki süspansiyonlu bir bisiklet kullanıyormuşum gibi sarsıntıları az hissetmemle iyiki karbon sahibiyim dedim.@Imlampre

@Imlampre

Arkadaşlar herkese selam,
Bir sorum olacak. Bir süredir Shaper 200 kullanıyorum ve genel olarak da aslında çok memnunum. Düşündüğümden daha seri bir bisiklet. Öyle ki yol bisikletlilerinden oluşan bir grupla 50 km civarı bir sürüşte (ki bazılarında Canyon, S-Works gibi üst düzey setlere sahip bisikletler vardı) arkalarında kalmadım. Ama acaba bu bisiklete bir yol gidonu taktırsam mı? Yoksa eyvallah bu iyidir bununla devam et, sonra yenilersin bisikleti mi dersiniz? Fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler herkese..

@Levin

@Levin Kimse cevap yazmamış ben yazayım. Bu bisiklete dropbar takmak düşündüğünüzden daha masraflı olacak. Uğraşmanızda cabası. En güzeli elinizdeki bisikleti satıp bir yol bisikleti almak.

IMG_3416.JPG Konu canlansın.

IMG_3190.JPG

Merhaba arkadaşlar, ben de bu hafta Lapierre Audicio 300 alarak aranıza katıldım. Beyaz ağırlıklı fıstık yeşili modelinden aldım. Sorum şu olacak, bu modele uygun kıyafet bulamıyorum, bir de upgrade olanaklarım nelerdir acaba.
Yardımlarınızı bekliyorum,

İyi günler,
prod83271_NC_NE_01

(link): bisikletinizi güle güle kullanın elimde m beden bir adet var sadece iki sefer giyildi. Özelden yazarsanız detaylı konuşuruz.

Link; (link)
LAPİİİ.jpg
Bu bisikleti kullanan varmı? ( Bu model 2018)

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
IMG_4368.JPG
Yeni jantlarla artık 8,4 kg (Lastikler bitince 200 gram daha kazanacağız) Toplamda lastik ve jant değişimiyle 8,2 kg lık bir bisiklet elde etmiş olacağız. Benim bisikletim aksesuarları ve mtb pedalından kaynaklı biraz ağır.

@trainspotting35lapierre'ler cok agir diyenlere gelsin[emoji4]

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de audacio 300 cp aldim iki gun once. Gercekten guzel bisiklet. Isten gucten kulanmaya firsat olmadi ama ucar bu.

IMG-20180107-WA0009.jpeg

Lapierre karbon kadrolara göre sanırım biraz ağır.Ama bana sağlamlık açısından güven veriyor.Ve tasarımları mükemmel. Takipteyim heran lapierre sahibi olabilirim :)

Geri