kişi uzun bulduğu yazımı okumaya üşenmiş, profilindeki şehir hanesinde ucuz siyasi propaganda yapan başka kişi
@Hsynozky üşengeçlikten tembellik sınırını aşamayarak cevap yazamamış anma şikayet etmiş. sayın yönetim zırva -saçma- sözcüğünü düzeltip şikayete konu --hakareti-- ortadan kaldırmış. aynı kişi sonraki paylaşımımı beğenmiş!!!! sanırım yazılarımdan siyasi çıkarım yapıp işine geleni beğenip işine gelmeyeni şikayet etmiş.
tembelliğini yenemeyip ,uzun bulup yine okumayacaksın ya da anlamayacaksın ama yine de yazayım. yazdıklarına bakan biri seni evrim teorisi üzerine çalışan akademisyen sanır. öyle olmadıgın açık. ülkemizde ne yazık ki evrim teoremi din karşıtlarının eline kaldıgı için sana da söz düşüyor tabii.
5-10 öncesine kadar bilindik markalar adidas, nike, lewis, Türkiye de üretim yapıyordu, lewis fab. kapattı , diğerleri pakistn vietnam vb. ülkelere kaydı. bizim tekstilcile maliyeti düşüreceğim diye iplik çinden ithal etti. teksil makinelerini bile üretmeye başlayan ülke bir kaç yılda tekstilde yok olmaya başladı.
kişi havlulu bilekliği yurtdışı siteden almış sonra bana cevap yazıyor. diğer sosyal medya paylaşımlarına baksan ; ingiliz istilasına karşı kucagında örgü ile gezen gandi den söz resim paylaşıp duyarlılık kasmıştır. gandi nin yaptıgı tek şey hint tekstilini yok eden istilacı ingilizlerin ucuz kumaşına karşı hint kumaşını teşvik etmekti ve başardıgı için kahraman olarak görüldü.
daha uzun yazardım ama tembel kişiler için kısa tuttum. yönetimdeki arkadaşa ricam : üyeliğimi kaldırabilir. başka alanlarda oldugu gibi burada da yıgın oluşturmuş marjinal tipleri rahatsız etmek istemem.