Eğer mevcut lastiğin 2.0, 2.2 vb. ise evet yeni iç lastik alman gerek.Rubena Mitas 27,5*1,50 var fiyatları uygun. Onlardan sipariş vermeyi düşünüyorum iç lastikte gerekli mi acaba?
Eğer mevcut lastiğin 2.0, 2.2 vb. ise evet yeni iç lastik alman gerek.Rubena Mitas 27,5*1,50 var fiyatları uygun. Onlardan sipariş vermeyi düşünüyorum iç lastikte gerekli mi acaba?
Bunu öneririm (link)Mevcut lastik 27,5*2.10 iç lastikte sipariş vereyim o zaman. Teşekkürler.
(link)Sağolun hocam. Sanırım CST olanı alacağım. 840gr ağırlık umarım doğrudur.
Arkadaşlar bu iç lastik 700x38 CST içi uygun mu? (link)
Hayırlı olsun iptal etmenize gerek yok iç lastik çok ta önemli değil zaten. 1.5 mu sipariş ettiniz?Teşekkür ederim hocam rubenanın iç dış lastik setini sipariş verdim, mesajınızı şimdi gördüm. Bu daha iyi siyorsanız iptal eder ayrı sipariş veririm.
Hkcam öneriniz için sağolun ama biraz pahalıymış bu. Ben şunları almayı düşünüyorum. Cst platinum protector e uyumlu mu? (link)(link)
Bu iç lastikte fena değil. Aldığım bir ürün. Farklı sitelerde daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Linkini attığın iç lastiklerle aynı ebatta. Şimdi 25-30 lira daha fazla para değil iç lastik için. Dış lastikler kadar önemli.Hkcam öneriniz için sağolun ama biraz pahalıymış bu. Ben şunları almayı düşünüyorum. Cst platinum protector e uyumlu mu? (link)
Evet hocam set olarak sipariş ettim birbirine uyumluymuş.Hayırlı olsun iptal etmenize gerek yok iç lastik çok ta önemli değil zaten. 1.5 mu sipariş ettiniz?
Bisikletiniz eğer dağ bisikletiyse benim bildiğime göre en ince 700x38 lastik oluyor.29 jant bisikletim için ince dış lastik ve iç lastik arıyorum acaba önerebileceginiz marka model var mı
Hepsi burada da lastikler ne zaman indirime girer acaba?Piyasa da bisiklette dahil lastik yedek parça vs stok sıkıntısı var..Bulabilirseniz hemen alın koyun kenara ....Lastik fiyatları uçtu gidiyor...
jantınızı tam bilmiyorum ama piyasadaki 29 jantların hemen hemen hepsine 700c lastikler oluyor. 700x38 1.50 ye takbul ediyor o şekilde bakabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba 29 janta dış lastik alacaz arkadaşa dağ bisikleti ama asfaltta kullanıyor çoğunlukla 1.50 ile 1.75 arası lastik düşünüyoruz az dişli .Bulamadık genel de 2 ve üstü bulduk bildiğiniz bir site var mı?
Hocam 700 direk 28 ebat lastik olmuyor mu?jantınızı tam bilmiyorum ama piyasadaki 29 jantların hemen hemen hepsine 700c lastikler oluyor. 700x38 1.50 ye takbul ediyor o şekilde bakabilirsiniz.
29 jant denilen ölçü zaten 28 ile aynı, teker kalınlıklarından dolayı 29 diye geçiyor.Hocam 700 direk 28 ebat lastik olmuyor mu?
Yanak farkı var, uyumlu olur üstündeki lastikten biraz daha ince durur.Merhaba, bianchi şehir bisikletim var. Üzerinde 700x38, etrto ölçüsü 40-622 ölçü lastik var. Decathlonda yine 700x38 fakat etrto ölçüsü 38-622 olan bir lastik buldum. Bu lastik benim bisikletim ile uyumlu olur mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim