Scudo Sports

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Scudo
Düşünün hızla gidiyorsunuz birden bir çukur gerisi... Allah korusun

image.jpg

Hatıra olarak saklıycam nasıl da heves ettim. Hata benim ölçeceksin, soracaksın

Benim de bi sorum olucak musadenizle
26×1.5 650x? Kaca tekabul ediyo
Ornek olaeak
650x35 ve 700x35 ayni lastik genisligine mi denk geliyo

Herkesten özür dileyerek konuyu dağıtıyorum.Bıktım şu bisikletin 2 günde bir lastiğinin havasının inmesinden.Adam gibi bir pompa lazım böyle 160 psi basabilecek.Lütfen diyorum birisi bana gerçekten adam gibi işini yapacak çok da absürd fiyat etiketi olmayan bir pompa önerebilir mi? Marka umrumda değil.Taşınabilir olması umrumda değil sürekli evde duracak.Göstergesi olsun dışarı çıkmadan hava basıp çıkayım istiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

@Uptown Cyclist
(link)

Bunu kullanırlarken gördüm serviste sanırım işini görür

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Taxonera Süper görünüyor çok teşekkürler.İnceleyeyim biraz.

@Uptown Cyclist hangi lastiği kullanıyorsun 160 psi isteyen bir lastik görmedim daha önce.

@ertanmrtz Michelin Dynamic Sport.160 olsun ne olur ne olmaz diye :D Schwalbe one alacağım.Yani aslında bilmiyorum niye 160 ama 130 falan da olur.

@Tolga Çelebi Bakayım ona da :D Teşekkür ettim.Kaç psi basıyor bu acaba? Bir bilgiye ulaşamadım da :eek:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Schwalbe Lugano kullanıyorum. 125 PSI de bir sorun yaşamadım. Zaten daha üssü de basılmaz :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Tolga Çelebi E süper o zaman.O işimi fazlasıyla görecektir.Ben 160 psi ne olur ne olmaz diye demiştim.Bana da 100 yetiyor.Bunu yazdım köşeye iyi de duruyor oldukça.Teşekkür ettim :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
araba siboplu olan iç lastik illa araba sipoblu mu takmak zorundayız. Yedek iç lastik alayım diyorum. Michelin baktım hep ince sibop

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
merhaba bisikletime 26x1.75 ebatında yeni marathon plus lastik aldım yalnız eski lastigimin içinden çıkan iç lastikler 26x1.90 yazıyor , bu iç lastigi kullanmam herhangi bir probleme yol acarmı? yoksa yeni 26x1.75 iç lastikmi alayım? cevaplarsanız sevinirim

yokmu bu konuda cevap verecek veya bilgisi olan arkadaş?

Arzu ederseniz 26*1.75-2.00 da alabilirsiniz.Yada mevcut 26*1.90 larda gönül rahatlığıyla kullanılabilir.Sıkıntı yaratmaz ;)

Öncelikle merhaba üyeliğimin pasife düşmesi nedeniyle konuyu buraya açmak zorunda kaldım.
Fotoğraflardaki bisikletime hem iki lastik hem de iki iç lastik almak istiyorum.Bisikleti uzun yol hariç her yolda kullanıyorum.
Önerebileceğiniz lastikler nelerdir ve link verebilirseniz sevinirim.İyi forumlarP_20160123_105454.jpg LPBJBo.jpg P3yRy5.jpg P3yRy5.jpg

Foruma aynı başlığı açtığınızda daha önce açılan benzer konulardan hem bilgi alabilir hem de önerilen sitelere ulaşabilirsiniz. Hatta şu sıralar yurtdışı sitelerden buraya göre çok daha ucuza lastik almanız da mümkün olabilir. Benim naçizane bir önerim olacak seleniz biraz fazla aşağıda değil mi? (Fotoğraf a bakarak) bu durum dizinize ve belinize baskıya ve ağrılra neden olabilir. Pedal en alttayken diziniz düz bir konumda olmalııdr.Sadece tavsiye...

Lastik ile iligli olarak Rubena Stop thorn ultimate (5mm zırhlı l) (link) dan veya schwalbe marathon plus green ya da blue guard. (zırhlı) lastikler iyidir. Bütçenize, jantınzın boyuna gittiiiniz yola..bakarak seçim yapın.

@alper 76 Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim Alper Bey ama az önce söylemeyi unuttuğum şeyler var.Yüklediğim görseller bisikletimi ilk aldığımda çektiğim görsellerdir.Şimdiki hali fotoğraftaki gibidir.Umarım bu sefer doğru kullanıyorumdur çünkü dizimin düz konumda olmasını sağlayan yükseklik bu.
Lastik seçimine geldiğimizde söylediğiniz modellere baktım fakat bu modellerden ziyade aynı markanın şu modeli gözüme ilişti.
(link)
Bu lastiği tavsiye eder misiniz?P_20160123_123122.jpg

Geri