Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mahalle düğünlerinden nefret ediyorum

@Ilter Elmas
Bir mantığı olmadığı için olsa gerek :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Scudo
Bir de gecenin bir yarısı sokaktan geçerken bu tip kornaya basanlar. Çok hoşlanıyorlar herhalde bütün mahallenin onlara sövmesinden :acpsnr::acpsnr:

Arkadaşlar sizleri gayet iyi anlıyorum. Hatta en iyi ben anlarım. O yüzden evin boş bir odasına geçin . Yavaş yavaş tekrar edin. Öğrenmenin yaşı yok. :D:p:komik::koptum::huhuu:

@esenturk Bilmem o da olabilir ama Erzurumspor maçı Bursadaydı diye öyle tahmin etti. Gerçi farketmez her türlü rahatsız edici bu saatte onlarca arabanın kornaya basıp gezmesi.

Yazik ne kadar tahamulsuz olmusuz. Bende cok hoslanmasamda cok abartilmadigi surece tahammul edebiliyorum. Is keyfim bozulmasinsa bazen kuslar bile otmesin istiyor insan ... Bunu ne yapacagiz ? Kuslara susturucumu taksin yaratan ?

@inziva
Şimdi şöyle bir durum var; bu medeniyetsizlikleri yapanlar, alan razı veren razı şeklinde düşünüyorlar. Bu seslere maruz kalanlar da "yarın ben şampiyon olurum, ben kutlarım" "yarın ben evlenirim" kafasında oldukları için sorun görmüyorlar. Bu tahammülsüzlük değil ki. Sonuçta ben buna tahammül etmek zorunda değilim. Ha ama "aşağı kattakilerin bebeği oldu, sabah akşam ağlama sesi öff" desem, o zaman tahammülsüzlük olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@inziva

Kimse kuşlar ötmesin demiyor. Siz diyorsunuz.

@Ilter Elmas Dikkaldirim tarafında Erzurumlu çok var diye hatırlıyorum. Okulu Uludağ da okudum. Dikkaldirim Batı Garajı Sırameşeler .... öğrenci evleri

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Çağdaş78 Evet, o tarafta çok Erzurumlu var. Onlar da olabilir Galatasaraylılar da :)

@inziva kuşların cıvıltısı, ırmağın şırıltısı,arıların vızıltısı...bunlar tabiatın sesleri, bunlardan rahatsızlık duyacak adamın ruh sağlığından şüphe ederim.
2 kişi o geceden itibaren devlet onayıyla çiftleşebilecek diye ben gece yarılarına kadar huzuruma kastedilmesine neden tahammül edecek mişim ha?Aynı kafa evlenme teklifi yapmak için en yoğun saatte e-5 de trafiği felç eder.Ne dersiniz bunu da anlayışla karşılayalım mı?(link)

Bursa'nın merkez sayılabilecek semtlerinden birinde oturuyorum yani öyle köyde falan değil ama az önce dışardan horoz sesi gelmeye başladı. Doğduğumudan beri aynı mahallede oturuyorum, ilk defa horoz sesi duyuyorum burada. Horoz da mübarek sanki boğazlıyorlarmış gibi sürekli bağırıyor. Çok merak ediyorum köyde değil de şehir merkezinde bir insan neden evinde horoz besler? Sessiz bir hayvan olsa prblem değil isteyen istediği hayvanı besleyebilir. O konuda bir sıkıntım yok.

Ya köylerde falan eyvallah da koskoca şehirde gercekten olmuyor.
Kisa ve öz tanim: Hala ortaçağ toplumu oldugumuzun göstergesidir.

Avrupaya bakin bakalim, bir tane sokak dugunu gorebilecek misiniz?

Cahil toplumlar, geldikleri yere uyum saglayip adapte olmak yerine, geldikleri yerlerdeki adetlerini buyuk sehre kabul ettirmeye calisirlar.

Bunlara ek olarak asker eğlencesi+caddelerde apaçi gibi lastikleri yakarak,abartı egzos takarak gürültü çıkaranları da eklemek istiyorum. Bunun(asker eğlencesi ve düğünleri kastediyorum) kesinlikle örf,adet,anane,gelenek,görenekle alakası yok. Böyle barzoluk olamaz!

Dün akşam s*nsürlü k*für etmeme sebep olan arkadaşlar gene başladı. Bu gece de umarım 2.30'a kadar sürmez :(

Arkadaşlar düğünün zaten olayı budur. Rahatsız etmek... Yani birilerini "çatlatmak".
O yüzden düğünün olabildiğince kalabalık olmasını isterler genelde. Kalabalık olsun ki, düğün sahiplerinin havası olsun. Ne kadar çok itibarlı insanlarmış, ne kadar çok sevenleri varmış desinler.
Hatta çoğu anne-baba çocuklarını sırf millete hava olsun diye evlenmeye zorlar.

@berberci sosyal paylaşım sitelerinde eski sevgililerin yaptığı da böyle bir şey zaten. Kocaman yüzükleri profil fotoğrafı yapanı bile var. Duyan da sanacak dünyada tek onlar evleniyorlar. Sadece mahalle değil, aslında düğün kavramından nefret ediyorum şahsi olarak.

Geri