Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Merhabalar arkadaşlar bende cihan. Aranıza yeni geldim daha yeni kayıt oldum foruma. Ekonomi ağırlık olmak üzere hemen hemen tüm konular üzerinde araştırmalar yapıyorum ve gündemi sürekli takip ediyorum. Foruma katkım olur güzel zamanlar geçiririz diye düşünüyorum.İyi ve keyifli forumlar dilerim herkese...

4 tane Merhaba başlığı var neden?

Arkadaşlar Selamunaleyküm adım direnç Herkese merhaba ataşehir kayışdağında oturuyorum sahilde bostancı kaynarca avrupa yak karaköy rumeli feneri çekmeköy beykoz bazı köylerinde biniyorum elimden geldiğince çekmeköy beykoz a doğru binmeye çalışıyorum araç trafiğini sevmiyorum yaklaşık 3,5 aydır bisiklet kullanıyorum hevesim vardı hemde tesadüfen bir arkadaşımdan 2 el aldım acemiliğimi atmak hemde maddi durumum elverdiği seviyede bir fiyattı aldım bende şimdi 400 km yakın yol yaptım hafta sonları pazar genelde kullanıyorum öncesinde salon sporu bady yapıyordum bıraktım koşu yaptım 10 km falan ama bisiklet başka bir aşk yani herşeyle iç içesin doğayı herşeyi hissediyorsun eğlenceli ve zor bir spor kazasız belasız günler dilerim herkese bana yakın olan arkadaşlarla pedallamak isterim

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
merhaba yeni siteye geldim. ben işitme engelliyim. Yol bisiklet ile kullanıyorum. Küçükyalı / Altıntepe'de oturuyorum. çok memnun oldum. beraber bisiklet ile sürmek istedik. whatsapp grubu var mısınız? Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Arkadaşlar selam,
Grupta henüz yeniyim
Maltepe'de oturuyorum
Başlangıç noktam Süreyya Paşa oluyor
Pendik , Bostancı ve Maltepe rotam ???

Uzun araştırmalarım sonucu Mosso Legarda 1821 Modelini Maltepe Eda Bisikletten satın alma şerefi ile Maltepe Çınar Mahallesinden aranıza katılmış bulunmaktayım.

Küçükyalı çevresi varsa sahilde Fenerbahçe ile Kartal, Adalar parkurları arasında turlayabiliriz.

Dosyalar

• Screenshot_2019-04-17-15-27-48.jpg
    Screenshot_2019-04-17-15-27-48.jpg
    137,4 KB · Okunma: 30
Merhaba
Havalar ısınıyor grubu canlandırsak mı? Yeni üye olarak selamlar.

normalde kocaelınde oturuyorum ancak cumartesi günleri idealtepe deki evimde musaıt oluyorum bende. :)))

Bayram da musait olanlar kimler acaba?

ben de küçükyalı da oturuyorum evim ile sahile uzaklığım 15dk etkinlik falan olursa seve seve gelirim cumartesi akşam ve pazar günleri müsaitim.

ok.Enes.....pazar sabah genelde sürmüyorum....ctesi akşam da çok kalabalık oluyor..sen çalışıyormusun....

evet çalışıyorum sadece hafta sonu müsaitim güzel abim fazla vaktim de olmadığı için mecbur kalabalıkta sürüyoruz :)

Merhaba Bende Maltepeden Ömer Tuna Turlara katılmak isterimFB_IMG_1524776179929.jpg

Geri