Scudo Sports

Maltepe

Herkese merhaba.öncelikle bnm bisikletim yok ama şu günlerde almak ve sizlerin arasına katılmak istiyorum.bostancı altıntepe'de oturuyorum.şu konuda bana yardımcı olup fikir verirsenizde çok sevinicem.salcano city sport 30 V modelini eminönünde salcano bayisinde nakit 1100 tl ye buldum bu bisiklete bu fiyat nasıl sizce ??

Scudo
Maltepe fındıklıda var mı bana yakın oturan arkadaşlar.

Bu grup devam ediyor mu arkadaşlar ? Var mı maltepe'de güzel aktiviteler ?
Teşekkürler.

@Tolqiu Rota Sportif Bisiklet Grubu, Maltepe Süreyya Plajı Çıkışlı Turlar yapıyor. Wassup grupları var. (Yol/Yarış, Performans sürüşleri yapıyorlar)

Hmm teşekkürler, @Kerem Groims. Ben daha yeniyim performans sürüşlerine ayak uyduramayabilirim. Biraz kendim kondüsyon kasacağım mecburen..

mrb maltepe merkez camii nin 2 bina arkasındayım grup devam ediyor mu

mimarsinan caddesindeyim

Selam arkadaşlar

Bende bu gün bisiklet aldım.
Mosso 1727 msmh

Maltepe merkez.

Görüşürüz

Hadi bakalım canlansın buralar...

Havalar düzelmeye başladıkça sahilde sayımız artacaktır. logomu kullansan sırtımızda upload_2018-3-20_11-33-38.png

Dosyalar

• upload_2018-3-20_11-33-1.png
    upload_2018-3-20_11-33-1.png
    4,8 KB · Okunma: 11
Geç buldum buraları. bisiklet çalınmadan önce denk gelseydim az mı gidip geldim bostancı -> moda -> maltepe güzergahında...
Umarım bir sonrakine.

ben de aydınevler....maltepe den ..yeni ama hevesliyim.

ben de aydınevler....maltepe den ..yeni ama hevesliyim.

• Beğen
Tepkiler: Mesut1907
Merhaba, sanırım grupta pek hareket yok. Yaş 37, ismim Aslan. Maltepe'deyim. Ortaokul lise yıllarını saymazsak 2 yıldır fırsat buldukça biniyorum. (dalış, snowboard vs olunca bisiklet konusunda uzmanlaşma olmadı :) Haberim olursa 100-150 km günlük turlara katılabilirim. Ortalama tempo 25k civarı. Hem yol hem MTB var.

Selamlar Kartal'da oturuyorum etkinlik olursa Maltepe'ye kadar gelebilirim.

selamlar biraz ihtiyarım yaş 45. kabul ederseniz iki kişi olarak bizi de sayabilirsiniz. Etkinliklere katılmak isteriz

• Beğen
Tepkiler: Mesut1907
Selamlar maltepede oturuyorum 1 senedir ise gidip gelirken ve hafta sonlari bisiklet kullanıyorum salcano ng650 MTB kullanıyorum her hangi bi etkinlik olursa katılmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: cheto
Merhabalar arkadaşlar bende cihan. Aranıza yeni geldim daha yeni kayıt oldum foruma. Ekonomi ağırlık olmak üzere hemen hemen tüm konular üzerinde araştırmalar yapıyorum ve gündemi sürekli takip ediyorum. Foruma katkım olur güzel zamanlar geçiririz diye düşünüyorum.İyi ve keyifli forumlar dilerim herkese...

Geri