Scudo Sports

Lastik tavsiyesi

Yani "onroad" dediğiniz için bunu önerdim çünkü ortasındaki şerit sayesinde asfalt performansı iyidir diye. Bu tarzda başka lastik bilmiyorum TR'de. Fiyatı yurtdışına göre iyi ama bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok. Zaten 29x2.0 ince gelir diyorsanız bu da ince gelir ama çoğunlukla asfaltta kullanacaksanız 2.0 ince gelmez bence.

Yuvarlanma direnci düşük kaliteli bir dağ lastiği alın devam edin bence.

(link)

İlla ki 2.20si olsun derseniz arada 350 lira fark var ki bence değmez.

(link)
Hocam dirt jump, bmx lastiği türevi bir şey arıyor arkadaş. Contiler bildiğin arazi lastiği bu disipline uygun olmaz. Meslea Aliexpresste var maxxis hookworm. Fiyat 30 euro altı ama adrese teslim edilemiyor diyor.
Screenshot_20241016_191409_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

• Beğen
Tepkiler: Xantern
Scudo
(link) aradigin lastik bu. Tek tek siparis gececwksin tanesi vergi dahil 2000 uzerine cikar baska sansin yok malesef.

Elektrikli bisikletime şu anki lastiğini, bicylerollingresistance sitesinde incelemesini okuduktan sonra aldım. Contintental Contact Urban. Katlanır bisikletten tutun, 26, 27,5 ve 28 inçe kadar jant çeşidine uygun modeli var. Zira kalınlıklar da çeşit çeşit. İncelemede yazdığına göre, hem en hızlı şehir/tur lastiklerinden biri, hem çok iyi delinme direncine sahip hem de ıslak zemin testinde şu ana kadar en iyi tutuş sağlayan lastikmiş. Bende 55mm olanı var. Reflektörlü ve 50 km/s'ye kadar hız için uygun. Yurt içinde maalesef satışı yok. Alman siteleri ya da Aliexpress'ten bulunup alınabilir. Fiyatı çok pahalı değil. Bu arada katlanır değil, telli bir lastik. 55-584 olan benimki 670 gram ağırlığında.

(link)
Merhaba; ben de S. Road Cruiser'larımı değiştirmeyi düşünüyorum; C. Urban'dan memnun musunuz kullandığınız süre içerisinde, ıslak zeminde yol tutuşu nasıl?

Michelin lithion 2 lastiklerim 3700 km sonrası sürekli patlak vermeye başladı. Belli ki değiştirme vakti geldi. Yumuşak hamur lastikler olduğundan ömürlerinin kısa olmasıda normal olarak karşılanabilir herhalde. Belki bir sonraki çifti 110 veya 120 tpi olarak seçmeliyim. Malûmunuz yollar cam kırığı ve keskin çakıl taşları ile dolu. Bu bağlamda michelin power cup hoşuma gitti:(link)

Michelin lithion 2 lastiklerim 3700 km sonrası sürekli patlak vermeye başladı.
"Lastik eskidikçe yeni deliklerin oluşması ihtimali artar" diye bişey yok yalnız. Böyle bişey mi okudun bi yerden?

• Hahaha
Tepkiler: Amanita
Michelin lithion 2 lastiklerim 3700 km sonrası sürekli patlak vermeye başladı. Belli ki değiştirme vakti geldi. Yumuşak hamur lastikler olduğundan ömürlerinin kısa olmasıda normal olarak karşılanabilir herhalde. Belki bir sonraki çifti 110 veya 120 tpi olarak seçmeliyim. Malûmunuz yollar cam kırığı ve keskin çakıl taşları ile dolu. Bu bağlamda michelin power cup hoşuma gitti:(link)
Yurtdışından getirirken sıkıntı olur biliyorsunuz ürünler+kargo 30Euro altında olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: yakupf
"Lastik eskidikçe yeni deliklerin oluşması ihtimali artar" diye bişey yok yalnız. Böyle bişey mi okudun bi yerden?
Belkide büyük bir çoğunluğu son bir ayda olmak üzere sürekli keskin veya delici maddelerin üzerinden geçiyorumdur. İhtimaller dahilinde. Daha dayanıklı bir çift Istanbul için mantıklı geliyor.

