Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

@GETzREADY
Yol tutuşu iyi dediniz kriteriniz nedir nasıl anlıyorsunuz.

Scudo
Schwalbe nobby nic 2.25 vs smart sam 2.25

Hangisi tercih edilmeli

Smart sam i tek geçerim arkadaşimin bisikletinin orjinal lastiği ve 1 seneyi askin bir suredir sadece 1 kere patlamisti daha 4 gun onceye kadar (bu 1 senelik surede 350-400 km ye yaklasmistir)

merhabalar birşey sormak istiyorum.salcano city sport 10 hd 2015 model bisikletim var. continental country plus lastikleri var ve lastiğimin üzerinde yazan ebatlar şu şekilde ; 37-622 28X1 3/8 X 1 5/8 sanırım 700x37c lastiğimin ebatı. bu lastiği taktığım janta 700x35c dış lastik takabilirmiyim?

Merhaba geçen hafta internetten mosso wildfire hyd 29'' aldım. internet sitesinde lastik için CHAOYANG VICTORY H5129 29X2.10 yazıyordu ancak gelen bisikletin üzerinde RUBENA OCELOT 54-622 29X2.10 lastik vardı. bu iki lastik arasında epey kalite farkı var mıdır ? İnternetten baktığım kadarıyla chaoyang baya bi pahalı rubenaya göre..

ve ön lastiğim 2. gün patladı.

@sami_fen Yarı yarıya fiyat farkı var ama bence patlaması ondan değil patlama işi çok şans 16 inch çocuk bisikletini tam 7 sene yaklaşık 15k km kullandım 1 kere patladı ondada çingenelerden kaçarken çivili tahtadan geçtim mecburen okadar.

Herkese selamlar. Yol bisikletine geçiş yaptığımdan beri lastik patlaması epey canımı sıkmaya başladı. Lastik patlamasından dolayı bisiklet sürmeye korkar oldum. Önceden yanımda yedek iç lastik götürüyordum değiştirip devam ediyordum. Ama dün yok artık dedirtti kısa mesafe aralıklarda iki lastikde patladı. Sorun nerede olabilir. Dış lastiğin bitmiş olma ihtimali ne kadar? Ya da başka bir sorun mu var? yardımcı olursanız memnun olurum.

Salcano Ng 750 bisikletimin tekerleri çok kalın olduğu için zırhlı bir teker olarak Rubena 26x150 Flash APS almayı düşünüyorum iyi midir başka bir öneriniz var mıdır?

Ben kullanıyorum yol tutuşu iyi not aldı benden ,patlak koruması orta düzey ,bisikleti yatirmada sorun yok ,yagmurlu havada deneme firsatim olmadi ne yazıkki , yuvarlanma direnci hakkında bir şeyler söylemek için yeterli bilgiye sahip değilim :(
F/p olarak tavsiye ederim :harika:

Bildigim kadariyla o lastik zirhli degil. Ups dikenlere karsi koruyor. Stu yazanlar zirhli olmali rubenada. Rubena hook stu var. Forumda da konu acilmisti. Ona da bir bakabilirsiniz zirhli istiyorsaniz.

Tavsiye etmem,daha 500 km'lik lastik tel yerlerinden aşındı ve oradan balon yapmaya başladı,bende başka bir lastik aldım. Çok uzun götürecek bir lastik değildir kendileri. Her an yarı yolda kalabilirsin. Paran varsa Schwalbe Greenguard yada Marathon serisinden al rahat et.

Flash kullanıp memnun kalan çok. Arafa Tolga bey gibi talihsizlik yaşayan da yok değil. Eğer bütçeniz çok yüksek değilse Flash'ın patlak koruması en iyi olan modelini alabilitsiniz. Stu idi sanırım. Ben de Schwalbe Marathon Dureme var, o bile bir sefer patladı. Bu iş nasip meselesi. :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Schwalbe marathon'un çeyrek fiyatına alınabilecek bir lastik. Bir de 5mm zırhlı olan Stop thorn ultimate alınırsa tadından yenmez... Ben yaz boyunca 1mm zırhlı aps modelini kullandım, memmunum...

@sirine Rubena Flash aps ben kullanıyorum ama patlamaya dayanıklı değil. 5mm patlak önlemeli olan ise işini çok görür.

(link)

(link)

Her iki satıcıda güvenilirdir.

@sirine

Fiyatına göre iyi lastikler rubenalar. Shwalbeler pahalı ama uzun ömürlüdür. Uzun vadede shwalbe daha karlı olabilir.

Korktuğum başıma geldi ve arka teker patladı. Of ya al bisikleti 20km elde götür. Ön olsa sök götür de arka sökemem ki. Patlamaya dirençliler nasıl gerçekten bir faydası oluyor mu.

Gerçi tekere baktım gözümle ama görünürde bir şey yok. Hava boşalması falan olabilir mi?

Zırhlı Rubenanın linkteki modelini alıcam fikri olan??
(link)

Geri