Kuzey Ege
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 10.032
- İsim
- Murat Gökhan
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
uymazsalkano ng650 dağ bisikletim için michelin daynamik sport 700*23 lastik alacağım. uyar mı
Arkadaşlar merhaba maxxis owerdrive 26 1.65 katlanır lastik almayı düşünüyorum.Performans bisiklet diye bir site diğer sitelerde 140 TL olan bu lastik burada 100 TL .Site güvenilir midir?Birde 1.65 lastik nasıl dağ bisikletime almayı düşünüyorum asfalt ağırlıklı kullanıyorum
Sağol hocam@ghostt Ankara firması Alış verişim oldu tavsiye ederim , sağlam esnaftır Performans bisiklet, ve yine Emre Bisikletede bakabilirsin. İkiside iyi firmadır.
@TylerDurdane Hocam önermem benim beyaz eşyacı bisikletinde de bundan vardı lastiği günde 3 kere patlatıyordu
@TylerDurdane rubenanın fiyatına kanıp almayın derim. Ben katlanır bisikletim için kullanıyordum. İnanın asfaltta bile yılda 2 3 sefer değiştirdim. Arazide ne olur bilmiyorum. Cst platinum protector bakın derim.
Her marka olur, bütçenize uygun olanı alın...Hocam önerdiğiniz bir marka var mı
Mosso Marine 26" bisikletimdeki mitas dişli lastikler 26×2.20 bisikleti çok yavaşlatıyor du. Schwalbe marathon plus 26×1.75 ve Rubena Mitas stop thorn 26×1.75 zırhlı lastikleri arasında kararsız kaldım. Şehir içi kullandigim için en son Rubena da karar kıldım, bir çift sipariş verdim bugün. Kullandıkça bilgilerimi ve ayrıntılı resimleri sizlere aktaracağım arkadaşlar. 225930 dosyayı görüntüle
Hocam iyi olur bende Mtb bisikletime yol lastiği arıyorum maxxis 1.65 lastik düşünüyorum siz denedikten sonra görüşlerinizi yazarsanız sevinirim rubenayı