Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mahalle düğünlerinden nefret ediyorum

4 tane bira al çık balkona izle bu taktik işe yarıyor yapıcak bişey yok dostum yurdum insanı şamatayı seviyor

Scudo
Çanakkale'de düğünler sokak aralarında yapılır yol bir güzel kapatılır. Olası bir ambulans gelecekmiş, rahatsızlığı hastalığı olan varmış bunlar önemsenmez. Yaptırım da olmaz. Tek yaptırım gece 12 den sonra müziğin devam etmemesi.

Benim yazdığım yorumu neden siliyorsun admin rahatsızmı oldun anlamadım

İnsanların fikirlerini kısıtlayacaksan neden forum açıyorsun anlamadım

@SEYYAH OZİ Bu yorumu kastediyorsanız, ben de yorum gözüküyor. Silinmemiş.

Adsız.png

Kusura bakmayın görmemişim tekrar özür

aklıma ilk bu geldi:):):)

helal etmiyem amca varya o:)
burada paylaşıcamda epey kufurlü

@Özcan.
mahalle düğününden rahatsız olana bunun tavsiye edildiği yerde, bu düğünlerin vazgeçilmezi olan silahlı maganda için de ben bunu tavsiye ediyorum:
siyah-celik-yelek-resmi-gorev-yelegi-kilifi-1560_1.jpg

@appendix
Öylede desibeli aşsalar polis çağırsa ortalığa küfür edicekler kim şiyat ettiyse ..... diye. Bunlar hep cehalet müziği bası çok açınca mutlu oluyorlar, çevreyi ne kadar rahatsız ederlerse o derece baiarılı sayıyorlar kendilerini. Geçen önümden 4 araçlık asker uğurlama konvoyu geçti camlara oturmuş havaya ateş ediyorlar alkol almış olmaları muhtemel insanları öldürebilirlerdi. Ceza almadıklarına eminim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@MossoM
Sikayet sozde gizli kaliyor. Polisin soylemesi suc. Tabi gelmiyorlar orasi ayri. Aklima geldi yine sinirlenmemek elde degil. Aydin bir ara leman kultur diye bir cafeye yakin yerde ev tutmustum. Sehir merkezi diye hosuma gitmisti. Gece bir oldu haydaa. Saat 2-3 e kadar son ses muzik aciyorlar. Sehir merkezi sayilir konumu. 24 saat calismis bir hemsire geliyor yorgun argin uyuyacak ve evin icinde 5+1 ses sistemi varmis gibi ses var. İnsan cildirmaz mi?
Polisi defalarca aradim. Yok. Ne polis geliyor ne sesle ilgilenen var. Gidip o cafe yetkilisiyle de konustum. Tamam beyefendi haklisiniz falan. Kistilar sesi eve gittim diger gun tekrar ayni ses. Sadece dugun degil kafeler de ayni. Polis niye umursamiyor onu da anlamiyorum. Mecburen ev degistirdim. Cevredeki komsularla konustum onlar da rahatsiz ama hep boyleymis. Benden cok onceleri onlar polisi arayip ugrasmis. Onlara daha buyuk yalanlar soylenmis. Olctum db seviyesi normal cikti falan demisler. Belediyeye gidip valiye gidip sikayetci olmuslar cozulmemis. Ust uste gidip kafeyle konusmuslar. Hic ise yaramamis. Terbiyesizlik bu. Musterini eglendirip para kazanacaksin diye cevrene iskence ediyorsun. Oraya bir kere gittim. Disariya giden ses iceriye girenden saha fazla. Bir daha da gitmedim boyle yaptiklarindan dolayi. Leman kultur, istasyon, devlet hastanesi ve stadyum yakininda ev tutacaklara duyurum. Eger hassassaniz orada ev tutarken iki kere dusunun.

şu uygulamayı haklı görenin zihniyetinde sorun vardır. oturduğum mahallede 60.000 kişi yaşıyor. eğitim seviyesi arttıkça bu insanlardan uzaklaşarak kendi aralarında yaşamaya terk eder olacağız. bir dönem beylikdüzü yeni kurulurken sülalemdeki tanıdıklar mecburi olarak taşınmışlardı. burada komşuluk yok diye hayıflanıyorlardı. komşuluk böyle olacağına varsın olmasın. zaten tüm gün şehrin stresi, iş, kalabalık yetiyor. kapımı kapatınca da huzur bulamıyorsam yemişim öyle komşuluğu.

@kadir karakaya
Maliyeye, bimere, narkotiğe her yere şikayet edilerek kontra yapılabilir sadece. Bu ülkede kimse görevini yapmıyor, insanlar maaş almanın derdinde sadece geçim sıkıntısı yüzünden. Ve o paeaya bu kadar iş diyorlar. Haklılarda, saat ücreti sistemi bizede gelmeli. Kafe rüşvette vermiş olabilir sağa sola bilemezsiniz. Reina da vardı bu durum tabi orda şikayet edenlerde kodaman olunca üzeri kapatıldı vs.

@samurusov

Ne güzel dejavu yaşattım kendi kendime :)

Yukarıda bir arkadaş demiş polisin ihbar edeni söylemesi suç diye,ben şahsen böyle durumlarda kendi telefonunuz yerine eğer şikayet etmek için yeterince vakit varsa telefon kabinlerini öneriyorum.Şöyle yüzü falanda net göstermeyen bir şey giyin tamamdır.Normalde ihbar ettik diye bir şey olur mu diyene çok affedersiniz bir tarafımızla gülmemiz lazım ama...Ama işte.

@Mustafa Zeybek
Bu gece gereksiz yere konvoy yapanlari gördukce akaryakit ne kadar zam yapılsa az dedim durdum.

Ben de iki şey yazayım konusu gelmişken.

Isparta'da düğünler sokak arasında yapılır, ne hikmetse hepsi de benim sınav zamanıma denk gelir, tam kapımın önünde çalan müzikten ders çalışamam.
Bir de Isparta'da bu ucuz 300-1k bandındaki motorsikletlerden çok fazla. Apaçi gençlerimiz tarafından çok popüler araçlar. Egzozu açıyorlar, patlatıyorlar bir de gerçekten her geçtiği yerden "inş motorun bozulur" diye beddua yediklerine eminim.
İnsanlar etrafa saygılı olmayı bilmiyorlar malesef.

@Atasoy
Ben de önümüzdeki aylarda son yıllarda istediğim şeyin gerçekleşmesi durumunda 78lik gidonu zil ile donatıp, piyanoya soldan sağa basar gibi basmak suretiyle kekoluk yapmayı düşünüyorum. Hayatımda yapacağım ilk ve son angutluk olur herhalde. Ama bu kafayı anlayamıyorum. Galiba sevinçten çok aidiyet duygusu mutlu eden.

Geri