utekau
Üye
- Tepki
- 35
- İsim
- Utku
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Hafta sonları çok trafik olan yerlerden sayılır, daha sakin bir yere park edip bisiklet ile alana gelmek daha pratik olacaktır. Kayıt için bisikletsiz gelecekler Beykoz ya da Üsküdar'dan otobüsle pratik şekilde ulaşabilir. Şehir hatlarının Aşiyan-Küçüksu hattını da kullanmak mümkün. Ayrıca Çubuklu-İstinye ferry, Beykoz-Yeniköy motorları da mümkün. Bisiklete para alınmıyor deniz ulaşımındaBen de yarışın kendisinden çok sabahki park için endişeleniyorum. Umarım etkinlik firması bir şeyler düşünmüştür. Cumartesi günü önden biraz tecrübe olacak artık.
anadolu yakasından araç olmadan nasıl karşıya geçicez acaba merak ediyorum. bir açıklama da yapmadılar bununla ilgili hala.Yarin arabayla otopark antrenmani da yapmak gerek
Göğsünüzü rüzgardan koruyun (rüzgar geçirmeyen yelek iyi olur kısa kol forma üzerine), o saatlerde işe gidiyorum oraya (M.Ü. kampüse), bu mevsimde oralar sabah üşütür, sabah o saatte 11°C görünüyor.Arkadaşlar katılan herkese başarılar. Ben de kısa parkurda yarışacağım. Fakat İstanbul için çok geç tarih olmuş sanki yahu. En azından benim için biraz öyle soğuk havada pek bisiklet sürmüşlüğüm yoktur. Açıkçası ne giysem optimum olur diye düşünüp duruyorum. Acaba kısa kollu forma içine içlik giysek olur mu?
Yelegim yok malesef. Kağıt karton falan mı koysam dedim sizin bu yazdığınızı okuyuncaGöğsünüzü rüzgardan koruyun (rüzgar geçirmeyen yelek iyi olur kısa kol forma üzerine), o saatlerde işe gidiyorum oraya (M.Ü. kampüse), bu mevsimde oralar sabah üşütür, sabah o saatte 11°C görünüyor.
gögüs bölgesine bence bu elbise koyulan poşetler varya, onu alın yanınıza 😁 😁Yelegim yok malesef. Kağıt karton falan mı koysam dedim sizin bu yazdığınızı okuyunca
Valla hava böyle olursa komple üstüme bile geçiririm.gögüs bölgesine bence bu elbise koyulan poşetler varya, onu alın yanınıza 😁 😁
(link) yanınızda decathlon vs varsa bunu alabilirsiniz bence. fiyatı da uygun duruyor. rüzgar geçirmez özelliği yok ama normal formalardan bir tık kalın. işe yarar her türlüValla hava böyle olursa komple üstüme bile geçiririm.
Sagolun hocam bir bakayım buna.(link) yanınızda decathlon vs varsa bunu alabilirsiniz bence. fiyatı da uygun duruyor. rüzgar geçirmez özelliği yok ama normal formalardan bir tık kalın. işe yarar her türlü
Şöyle bir resim paylaşıldı grupta. Allah'tan arkadaşa müdehale eden yarışçı arkadaş doktormuş.. Ambulans gelene kadar hayati teklikesi yokmuş, paylaşan arkadaşın sonrası hakkında bilgisi yokmuş.
- Maalesef kaza yaşanmış ve yaralanan yarışçının 1 saat ambulans beklediği konuşuluyordu. Olay hakkında daha detaylı bilgiyi sanırım diğer arkadaşlar verir ama 1 saat ambulans beklemek gerçekten skandal.
Öncelikle tebrikler.. Türkiye'de bu yazın yağmurda sürüş yaptım, yollar tabiri caizse buz paten sahası gibiydi. Senenin 230+ günü yağmur yağan bir şehirde yaşıyorum ve bütün sene işe gidip gelişler içinde dışarıda bisiklet sürüyorum.. Türkiye'de olduğu gibi yolların kayganlaştığını hatırlamam (buzlanma harici).. Muhtemelen araç çokluğu , araçlardan akan yağ vs gibi maddelerin her ne kadar gözle görülmesede yolda kalmalarından kaynaklandığını sanıyorum. Hatta bu sürüş yaparken üzerimde beyaz renk vardı, resmen zift oldu kıyafetler. Ard arda 5 kere yıkandıktan sonra oluşan lekeler çıkmıştı..İnişler hava şartlarını dikkate alınca benim için tehlikeli oldu. Son 10 km içinde yerlerde ıslak olduğu için bisikletim fren yaparken feci kaydı. İçimden aha dedim gidiyoruz. Neyse ki sonra toparladım ama daha dikkatli indim hep.
Teşekkür ederim hocam.Şöyle bir resim paylaşıldı grupta. Allah'tan arkadaşa müdehale eden yarışçı arkadaş doktormuş.. Ambulans gelene kadar hayati teklikesi yokmuş, paylaşan arkadaşın sonrası hakkında bilgisi yokmuş.
322446 dosyayı görüntüle
Öncelikle tebrikler.. Türkiye'de bu yazın yağmurda sürüş yaptım, yollar tabiri caizse buz paten sahası gibiydi. Senenin 230+ günü yağmur yağan bir şehirde yaşıyorum ve bütün sene işe gidip gelişler içinde dışarıda bisiklet sürüyorum.. Türkiye'de olduğu gibi yolların kayganlaştığını hatırlamam (buzlanma harici).. Muhtemelen araç çokluğu , araçlardan akan yağ vs gibi maddelerin her ne kadar gözle görülmesede yolda kalmalarından kaynaklandığını sanıyorum. Hatta bu sürüş yaparken üzerimde beyaz renk vardı, resmen zift oldu kıyafetler. Ard arda 5 kere yıkandıktan sonra oluşan lekeler çıkmıştı..
Bir yarış daha geride kaldı. Kısa parkur üzerinden değerlendirecek olursam:
- Parkur daha güzel seçilebilirdi. Köprüden karşıya geçmek hatırlanacak bir anı ama bence illa kıtalar arası olmasına gerek yok. Polonezköy ormanlarını daha çok içeren ve daha yeşil bir parkuru şahsen tercih ederim.
- Yarış başlangıcında park işi beklediğim gibi çok büyük bir sorun oldu ve sabah gereksiz strese soktu. Erken gelmeme rağmen ancak dar bir sokağın son kalan yerine park ettim. Start noktası toplu ulaşıma uygun bir yer değil ve park alanı da çok kısıtlı. Yine burada da sırf Göksu ve Anadolu Hisarı'nın yanında olacak diye ulaşması zor bir alan seçilmiş. Aslında en mantıklısı iskeleye deniz taksi ile gelmekmiş.