Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

salkano ng650 dağ bisikletim için michelin daynamik sport 700*23 lastik alacağım. uyar mı

Scudo
Arkadaşlar merhaba maxxis owerdrive 26 1.65 katlanır lastik almayı düşünüyorum.Performans bisiklet diye bir site diğer sitelerde 140 TL olan bu lastik burada 100 TL .Site güvenilir midir?Birde 1.65 lastik nasıl dağ bisikletime almayı düşünüyorum asfalt ağırlıklı kullanıyorum

Arkadaşlar merhaba maxxis owerdrive 26 1.65 katlanır lastik almayı düşünüyorum.Performans bisiklet diye bir site diğer sitelerde 140 TL olan bu lastik burada 100 TL .Site güvenilir midir?Birde 1.65 lastik nasıl dağ bisikletime almayı düşünüyorum asfalt ağırlıklı kullanıyorum

@ozanozan Size diyor.

Güvenilir bir site misiniz? :bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Bu lastiği önerir misiniz? Fiyatına göre nasıldır? Bilgisi olan var mı?

1588424214532.png

@TylerDurdane rubenanın fiyatına kanıp almayın derim. Ben katlanır bisikletim için kullanıyordum. İnanın asfaltta bile yılda 2 3 sefer değiştirdim. Arazide ne olur bilmiyorum. Cst platinum protector bakın derim.

@TylerDurdane Hocam önermem benim beyaz eşyacı bisikletinde de bundan vardı lastiği günde 3 kere patlatıyordu

@ghostt Ankara firması Alış verişim oldu tavsiye ederim , sağlam esnaftır Performans bisiklet, ve yine Emre Bisikletede bakabilirsin. İkiside iyi firmadır. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Selam!
Giant escape rx3 üzerine 700x28 mm lastik var 700x32 uygun olur mu görüntüyü bozar mı? Siz ne önerirsiniz?
Not:asfalt şehir içi kullanıyorum

20 inç jantlı katlanır bisiklet için uygun olan zırhlı bir dış lastik var mıdır 80 90 arası

Sildim mesajı kalabalık yapmasın diye.

Son düzenleme:
(link) arkadaşlar lastik işini bir türlü halledemedim.Sitedeki lastiği 26 jant dağ bisikletine düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar var mı ?Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Mosso Marine 26" bisikletimdeki mitas dişli lastikler 26×2.20 bisikleti çok yavaşlatıyor du. Schwalbe marathon plus 26×1.75 ve Rubena Mitas stop thorn 26×1.75 zırhlı lastikleri arasında kararsız kaldım. Şehir içi kullandigim için en son Rubena da karar kıldım, bir çift sipariş verdim bugün. Kullandıkça bilgilerimi ve ayrıntılı resimleri sizlere aktaracağım arkadaşlar. Screenshot_20200509-151406_n11com.jpg

• Beğen
Tepkiler: smhkvs ve ghostt
Aradım ama bilgi bulamadım atladıysam kusura bakmayın. Schwalbe ıronman 700x22 lastik kullanan var mı? Yol bisikletimde kullanmak istiyorum. Tecrübe etmiş varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam
Mosso Marine 26" bisikletimdeki mitas dişli lastikler 26×2.20 bisikleti çok yavaşlatıyor du. Schwalbe marathon plus 26×1.75 ve Rubena Mitas stop thorn 26×1.75 zırhlı lastikleri arasında kararsız kaldım. Şehir içi kullandigim için en son Rubena da karar kıldım, bir çift sipariş verdim bugün. Kullandıkça bilgilerimi ve ayrıntılı resimleri sizlere aktaracağım arkadaşlar. 225930 dosyayı görüntüle
Hocam iyi olur bende Mtb bisikletime yol lastiği arıyorum maxxis 1.65 lastik düşünüyorum siz denedikten sonra görüşlerinizi yazarsanız sevinirim rubenayı

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
arkadaşlar merhaba 26 MTB şehir içinde kullanıyorum maxxis 1.65 mi almalıyım yoksa 1.75 maxxis kevler mı Maxxis kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar mı

Geri