Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mahalle düğünlerinden nefret ediyorum

@tekin17 Geçen sene birkaç defa aramıştım polisi ama hiç gelen giden olmadı veya geldiler ama bu gürültü yapanları susturamadılar. Ben de nasılsa bir şey değişmiyor diye bir daha aramadım.

Dün gece verdikleri rahatsızlık az geldi herhalde ki şimdi yine başladılar davul zurna çalmaya.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
Bence belirli bir desibel sınırı olmalı. Gerçi vardır belki ama buna uyanlar kim olur ki?
Alacam bir tane minigun tarayacam en sonunda.

• Beğen
Tepkiler: CasWTF
Sağolsunlar bugün de boş geçmedi. Bugün de ipini koparmış gibi davul zurna çalarak huzurumuzu kaçıran birileri çıktı.

@Ilter Elmas
Birazdan gelinle damat güleşecek habarınız olsun demek.

@Desert Fox
Misliman adam zabah namazıynan uyanır. Saat 10da ne uykusu .

Şehir adını verdikleri bir biri ardına dizilmiş betondan kibrit kutularında yaşayan insanlar, eğlenceyi asfalt üzerine dizilen plastik sandalyeler etrafında erik dalı eşliğinde halay çekmekte buldular....

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
yazın bitmesine az kaldı arkadaşlar az sabır:)

Düğün yasağı sayesinde ne güzel geceleri rahat uyuyabiliyorduk taa ki bu düğüncüler tekrar ortaya çıkana dek.Yasağın kalkmasını dört gözle bekliyorlarmış meğer.Üstelik toplanan insanların ne yüzlerinde maske var ne de aralarında sosyal mesafe.Ah şu cahillik...:snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Kanunlara göre hafta içi 20:00 / hafta sonu 00:00’a kadar sokak gösterileri vs. izin vardır.
Bizim mahallede nadiren olur ama gece 12 olmadan biter. Çünkü polis çağırılıyor hemen

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri