Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

merhabalar başka bir başlık yerine buraya yazmayı tercih ettim benimde bir sorum var tekerlekle ilgili olarak.

ikinci el bir bisiklet aldım yeni oluyor fakat üstünde cst ince yol lastiği ile birlikte geldi . Kış geliyor diye değiştirmek istiyorum. Şuan sıfır 2 adet cst 26x1.95 50Tl , schwalbe black jack 26x2.0 2 adet az kullanılmış(1 haftalık) teker 50Tl . Kararsız kaldım sizce tercihimi hangisinden yana yapayım

Scudo
Merhabalar.. Bisikletimde "MICHELIN 700X35C 37X622 PROTK SİYAH REF. PATLAMAYA DİRENÇLİ" lastikler var. Yaklaşık 4 aydır şehir içinde toplam 600-650 km yol yaptım. Önümüzdeki haftalarda Ege turuna çıkmayı düşünüyorum. Acaba lastiklerim 3 haftada toplam 800 km yola dayanabilir mi?(Tur süresince hiç toprak yola girmeyeceğim.)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bu yaza girerken schwalbe lugano aldim. simdi yanaklarinda catlaklar olustu. lastikler cok yumusak gibi. bu yaz sonunu cikarir gibi. simdi sorum, 10€ dan lugano almaya devam edip daha kisa aralikla degistirmek mi mantikli olur, yoksa 35€ civarinda conti 4000II mi(en azindan 3 kati yol almasi gerekir luganoya göre)? su an kullandigim bisiklet daha cok ulasim amacli. arada antreman yapiyorum ama 2 planda. luganoya alternatif olarak MICHELIN Dynamic Sport, CONTINENTAL Ultra Sport, Ultra Sport 2, kenda kontender, VITTORIA Zaffiro III, gibi lastiklerde olabilir. hepsi ayni fiyat araliginda. bide 5€ ustunde durano var.
özet gecmek gerekirse ucuza 3-4 lastik almak mi, 1 lastik alip 3-4 kat süre kullanmak mi?

(link)

Bu nedir. İç mi Dış mı özellikleri nedir. Belli ki bir özelliği var.

Selamlar asagidaki linkteki lastigi aliyorum sehir bisikletine, patlamadan bikmis birisi olarak ulke sartlarinda f/p olarak onerebilecehiniz baska bir lastik var mi?
Tesekkurler.

(link)

Ek olarak 28" olarak 700x35c icin onerebileceginiz bir ic lastik var mi? Ben anlamadigimdan ayni yerden rubena 700x 25-35 ic lastik siparis vermeyi dusunuyorum.

Tekrar tesrkkurler

Şu dış lastiklerdeki dişleri neyi ifade ediyor. Şehir lastiklerine baktım. Markanın sitesine çeşit çeşit kışa yazı mı var bunların.

@Taxonera Araba lastiği gibi düşünebilirsin...Araziye yere yola tutunumunu sağlamaya yarıyo firma firma marka marka model model değişiyo...

Merhaba, Cube Cross race model bisikletimdeki lastikleri Schwalbe Kojak 700 x 35'lik ile değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım Schwalbe Rocket Ron, 622 x 33.
Konuya çok hakim olmadığımdan;
Öncelikle bu lastik uyar mı bisiklete ve schwalbe kojak konusunda bilginiz var mı? Performansı nasıldır.
Bisikleti asfalt ve istanbulun bozuk yollarında kullanıyorum.
Son olarak kojak tadında önerebileceğiniz başka lastik var mıdır?

Üç yıldır aynı lastiği kullanıyorum swallow marka yerine uygun bütçeyle hem arazi hemde yolda hız yaptıracak bir lastik arıyorum . Birde patlamaya daha dayanıklı lastiğe ihtiyacım var sizce hangi marka almalıyım?

bianchi speed 6400 bisikletimde 26x2.10 arazi lastikleri mecvut yanlız asfaltta,beton yollarda giderken bariz bir şekilde zorluyor insanı.Ve çok ses yapıyor.Bozuk yollara pek giren biri değilim,hem cadde de hemde denk gelirsek bozuk yollarda kullanabileceğim hangi lastiği önerirsiniz.Kaliteli bir ürün almak istiyorum.

@GETzREADY
Seb bisikleti yanlış almışsın. O da bundan 15-20 sene önce bisikleti dağ bisikleti diye insanların kafasına empoze eden üreticilerden kaynaklanıyor.

26 jant düz lastik dişsiz var mı bilmiyorum.

Bulunduğum 26x2.35 ne fark var bilmiyorum.

(link)

Valla Gökhan bey arkadaşıma bisiklet almak için gittik hiç kafamda yoktu 10 küsür senedir de bisiklete binmiyordum.Şekli rengi,şekli duruşu çok hoşuma gitti aldım.Tek sıkıntım şu anda lastik çok zorluyor insanı.

@GETzREADY
Ne zaman aldınız geri iade edip şehir bisikleti almanız gerek yada ikinci el satıcaksınız

2 ay oldu alalı bisikletimi de çok seviyorum.Sanırım lastik değişimi ile sorun çözülecek.

@GETzREADY
İyi de o ölçülerde tırtıksız lastik yok ki

@Taxonera cst 26x1.15 slick
Cst 26x1.40 slick
Rubena 26x1.50 yari slick
Vittoria randennour 26x1.50 slick
Maxxis detonator 26x1.50 slick
Schwbe 26x1.35 slick

• Beğen
Tepkiler: GETzREADY
Selamlar bugün yarış bisikletimin arka lastiğinde 3mm ye yakın bir çizik fark ettim biraz derin gibi bunun ne gibi zararı olur? nasıl kapatabilirim? lastiğim Salcano xrs700 üzerinde gelen lastikler..

Rubena longway stop thorn lastik alıp taktırdım.Kuru yolda yol tutuşu oldukça iyi,akşamına yoğun yağmura yakalandım yağmurlu havada da performansı gayet iyi.5 mm zırh var,mtb lastiğindeki konfor yok oldukça sert.Asfaltta akıcı geldi bana,sessiz.Ancak dediğim gibi sert pürüzlü yollarda oldukça sarsıyor,amortisörleri yumuşakta kullanıyorum öyle bir durumda.

Geri