lsyncal
Üye
- Tepki
- 19
- İsim
- yunus-emre
- Bisiklet
- Kron
arkadaşlar şimdi kron cx 150 27.5 dağ bisikleti kullaniyorum genelde şehir ici kullaniyorum ama cumartesi pazar macera olsun die farklı köylere ve dağlara falan cıkmaya calişiyorum dedim gibi acemiyim ve bu başlangıç eskiden 2-3 saat bisiklet sürer şehir icinde öle takilirdim bisikleti degişince farklı yerlere gidince daha güzel ve heycanlı olmaya başladi fakat tamir cat cut dan fazla anlamadim icin mazeme falan da almadim yani yavaş yavaş alcam fakat şuan ki kron bisiklet de hangi köy tarafina veya dağ tarafina gitsem garanti 2-3 diken batiyor ve patlıyor şimdi iyi kötü falan araştirma falan yaptim zırhlı lastikler falan varmış ama neyi nasil hangi alcamı bilemedim öneri falan varsa cok ama cok işime yariyabilir 200/250 tl gibi bi bütce ayirdim maceramın hep yarim kalması canımı sıktı dedim gibi acemi işi takiliyorum ama genelde şehirde kullaniyorum cumartesi pazarda anlattim gibi
(link)
(link)
(link)
şuana kadar bunlara baktim ve ilgimi ceken 3 tanesi tavsiyelerini bekliyorum tşkler
(link)
(link)
(link)
şuana kadar bunlara baktim ve ilgimi ceken 3 tanesi tavsiyelerini bekliyorum tşkler