Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

Scudo
Mevcut lastik 27,5*2.10 iç lastikte sipariş vereyim o zaman. Teşekkürler.

Sağolun hocam. Sanırım CST olanı alacağım. 840gr ağırlık umarım doğrudur.

Arkadaşlar bu iç lastik 700x38 CST içi uygun mu? (link)
(link)

Bu iç lastikte fena değil. Aldığım bir ürün. Farklı sitelerde daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam rubenanın iç dış lastik setini sipariş verdim, mesajınızı şimdi gördüm. Bu daha iyi siyorsanız iptal eder ayrı sipariş veririm.

Teşekkür ederim hocam rubenanın iç dış lastik setini sipariş verdim, mesajınızı şimdi gördüm. Bu daha iyi siyorsanız iptal eder ayrı sipariş veririm.
Hayırlı olsun iptal etmenize gerek yok iç lastik çok ta önemli değil zaten. 1.5 mu sipariş ettiniz?

(link)

Bu iç lastikte fena değil. Aldığım bir ürün. Farklı sitelerde daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Hkcam öneriniz için sağolun ama biraz pahalıymış bu. Ben şunları almayı düşünüyorum. Cst platinum protector e uyumlu mu? (link)

Hkcam öneriniz için sağolun ama biraz pahalıymış bu. Ben şunları almayı düşünüyorum. Cst platinum protector e uyumlu mu? (link)
Linkini attığın iç lastiklerle aynı ebatta. Şimdi 25-30 lira daha fazla para değil iç lastik için. Dış lastikler kadar önemli.
En ucuzundan ziyade hesaplı ve iş görür almak lazım. Takdir senin. Hangisi gönlünden geçerse onu al. :harika:

29 jant bisikletim için ince dış lastik ve iç lastik arıyorum acaba önerebileceginiz marka model var mı

Piyasa da bisiklette dahil lastik yedek parça vs stok sıkıntısı var..Bulabilirseniz hemen alın koyun kenara ....Lastik fiyatları uçtu gidiyor...

29 jant bisikletim için ince dış lastik ve iç lastik arıyorum acaba önerebileceginiz marka model var mı
Bisikletiniz eğer dağ bisikletiyse benim bildiğime göre en ince 700x38 lastik oluyor.
Piyasa da bisiklette dahil lastik yedek parça vs stok sıkıntısı var..Bulabilirseniz hemen alın koyun kenara ....Lastik fiyatları uçtu gidiyor...
Hepsi burada da lastikler ne zaman indirime girer acaba?

CST C1920 Platınum Protector 700x45 nasıl bir lastiktir acaba buna kaç kaç iç lastik almam gerekir acaba

Arkadaşlar merhaba 29 janta dış lastik alacaz arkadaşa dağ bisikleti ama asfaltta kullanıyor çoğunlukla 1.50 ile 1.75 arası lastik düşünüyoruz az dişli .Bulamadık genel de 2 ve üstü bulduk bildiğiniz bir site var mı?

Arkadaşlar merhaba 29 janta dış lastik alacaz arkadaşa dağ bisikleti ama asfaltta kullanıyor çoğunlukla 1.50 ile 1.75 arası lastik düşünüyoruz az dişli .Bulamadık genel de 2 ve üstü bulduk bildiğiniz bir site var mı?
jantınızı tam bilmiyorum ama piyasadaki 29 jantların hemen hemen hepsine 700c lastikler oluyor. 700x38 1.50 ye takbul ediyor o şekilde bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
jantınızı tam bilmiyorum ama piyasadaki 29 jantların hemen hemen hepsine 700c lastikler oluyor. 700x38 1.50 ye takbul ediyor o şekilde bakabilirsiniz.
Hocam 700 direk 28 ebat lastik olmuyor mu?

Son düzenleme:
Belki başka konularda okuyanlar vardır.
G2'min üstünde Cole Rollen jant seti var. Aldığım Gravel King lastikleri tubeless olarak kullanıyorum. Lastiğin yol tutuşundan son derece memnunum,ıslak da bile.
Tek sorun hemen hemen her gün patlıyor olması :) İçindeki Muc-off sıvı da işini %100 performansla yapıyor ama sırtım ve bisiklet sıçrayan sıvı yüzünden leş gibi oluyor.

Gelelim soruma :)
Bugüne kadar ki patlakları her seferinde sıvı kapattı ama delikler çok büyük olmadıkları için ben hiç tamirat yapmadım. O patlaklara fitil atmam şart mı, şart değilse bile atmamın yararı var mı?

Hocam 700 direk 28 ebat lastik olmuyor mu?
29 jant denilen ölçü zaten 28 ile aynı, teker kalınlıklarından dolayı 29 diye geçiyor.
Dediğim gibi 700x38-47 arası lastiklere bakarsanız istediğiniz kalınlığa tekabül eden bir lastik bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ghostt
Merhaba, bianchi şehir bisikletim var. Üzerinde 700x38, etrto ölçüsü 40-622 ölçü lastik var. Decathlonda yine 700x38 fakat etrto ölçüsü 38-622 olan bir lastik buldum. Bu lastik benim bisikletim ile uyumlu olur mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Merhaba, bianchi şehir bisikletim var. Üzerinde 700x38, etrto ölçüsü 40-622 ölçü lastik var. Decathlonda yine 700x38 fakat etrto ölçüsü 38-622 olan bir lastik buldum. Bu lastik benim bisikletim ile uyumlu olur mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Yanak farkı var, uyumlu olur üstündeki lastikten biraz daha ince durur.

• Beğen
Tepkiler: Yener19
Geri