Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Sayın @Spartiat , token jant şeridi önermiştiniz.
(link) e sordum:
Bu jant için 19 mm jant şeridi almanız uygun olur mavicler de durum daha farklı kenarlarını da bazen kapatması isteniyor ama sizdeki jant için bu durum geçerli değil.
cevabı aldım; ama 19mm token yokmuş, shimano önerdiler.

(link) e sordum 20mm uygundur dedi. Emin olamadım ne alsam. Teşekkürler.

Edit: Benim jant: (link)

Scudo
Sayın @Spartiat , token jant şeridi önermiştiniz.
(link) e sordum:

cevabı aldım; ama 19mm token yokmuş, shimano önerdiler.

(link) e sordum 20mm uygundur dedi. Emin olamadım ne alsam. Teşekkürler.

Edit: Benim jant: (link)

Mach1'e sordum ama sorduktan sonra sitelerinde cevabı da buldum:

(link)
1724620160390.png

Jant kancalarının arasından (19 mm) 2 mm daha geniş tavsiye ediyor, dolayısıyla 21 mm.

Aliexpress'te satılan (link) lastikler orijinal midir? Öyle olmasa bile kalite anlamında sorun çıkartır mı merak ediyorum. Var mı hiç alıp kullanan?

Bir de (link)diye bir marka var? Alan çok ama emin olamıyorum.

Hard core lastik arıyorum. Önerebileceğiniz var mı?

Bugün 35c'den 40c'ye geçtim. Konfor anlamında fark etti. Şehir içi yollar hep yama olduğu için daha kalın lastik istemiştim. Titreşim oluyor bozuk yollarda ama eski lastiğim gibi hoplayıp zıplatmıyor.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Sayın @Spartiat ilgin için çok ama çok teşekkür ederim.

Dün, 21mm önerisi gelince ve de 22mm taşar diye bike35’ten 20mm sipariş ettim. Aradım göndermediyseniz 22mm gönderin diye; ama yoldaymış. Neyse, konuştuğum kişi 20mm de uyacağını söyledi, ama isterseniz değişim yaparız dedi. Gelsin bakayım da ne yapsak acaba?

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Sayın @Spartiat ilgin için çok ama çok teşekkür ederim.

Dün, 21mm önerisi gelince ve de 22mm taşar diye bike35’ten 20mm sipariş ettim. Aradım göndermediyseniz 22mm gönderin diye; ama yoldaymış. Neyse, konuştuğum kişi 20mm de uyacağını söyledi, ama isterseniz değişim yaparız dedi. Gelsin bakayım da ne yapsak acaba?

Değiştiriyorlarsa üreticinin dediğine uymak daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: HaLiL_27
hangisini onerirsiniz baska bir oneriniz varmidir

• Kızgın
Tepkiler: Aesert
Beyler bily bonkers schwalbe black jack schwalbe smart sam performance belki schwalbe nobby nic perfirmance (ama o cok genis 2.25 2.10nu bulamadım) cst jack rabbit yada cst jet rock hawk gibi secenekler var hangisini almaliyim (lastik ebatım 26 210) yoksa baska oneriniz varmidir

IMG_20240928_124925.jpg
Kalın lastik takmak istedim. Kadroya çok yakin durdu. Virajlarda sürtme yapıyor kadroya. Böyle kullanırsam lastik mi erir yoksa kadro mu zarar görür?

• Beğen
Tepkiler: templeos
Merhaba iyi günler bisikletimin lastiklerinin yanakları çatladı bunları hemen değiştirmem gerekiyor mu yoksa sıkıntı çıkarmaz mı? Değiştirmem gerekiyorsa iki lastik arasında kaldım hangisini almalıyım? Çoğunlukla asfaltta kullanılacak, lastikler 20x4.0.

Lastik 1: apollomotor .com .tr /urun/20-4-00-dis-lastik-3-mm-zirh-kahverengi - 27 TPI

Lastik 2: apollomotor .com .tr /urun/cst-tourance-20x4-0-fat-bike-zirhli-dis-lastik - 60 TPI

Lastik 3: apollomotor .com .tr /urun/20-4-00-dis-lastik-3-mm-zirh-chaoyang - 120 TPI

Dosyalar

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    390 KB · Okunma: 14
Lastik aşırı yavaş hava kaçırıyor. Durduğu yerde 1 haftada tamamen iniyor. Presta sibop.

Sorun lastikte değil diye düşünüyorum. Sibopta olabilir mi? Sibop iğnesi değiştirmeyi düşünüyorum.

Lastik aşırı yavaş hava kaçırıyor. Durduğu yerde 1 haftada tamamen iniyor. Presta sibop.

Sorun lastikte değil diye düşünüyorum. Sibopta olabilir mi? Sibop iğnesi değiştirmeyi düşünüyorum.
iç lastiği suda kontrol edin belki sibop kısmı sorunludur.

Öncelikle günaydın bunu sorarak değil deneme yanılma yöntemi ile kolaylıkla çözebilirsiniz.

1- Yeni bir iç lastik alıyoruz ve dış lastiğin iç çeperlerini kontrol ederek yabancı maddelerden (cam v.b) temizliyoruz. Yeni iç lastiği takarak durumu gözlemliyoruz.
2- 1 Numarayı yaptıktan sonra sıkıntı yoksa demek ki eski iç lastiğiniz problemli şimdi eski iç lastiği şişiriyoruz hafifce su dolu bir leğene yavaş yavaş daldırıp nereden hava kaçırdığını buluyoruz. Duruma göre yama yada sibop değişimi yapıyoruz.
3- İlk durumda lastik halen inmeye devam ediyorsa gözden kaçırdığımız iç lastiği delen bir madde var dış lastiğin üzerinde bu durumda tekrar gözle ve elle iyi bir muayene yapıp aynı işlemleri tekrarlıyoruz.

Merhabalar iyi forumlar iç lastik öneriniz var mıdır goat 1.0 54 kadro bisikletim var

Merhaba cümleten. Sanırım Yeni üye olduğum için "konu açmama" izin verilmedi o sebeple burada da sizlere sormak istedim. Başka bir başlıkta da sordum umarım sorun teşkil etmez. Oğlumun (13 yaş) Bianchi magma 27,5 bisikleti var aşağı yukarı 7 ay oldu bisikleti alalı arka lastiklerin dişleri eridi şu an için arkaya lastik almak istiyorum maxxis baktım çok pahalı 1000 liraya kadar alabilirim fakat maxxis 2.5 3 binlerde. CST baktım yorumlarda memnun kalmayanlar çok fazla. Skate parkta yolda merdiven inerken kullanıyor, hareketler yapıyor vs. Fiyat performans olan asfaltta, dağda, parkta, merdivenlerde kullanılabilecek yol tutuşu iyi teker arayışım var. Yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.

Geri