Herkese merhaba.Biz takım halinde 6 kişi yarıştık. İyi ki erken çıkmışız çoğu kişi geç kaldığı için araçlarını içeri bile alamamış.
Yarışla ilgili düşüncelerimi aktarmak isterim.
Yarış kaydı için alana gittik.Alan etkinliği vs yetersiz geldi bana.Kayıt olduktan sonra kolu kırılan ve yarışa gelemeyen arkadaş için kit istedik önce maalesef dendi.Neyse ki
durumu anlayan birileri tabi ki de diyip bize arkadaşımızın kitini teslim ettiler.İçinden çipi aldılar tabi.Forma için sıraya girdiğimizde beyaz formaların s bedenlerinin olmadığı , siyah formaların tükendiği söylendi.Bizler de bedenlerimizi daha önceden belirttiğimiz için mecburen sarı forma vs almak zorunda kaldık.Keşke yollanan formlarda beden ile birlikte hangi renk forma istediğimizi de sorsalardı.Burada sınıfta kaldılar.Kayıt işleri tamamlandıktan sonra zor bela kaldığımız yere ulaştık.
Pazar sabahı erkenden yarış alanındaydık hava çok soğuktu. Çenesi zangırdayan arkadaşlar çokça idi. Soğuk beni pek etkilemedi açıkcası soğukta sürmenin faydalarını görmüş olduk.Üzerim de sadece bir rüzgarlık vardı.Yarış startı verilmeden önlere yaklaşabildiğimiz kadar yaklaştık.Yarış startı verildi nötral statrla beraber önlere daha da yaklaştık.Yerler ıslak olduğu için tedirgin gidiyorduk.Sonra start verilince ön grup asıldı tabi bizde onların arkasına yapıştık.Köprüye girdik ara ara bölünmeler mevcut millet deli gibi basıyor sprint finişi için ama ön taraf çok hızlı zaten derken birileri önümde kaza yaptı ve ben onlardan kaçim derken arkadan da birileri gelip bana bodoslama girdi.Ben dedim artık jant patladı.Durdum baktım bir şey yok ama vitesler çalışmıyor.Kulak yamulmuş tabi.Bana çarpan düştü onunla beraber düşenlerde oldu.4-5 sn viteslerle uğraştım zor bela çalıştı.Bindim ama bu sefer ön grup uzamış gitmiş.Benim vitesler hoplayarak bir geçiyor bir geçemiyor 100 km boyunca viteslerle oynamak zorunda kaldım.Yollar genel itibari ile güzel di ama ıslak zemin olması çok tehlike yarattı.Düşenleri gördüm , lastik patlatanlar çoktu.Virajlarda hüç güvenlik önlemi yoktu.Bir viraj hariç kimse yoktu.Bir yerde köpek saldırdı , bir yerde araç çıktı önümüze , bir yerde kadın atladı yola az daha çarpıyorduk derken yarışı bir kaza ile atlatmış oldum.Herkese geçmiş olsun.Yalnız yaralana arkadaşın başında bekleyen dr arkadaşa fair play ödülü gibi ödül verilmesi lazım.3 saat ambulans gelmemiş artık varın siz düşünün.Organizsayon kazalara karşı alınan önlemlerde sıçtı yani.Ben organizasyonun artılarından çok eksiklerinin konuşulacağını düşünüyorum. Beslenme alanlarını bile yola değil yolun yanından geçen iç yola almışlar.Sanki pitstop alanı gibi gir ye iç git.Kimse girmedi zaten.Çok şey yazasım var am abir vakit tüm detayları ile organizasyon firmasına ve federasyona bu konuları yazılı bir şekilde aktaracağım.Saygılar....