Scudo Sports

Maltepe

@Ozan Duran evet çok haklsınız. biraz sahil yolu ters oluyor ama güvenlik için o kadar yola katlanıcaz artık.

bide o istikameti kullanan varsa kaç dakika aralağında gidiyor acaba.

Scudo
ben Fındıklı mahallesinden Üsküdara 50 dk da gidiyorum. Bostancıdan sahil yoluna inip oradan bisiklet yolundan fenerbahçe ordu evine kadar gidip oradan da caddeye çıkıp Üsküdar a iniyorum.

@shielD benimde yaklaşık olarak o kadar sürer o zaman sanırsam teşekkürler

Kadikoyden maltepeye 30dakikada gidersiniz muhtemelen.
Sahil tavsiye ederim, ister bisiklet.yoku ister sahilden gidin ama minibus yolunu dusunmeyin bile, o kadar hizlanip yavaslamayla zaten sahildeki kadar yorulursunuz ustune kendinizi bosa tehlikeye atmis olursunuz stress de cabasi...

• Beğen
Tepkiler: Lovless
@Ozan k. evet haklısınız. dün bi dolaşayım dedim. insanlar bile yol vermiyor üzerlerine gidiyorum ben duruyorum öyle geçiyorlar.

En sağlıklısı sahil yolu zamanla gidip geldikçe o yola alışırsın ve artık basit gelir .. ama minibüsçülerin istikametlerinden uzak dur

bugün işe bisikletle gittim. minibüs yolunda ters şeritte kaldırımdan gittim çok rahattı kaldırımlar baya geniş. ayşekadının oradan da karşı şeride geçip devam ettim gayet güzel geldim ama minibüsler trafik magandaları gerçekten.

Sahil yolu çok dolambaçlı. Erenköy'den itibaren minibüs yolunu kullanıyorum. Çok memnunum. Hiçbir sıkıntı olmuyor. Zaten trafik tıkalı ve tek şerit hep park. Arada tam bir bisiklet şeridi kadar yer kalıyor. Ayrıca Minibüs yoluna paralel alternatifler de var. Örneğin Emin Ali Paşa caddesi ve Hızırbey caddesi. Mutlaka bir göz atın bu rotalara da. Göztepe'den Hızırbey'e geçiş çok mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Yzc61
ben kadıköyden giderken sabah ilk hızırbeyden sahrayıcedite kadar gittim biraz yorucu oldu o yol. ondan sonra minibüs caddesinde rahatça gittim. biraz sallana sallana 45 dakikaya gittim. bide lastiğin havası biraz inikti ona rağmen rahat bi yolculuk yaptım. önerileriniz için teşekkürler:harika:

@Yzc61 Aslında Hızırbey'in yokuşu çok dağınık. Minibüs yolunda evlendirme dairesinin önü gibi dik bir yer yok. Neden yorucu oldu anlamadım. Belki tanımadığınız bir parkur diyedir. Bence bir şans daha verin oraya. Bayağı tenha aynı zamanda.

Bağdat Caddesi ve sahil yolu. Ben bunları tercih ediyorum. Bisiklet yolu hem daha uzun hem de çok rüzgar alıyor.

Kuyubaşı evlendirme dairesi arası sıkın gerisini kaldırımdan da gidebilirsiniz ama yine de sahil yolu güvenli.

@C. Tiryaki Bisiklet yolumuzun ne kadar işlevsiz olduığunu, ulaşıma hiç katkı yapmadığının canlı kanıtısın :) 10 km sahile yapcağına 10 km Bağdat Caddesine yap olay kopsun gitsin. Ama esnaf izin vermez!

@Şükrü Güllüoğlu hızırbey yokuşu sürekli eğimli ve inşaatlar olduğu için sürekli çukurlar var ve onlardan kaçmak bi sıkıntı bide arkadan gelen minibüslerden kaçmakta. sahrayıcedite kadar biraz yoruyor ama sonrasında minibüs yolundan çok rahat gidiyorum. bide sabah aç karınla çıktığım için çoğu zaman öyleside yoruyor

Aramıza hoşgeldin diyeyim, işe bisikletle gidenlerden biri olarak... :)
Bizim konu başlığı altında, işe gidiş maceralarını da bekleriz artık.

İşe Bisikletle Gidenler (2. Bölüm)

Bu arada, trafikte kullanmaktan çekinmesem de, Bostancı'dan sahile çıkıp oradan Kadıköy'e inmeyi tercih ediyorum genellikle.
Deniz havası almak her zaman iyi gelmiştir.. ;)

Ben de Maltepe'de oturuyorum. Yol arkadaşı arıyorum. Yaş 24. Dağ bisikleti mevcut :)

• Beğen
Tepkiler: BySuvari
Merhabalar, bostancı küçükyalı maltepe tarafında herhangi bir whatsapp grubu varsa ekler misiniz ? Genellikle küçükyalı-moda-maltepe yapıyorum. Birlikte binebiliriz.

Arkadaşlar bende Küçükyalı'dayım. Yakın zamanda bisikleti alıyorum inşallah

Selam ben de Maltepe Zümrütevler. Zaman zaman Başıbüyük, Aydos, Büyükada'da arazide sürüşe çıkıyorum. Bir görüşme vs olursa katılmak isterim.

Geri