Belkide büyük bir çoğunluğu son bir ayda olmak üzere sürekli keskin veya delici maddelerin üzerinden geçiyorumdur. İhtimaller dahilinde. Daha dayanıklı bir çift Istanbul için mantıklı geliyor.
Mcihelin powercup serisi fena lastik değil ama patlak direnci açısından pek de iyi değil haberiniz olsun.

Tufo comtura duo serisi ıslak yol tutuşu ve patlak direnci açısında oldukça güzel ve TR'de bulunabiliyordu. 2000 TL altı.

1738855008797.png

Benim bisan grand tour 105'in üzerinde gelmişti powercuplar 25mm.

Sonradan (link)'e geçtim. Hem konfor çok arttı hem bir daha patlak yaşamadım ama yuvarlanma direnci daha yüksek o hissediliyor.

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Mcihelin powercup serisi fena lastik değil ama patlak direnci açısından pek de iyi değil haberiniz olsun.

Tufo comtura duo serisi ıslak yol tutuşu ve patlak direnci açısında oldukça güzel ve TR'de bulunabiliyordu. 2000 TL altı.

324853 dosyayı görüntüle

Benim bisan grand tour 105'in üzerinde gelmişti powercuplar 25mm.

Sonradan (link)'e geçtim. Hem konfor çok arttı hem bir daha patlak yaşamadım ama yuvarlanma direnci daha yüksek o hissediliyor.
Bilmediğim bir markaydı keşfetmiş oldum. Hoşuma gitti doğrusu, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Selamlar carraro race 062 alarak aranıza katıldım daha demin, iç lastik alacaktım ama danışmadan almayayım dedim. Ne almalıyım fiyat performans olarak ölçü 700x25c

Selamlar carraro race 062 alarak aranıza katıldım daha demin, iç lastik alacaktım ama danışmadan almayayım dedim. Ne almalıyım fiyat performans olarak ölçü 700x25c
(link)

200 tl iyi fiyat. 23-32 kalinlik lastiklerde kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: brk34
Bu lastik çöp mü? Bisikletçiye gittim satmak istedim. adam almadı. Gitmiş lastik dedi. Bende hayrına birisine ver dedim. Yanlış mı yaptım.
IMG-20250208-WA0000.jpeg

Dosyalar

• IMG-20250208-WA0008.jpeg
    IMG-20250208-WA0008.jpeg
    54,1 KB · Okunma: 2
Az çok aynı
E o zaman maxix ile cst karşılaştırmanın mantığı yok.
Bu lastik çöp mü? Bisikletçiye gittim satmak istedim. adam almadı. Gitmiş lastik dedi. Bende hayrına birisine ver dedim. Yanlış mı yaptım.
324923 dosyayı görüntüle
Dişler duruyor bence çok sıkıntı değil. Yani şehirde aksiyona girmeden kullanılır gibi daha. Sonuçta bi yol yada dağ bisikleti lastiği değil. Tabii lastiğin dış görünüşüne bakmadan yaşına yada kaç km sürüldüğüne göre para varsa değiştirilebilir de.

@Spency2K

Bütçen yeterse öne Maxxis rekon arkaya ikon alabilirsin. Bütçe yetmezse Ocelotlar bitinceye kadar kullanırsın o arada para biriktirirsin. Bunlardan daha düşüğünü alma.

(link)

(link)

Ön biraz daha tutucu olsun dersen öne Maxxis forekaster arkaya ikon/rekon daha iyi olabilir.
(link)

Çok bozuk taşlı çamurlu tozlu yerlere de girerim diyorsan öne dissector arkaya rekon alabilirsin.
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet
@Spency2K

Bütçen yeterse öne Maxxis rekon arkaya ikon alabilirsin. Bütçe yetmezse Ocelotlar bitinceye kadar kullanırsın o arada para biriktirirsin. Bunlardan daha düşüğünü alma.

Ön biraz daha tutucu olsun dersen öne Maxxis forekaster arkaya ikon/rekon daha iyi olabilir.

Çok bozuk taşlı çamurlu tozlu yerlere de girerim diyorsan öne dissector arkaya rekon alabilirsin.
tamamdır abi eyvallah dediğin gibi öne forekaster arkaya rekon alırım gibi 1 ay para biriktirsem yeter

Geri