Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre marka konusu

Yeni bir fotoğraf ile konuyu ateşleyelim! :)
İyi hafta sonları!

20160422_140031.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Valla bir dönem kullandim Lapierre, tadi damagimda kaldi diyebilirim. Su an cube peloton kullaniyorum, tamam guzel bisiklet ama Lapierre'in yaninda oldukca sönük.
Eski bisikletimi satmak zorunda kalmistim, bir sene kadar sonra yine bir Lapierre sahibi olmak istiyorum, hatta aradigim modeli burada bulamazsam gider fransadan alirim, o derece...

@Bilal KüçüK Slm. 175 boyum. Kadro boyu olarak hangisi olmalı? 54 kadro büyük olurmu? Daha ufakmı bakmalıyım. Gerçi daha almayacam ama bellide olmaz...

Yol bisikleti icin konusuyorum sizin boyunuz icin 52 kadro uygun olacaktir. 54 kadro 180 -190 arasinda olanlar icin uygun.

Sensium 300 katalog çekimleri devam ediyor!

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/d4a9a7b30e351d2a299da31d034f3cb6.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@İzzy2344
Markaya takılmayalım tadını çıkaralım, çok rahatsız ettiyse etiketle kapatalım isterseniz.

Ben de iki yıldır xelius efi 100 kullanıyorum gayet memnunum. Başka bir marka kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama bence tercih edilebilecek bir marka.

@Rex

Milli takim basketbol oyunculari icin sanirim :) Saka bir yana daha once 60 kadro duymadim. Bisikleti aldig firma kadro-boy oranini yazdigim bicimde tarif etmisti

@trebyen Markaların sitelerine girin yol bisikleti başlığı altında görürsünüz. Örnek: Canondale (link)

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
lapierre sensium 100 mü yoksa scott speedster 20 mi beyler

@Mert Akça Scott renkleri ve komponent daha iyi Sensium 100'e göre. :)
Sensium 100 bildiğim kadarıyla 2015 model, yenileri gelmiyor ama renk efsane.

Sensium 300 kullanıyorum ben, ona bir bakın isterseniz bütçe yetiyorsa ama Scott renkleride gayet güzel.
Canlısına bakıp karar vermek lazım.
La Pierre'de Audacio 500 var, o da güzel bir bisiklettir.

@Tolga Uşaklı teşekkürler bu carbon kadro kırılınca tamir olmuyomuş diye duydum çok kötü o yüzden scotta gitti aklım

bütçe max 4400

@Mert Akça Kadroyu kırmak şehir efsanesi kıvamında artık.
Sağlam düşerseniz tabi zarar görür ama endişe edecek bir durum yok.
Ben 2009'dan beri mtb kullanıyordum, ilk yol bisikletim, hafif araziye de girdim bu bisikletle, altımda karbon var bu kırılır endişeniz olmasın, hikaye hepsi.
Basın pedala keyfini sürün.

• Beğen
Tepkiler: Mert Akça
@İzzy2344 Toyota servisinin içinde kahkaha attım.. Millet deli midir diye bana baktı. Allah iyiliğinizi versin. Bence çok doğru bir tesbit

Geri