Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Yol bisikleti içinse "Tufo comtura duo" olur. Daha uyguna "Pirelli p7 sport" olur.
Evet hocam yol bisikleti için. Duranolarla kendimi çok güvenli hissediyordum çalınan bisikletimde. Şimdi öyle değilim. Dediklerinize bakayım gün içinde. Teşekkür ederim.

Scudo
Gramd prix 5000'den farkı nedir?
Grand prix serisi daha çok yarış odaklı bir lastik. Daha az yuvarlanma direnci var ama patlak koruması daha düşük. Ayrıca 4 sezona göre çok daha hafif. Ömrü de haliyle daha kısa oluyor.

Evet hocam yol bisikleti için. Duranolarla kendimi çok güvenli hissediyordum çalınan bisikletimde. Şimdi öyle değilim. Dediklerinize bakayım gün içinde. Teşekkür ederim.
Comtura duo fiyatına göre çok kaliteli. Hem zırhlı hem ıslak zemin tutuşu çok iyi. Kağıt üstünde tabii. Forumda alan bi kaç kişi memnun olduklarını söylüyorlardı. Param olsa yedek olarak kendim de alacağım :D

Grand prix serisi daha çok yarış odaklı bir lastik. Daha az yuvarlanma direnci var ama patlak koruması daha düşük. Ayrıca 4 sezona göre çok daha hafif. Ömrü de haliyle daha kısa oluyor.
Merhaba,
Hocam 4 seasons olarak çok ürün çıktı karşıma. Sizden ricam bahsettiğiniz ürünü direkt link olarak gönderebilir misiniz?

Merhaba , Carraro big 929 model dağ bisikletim var 29 inç. 2,10 lastiklere sahip. Yeni bir lastik almak istiyorum. Patlamaya dirençli. Ne önerirsiniz?

Merhaba , Carraro big 929 model dağ bisikletim var 29 inç. 2,10 lastiklere sahip. Yeni bir lastik almak istiyorum. Patlamaya dirençli. Ne önerirsiniz?
29x2.25 olsun dersen.

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve cryeyes
herkese keyıflı forumlar... TPU Lastık kullananların tecrubelerı ıle onerı ve uyarıları nelerdır? Deger mı degmez mı?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bir senedir Schwalbe pro one kullanıyorum lastiğim aşırı aşındığı için yeni bir lastik arayışına girdim. Tavsiye edeceğiniz yol lastiği var mı? 700x30 veya 32 olursa sevinirim bütçem en fazla 10,000 TL. GP5000 bakıyorum fakat patlama direnci diye bir şey yok gibi gözüküyor fakat ağırda olsun istemiyorum hız önemli sonuçta. Grand Prix 4 season baktım fakat 30 veya 32 lik bulamadım.

Schwalbe Pro One, Vittoria Rubino ve Pirelli P Zero kullandım. Bu üçü arasında Pirelli’yi tavsiye edebilirim.

Bir senedir Schwalbe pro one kullanıyorum lastiğim aşırı aşındığı için yeni bir lastik arayışına girdim. Tavsiye edeceğiniz yol lastiği var mı? 700x30 veya 32 olursa sevinirim bütçem en fazla 10,000 TL. GP5000 bakıyorum fakat patlama direnci diye bir şey yok gibi gözüküyor fakat ağırda olsun istemiyorum hız önemli sonuçta. Grand Prix 4 season baktım fakat 30 veya 32 lik bulamadım.
Pirelli cinturato velo var ama 700x35. Yurtdışından uyguna getirtebilirsen ben 700x28'ini kullanıyorum bir kere bile patlamadı. Bir de TR'de Tufo comtura duo 700x28 var. Hem patlama direnci oldukça iyi hem de ıslak zemin tutuşu güzel.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Pirelli cinturato velo var ama 700x35. Yurtdışından uyguna getirtebilirsen ben 700x28'ini kullanıyorum bir kere bile patlamadı. Bir de TR'de Tufo comtura duo 700x28 var. Hem patlama direnci oldukça iyi hem de ıslak zemin tutuşu güzel.
Tubeless kullanmayacaksani, tufo iyi bir lastik tubelessi trde bulunmuyor. Arkadasimda var bayagi memnun. Gp5000 tabanda saglam bir lastik lakin yanaklari cok zayif. Ondan dolayi hafif tasli bozuk yollarda çok gümlüyor. 2 tane gp5000 şehit verdim yanaktan. Suan pro one kullaniyorum bence f/p bildiginiz lastikten sasmayin.

herkese keyıflı forumlar... TPU Lastık kullananların tecrubelerı ıle onerı ve uyarıları nelerdır? Deger mı degmez mı?
Aman uzak dur. Ömrü çok kısa. Sadece minimal gramaj farkından, yarışlarda avantajı olabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
herkese, keyıfl forumlar...

(link)

bu sıtede lastıkler konusunda pek cok karsılastırma ve detay verılmıs.. Ilgılenen ıcın yararlı bılgıler mevcut...

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Bir lastikte, ne kadar sürede kaç bar'lık hava kaçarsa bu "normal" kabul edilebilir? Lastiğin max. 4 bar basılması durumuna göre yorumlarsanız sevinirim.

Aman uzak dur. Ömrü çok kısa. Sadece minimal gramaj farkından, yarışlarda avantajı olabilir belki.
abi ben 2 sene kullanmıştım işe gidip gelirken, 0 patlak . hatta yedek olanı sele arkası çantada kesilmişti :D :D

katlanır bisiklette de kullanıyorum. tek sıkıntısı çabuk inmesi. 3-4 günde 1 hava basıyorum.

Continental ultra sport 3 getirtmiştim yurtdışından, çok memnunum. herhangi bir patlak yaşamadım. Yol tutuşu da hiç fena değil.

Bir çift 7 binde emekliye ayırdım. 2 kere falan patladı sanırım. İkinci çifti taktım ben de oldukça memnunum.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Geri