seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.581
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Evet, nefis bir açıklama olmuş. Ayakta alkışlanmayı hakediyor.Akp’li Gündoğmuş Belediye başkanının yaptığı açıklama.
Halka en büyük yardım, düşük faiz 20 yıl bağlama yanına tefe üfe tuzu biberi olur.Akp’li Gündoğmuş Belediye başkanının yaptığı açıklama.
"Yanında, şu kaliteli tükenmez kalem ve tarak da hediyesi olup..." diye devam edecek sandım. Kötü bitirdi. Puanım 1/10Akp’li Gündoğmuş Belediye başkanının yaptığı açıklama.
inşallah onun evide yanarda o da Tokiden bir daire alır!Akp’li Gündoğmuş Belediye başkanının yaptığı açıklama.
İnsan bir Can Yücel arıyor. Karşı cenahtan bir Necip Fazıl (solculuktan terfi kendisi)
Can Baba'nın küfürleri yeter mi sanırsın.İnsan bir Can Yücel arıyor.
Tercüman olur.Can Baba'nın küfürleri yeter mi sanırsın.
Yerli ve milli bir çalışma olmuş. Bunlar öte dünyada razı gelmezlerse vay sebep olanların haline.
Ozan Arif rahmetlik yaşasaydı o da olurdu.İnsan bir Can Yücel arıyor. Karşı cenahtan bir Necip Fazıl (solculuktan terfi kendisi)
@Mehmet Altuğ
Başka bir başlıkta hazırladığınız laflar vardı. Bence birilerine söylemenin tam sırası...
Tebrik ediyorum bu kadar güzel izah edilirdi👍Hah işte bunu yaz yeterli....
"Ölene dek yanındayım" diyebileceğim tek kişi köpeğim. Babam bile olsa "Ölene kadar yanındayım bıbıcığım" demem. Aklımı kullanırım. Babam da olsa napıyor ne ediyor diye sorgularım. Çünkü ünlü bir Türk düşünürünün de dediği gibi...
Beyin bedava!