Black jackin erime suresi nasılSchwalbe da marathon plus, marathon original, black jack kullandım, şimdi energiser plus sipariş vermeyi düşünüyorum kullandıklarımın hiç biri üzmedi beni, sitesinde gayet detaylı açıklamalar mevcut ama senin dediğin markaya gelecek olursak
(link)
şunu bulabildim detaylı bir bilgi yok, n11 de zırhlı yazıyor ama kendi sitesinde bu bilgi yok, satın aldığında ne geleceğini pek kestiremiyorum açıkçası
(link)
şuda n11 linki
Arabalarda veya motosikletlerde falan hadi neyse ama bisiklette ne kadar gerekli emin değilim. Mesela motosikletler ilk 280-300 dolayları hızlara çıktığı zamanlarda o süratlere dayanacak lastik olmadığından dolayı lastik üreticileriyle birlikte çalışmak zorunda kalmışlar. Ha keza otomobillerde de durum benzer, arabalar ilk defa 200 km/s hızlara çıktığında lastikler parçalanmış hep. Ama şu an zaten piyasada herhangi bir lastik 200 km/s gibi bi sürate kolaylıkla dayanabiliyor, e öyle 300'lere çıkacak lastikler de ölçülerinden dolayı farklı oluyor, o ölçülerdeki lastiklerin yüksek süratlere dayanımı yine yeterli seviyede oluyor.320758 dosyayı görüntüle
Böyle bir uygulama bisiklet lastiklerine de olmalı. Max kaç hıza güvenli ulaşılır yazsa iyi olur.
Arkadaşlar orjin lastik ebadı genişletebilirmi acaba. Başka lastik takılabilirmi .
Benim ölçüler şöyle .28x1.10. 700 x28c
Bisiklet lastik ölçüsünden pek anlamıyorum . Genişliği hangisi vs. Yani olursa en fazla kaç tık genişletebilirim . Yani dağ bisikleti lastiği tadında da olmayacak orta halli bişe
Bisiklet türü trekking 700cx35 ebat
Marathone 365 yeşil değilde kırmızı olan dualguard
Bisiklet türü trekking 700cx35 ebat
Marathone 365 yeşil değilde kırmızı olan dualguard
320758 dosyayı görüntüle
Böyle bir uygulama bisiklet lastiklerine de olmalı. Max kaç hıza güvenli ulaşılır yazsa iyi olur.
27,5" jantta, 1,50 ölçüsündeki iç lastik, 1,40 ölçüsündeki dış lastiğe uydurabilir miyiz yoksa illa yeni iç lastik lazım mı?
27,5" jantta, 1,50 ölçüsündeki iç lastik, 1,40 ölçüsündeki dış lastiğe uydurabilir miyiz yoksa illa yeni iç lastik lazım mı?
Elimde schwalbe'nin iç lastiği var. Kutusu üstünde 1,50'den 2,40'a kadar uyabileceği yazıyor. 1,40 alt sınırın altında. Dış lastiği 0.1 azaltınca iç lastik sıkışır mı veya içeride katlanır mı zarar görür mü emin olamadım. Baktığım lastiğin bilgilerini nette bulamıyorum, kutusu da elimde değil. Satıcıya bir sormak gerekecek, kutusunun fotoğrafını isteyeyim olmadı.1.40" iç lastiğin uygunluk aralığının içinde kalıyorsa kullanılabilir. İç lastiğin üzerinde nasıl bir aralık belirtilmiş?
1,5" için 1,9" ten başlayan bir iç lastik çok yakın değerler olduğu için sanırım zorlanmamıştır. Elimde 1,5" - 2,40" dış lastiğe uygun yedek iç lastiğim var. Yeni bir dış lastik düşünüyorum ve 1,40 olduğundan kafama tam yatmadı.Ben 27,5 janta 1,5 inçlik dış lastiğe, 1,9 inç ile 2,5 inç arasını destekleyen(decathlon) iç lastiği takmayı başardım. 200 km civarı da kullandım şu ana kadar bir problem olmadı. Bence siz de bir deneyebilirsiniz
Elimde schwalbe'nin iç lastiği var. Kutusu üstünde 1,50'den 2,40'a kadar uyabileceği yazıyor. 1,40 alt sınırın altında. Dış lastiği 0.1 azaltınca iç lastik sıkışır mı veya içeride katlanır mı zarar görür mü emin olamadım. Baktığım lastiğin bilgilerini nette bulamıyorum, kutusu da elimde değil. Satıcıya bir sormak gerekecek, kutusunun fotoğrafını isteyeyim olmadı.
1,5" için 1,9" ten başlayan bir iç lastik çok yakın değerler olduğu için sanırım zorlanmamıştır. Elimde 1,5" - 2,40" dış lastiğe uygun yedek iç lastiğim var. Yeni bir dış lastik düşünüyorum ve 1,40 olduğundan kafama tam yatmadı.
Elimde schwalbe'nin iç lastiği var. Kutusu üstünde 1,50'den 2,40'a kadar uyabileceği yazıyor. 1,40 alt sınırın altında. Dış lastiği 0.1 azaltınca iç lastik sıkışır mı veya içeride katlanır mı zarar görür mü emin olamadım. Baktığım lastiğin bilgilerini nette bulamıyorum, kutusu da elimde değil. Satıcıya bir sormak gerekecek, kutusunun fotoğrafını isteyeyim olmadı.
Yandan foto buldum ancak sadece ölçüleri ve basınç değerleri var. Başka bilgi gösteren foto yok nette.Lastiğin üstüne basmamışlar mı koca koca mavi ya da beyaz yazılarla?
Yandan foto buldum ancak sadece ölçüleri ve basınç değerleri var. Başka bilgi gösteren foto yok nette.