Scudo Sports

Maltepe

@Ergin Yurttaş

Merhaba Ergin Abi,
Hoşbulduk.Tanıdık isimlere rastlıyorum buralarda:)
Görüşmek üzere,

Selamlar

Scudo
Bir suredir dahil oldugum bu topluluk sayesinde henuz edindigim bisikletimle artik sizinle yollara cikabilirim... Kartal da oturuyorum, ve kisa kisa sahilde cardio yapip, uzun turlara cikmadan once egzersiz ve bisiklete alismaya calisiyorum... Cogu aksam kartal-caddebostan yapip geri geliyorum, 40km... Sizlerle de tanismak ve pedallamak isterim... http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/egumynab.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/24/huzuzubu.jpg

Ümraniye Esenkent'de oturuyorum 25 yaşındayım adım Ufuk. İşe,okula gitmek için bir bisiklet almak istiyorum. Öğrenci olduğumdan dolayı yüksek bir bütçem yok. sigarayı bıraktım, aloklü bıraktım. Spor amaçlı, bisikleti tercih ettim. Devamlı Rusya St. Petersburg'a gidiyorum ve özeniyorum. her yerde bisiklet kullanıyorlar. 2. el- 0 fark etmez. sadece fiyat ve tür olarak en uygun bisikleti seçmem konusunda yardımcı olacak biri var mıdır?
Teşekkürler

Aylardır bisikletforum'u takip ediyorum. Bisiklet almak istiyorum. Kararsızım. B'twin markası beni çok düşündürüyor.(Bisiklet Markaları bölümüne bu markayı eklerseniz çok sevinirim)
Bu arada bisiklet donanımından pek anlamadığımı, sizler sayesinde bir şeyler öğrendiğimi de belirteyim.
Kartal'da ikamet ediyorum. Umarım en kısa zamanda bisikletli olarak aranıza katılırım.

Bisiklet almak için uygun bir zaman bende geçen sene bu zamanlarda bisiklet aramaya başlayıp ocak ortası gibi almıştım.

Yıl sonu uygun fiyatlardan faydalanıp zevkinize göre alabilmeniz dileği ile , tabi burda resimleride görmek isteriz

Öncelikle alacağınız bisikleti genellikler nerede kullanacaksınız? Sadece şehir içinde kullanacaksanız fitness ya da yol bisikletlerine bakabilirsiniz.

Bisiklet almak için ayrıca önümüzdeki bir ay oldukça iyi bir zaman dilimi. Ocak ayının sonlarına doğru yine bisikletlerin fiyatları artmaya indirimler de kalkmaya başlar. Aradığınız özellikleri boyunuzu vs yazarsanız yardımcı olacak arkadaşlar vardır.

Teşekkürler Ahmet F.ELBİR ve Hasan Kılınç.
Tanışma faslını hallettik, sıra uygun bisiklet seçiminde :)
Aldığımda fotoğraflarını paylaşacağım elbette ;)

@Merve Hilal

Kafanızda hangi model var. Eğer daha almadıysanız buradan tarzınızı söylerseniz daha doğru bir seçim yapmanız için öneriler çıkacaktır ya da bu konularda yazılmış onlarca konu var onları araştırabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Merve Hilal
bu topic aktif mi hala? MTB için araziye çıkacak arkadaş arıyorum...

TEŞEKKÜRLER. İSTEK YOLLADIM ŞİMDİ

Merhabalar forum severler.. bugun ilk defa yolum dustu İstanbul Anadolu yakasindaki Maltepe Velodroma.. biraz zorladim kendimi.. sigmayla tur zamanlarimi olctum.. cok yorulmustum.. 65 km. surusten sonra 45 sn. gibi sureler yapabildim.. en iyi tur derecelerinizi merak ettim.. belki surusumun ilk basinda girmis olsam Velodroma daha iyi zamanlar cikabilirdi.. :)

• Beğen
Tepkiler: çimtay
Veledrom çok rüzgar alıyor, belli yerlerden rüzgarı kesmek için kapatılsa çok güzel olacak. Bir de gurup sürüşleri esnasında dereceler daha iyi olabiliyor.

@Tolga Çelebi
Simdi baktim.. tesekkurler.. stravayi ben kullanmadim.. ben de baslayacagim.. cok guzelmis.. tum zamanlar da kim ne yapmis hersey var.. 27 saniyeymis rekor.. daha cok yolumuz var demek [emoji1] ucretli versiyon mi kullaniyorsunuz? Yillik 150 TL gibi birsey yaziyordu ben ondan girmedim pek..

Geri