abi arkadaşın lastik sanki 29 jant. cevabı sen yazınca acaba ben mi yanlış gördüm diye kontrol ettim tekrar. Saygılar sevgilerMuhtemelen o bisiklette çok basit bir jant bandı/şeridi/geti vardır, iç lastik deliklere doğru balon yapıp patlamıştır. Kontrol edip gerekirse değiştirmekte ya da takviye etmekte fayda var. Token, Vittoria gibi firmaların ürünleri ömürlük; Shimano, XLC gibi markaların ürünleri iyi; tam iç oyuk kalınlığında kesilmiş bir iç lastiği eskisinin üstüne döşeyip iki yanından birer kat elektrik bandını iç genişliği dolduracak şekilde sarmak en ekonomik çözüm.
26", oto/schrader/kalın/SV siboplu, dış lastiğin genişliği uyum aralığı içinde kalan en ucuz lastik iş görür. Şu Velomann'lar F/P idi ben stokladığımda ama o bisiklete biraz daha kalını (2.1"in genişlik aralığının içinde olduğu) lazım tabii. HB, N11 gibi platformlarda var.
320268 dosyayı görüntüle
Decathlon'unki de hesaplıdır herhalde: (link)
Siz yine de fiyatları karşılaştırın. Bu aralar sarf fiyatlarına bakmamaya çalışıyorum, stoklama isteğimi dizginlemem lazım, o nedenle en F/P lastiği bilmiyorum.
Teşekkür ederim hem bilgiler hem de öneriler için.
abi arkadaşın lastik sanki 29 jant. cevabı sen yazınca acaba ben mi yanlış gördüm diye kontrol ettim tekrar. Saygılar sevgiler
Hangi marka kullanıyorsunuz acaba?
Teşekkürler.Benzerlerinden biraz daha ağır ama aluminyum siboplu (plastik siboplu olanları çatlatanlara dair yorumlara denk geldiğim için), değiştirilebilir çekirdekli, kapağında değiştirme anahtarı olduğu ve daha az önemli olsa da bisiklette altın rengi detaylar olduğu için sibop renginden dolayı tercih ettim.
Hızlı giderken mi titreşim hissediyorsunuz?27,5 x 2,10 lastik arıyorum zırhlı patlamaya dayanıklı. su ankı lastıklerım cok sert. yolda kı asvaltın tıtresımını hıssedıyorum. tırtır diye bisiklet de birşey sürtüyor sanıyorum. bana yumusak olacak ama zırhlı olacak bır lastık tavsıyesınde bulunabılır mısınız. zırhlı 5mm buldum ama kalıtesını bılmedıgım ıcın fıkır almakıstedım.
27,5 x 2,10 lastik arıyorum zırhlı patlamaya dayanıklı. su ankı lastıklerım cok sert. yolda kı asvaltın tıtresımını hıssedıyorum. tırtır diye bisiklet de birşey sürtüyor sanıyorum. bana yumusak olacak ama zırhlı olacak bır lastık tavsıyesınde bulunabılır mısınız. zırhlı 5mm buldum ama kalıtesını bılmedıgım ıcın fıkır almakıstedım.
Schwalbe al dostum. Emin ol pişmanlıktır diğer markalar.Merhabalar. Sabah kalktığımda bisikletimin arka tekerinin indiğini gördüm. Daha önce de birkaç kez yama yapmıştım ama fayda vermediğinden şimdi iç lastiği değiştirmeye karar verdim. Bisikletim Salcano NG650 HD. Lastik önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhabalar. Sabah kalktığımda bisikletimin arka tekerinin indiğini gördüm. Daha önce de birkaç kez yama yapmıştım ama fayda vermediğinden şimdi iç lastiği değiştirmeye karar verdim. Bisikletim Salcano NG650 HD. Lastik önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
(link)Gidip lastiğin fotoğrafını çektim. 55.569 26x2.2 yazıyor. Sizin yazdıklarınızdan yararlanarak yorum yaparsak iç lastiğin üst sınırı 2.2"den büyük olmalı. Doğru anlamış mıyım?
Örneğin 2.2" yerine 2.0" olsaydı paylaştığınız her 3 aralığa da uyuyor. O halde hangisini seçmemiz daha mantıklı olacaktır? Sonuç olarak paylaştıklarınızdan hangisini almalıyım?
Biraz fazla soru sordum tekrardan zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Gidip lastiğin fotoğrafını çektim. 55.569 26x2.2 yazıyor. Sizin yazdıklarınızdan yararlanarak yorum yaparsak iç lastiğin üst sınırı 2.2"den büyük olmalı. Doğru anlamış mıyım?
Örneğin 2.2" yerine 2.0" olsaydı paylaştığınız her 3 aralığa da uyuyor. O halde hangisini seçmemiz daha mantıklı olacaktır? Sonuç olarak paylaştıklarınızdan hangisini almalıyım?
Biraz fazla soru sordum tekrardan zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Orta ve hizliHızlı giderken mi titreşim hissediyorsunuz?
Lastiğin üzerindeki tavsiye edilen Psi değerlerinin ortasında bir hava basın. Üst sınıra kadar şişirmeyin lastikleri. Fazla şişirirseniz de titreşim olur. Orta bir değer bulursanız hem titreşim azalır hem yol tutuşu ve konfor artar.Orta ve hizli