Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Manavgat Yanıyor

Scudo
Param olsa da evim olsa,
evim olsa da yansa,
yansa da devletim TOKİ verse..

• Hahaha
Tepkiler: Ride Alone
@Mehmet Altuğ
Başka bir başlıkta hazırladığınız laflar vardı. Bence birilerine söylemenin tam sırası...

• Muhteşem
Tepkiler: suyunsesi
Kayıp olan kullanılmayan yangın söndürme uçaklarımız, Ankara Etimesgutta yan yana hizalanmış şekilde duruyor!!! Hepside Canavar gibi, yanlış olmasın 9 uçakta Bombardier CL 215 , Dünyanın 1 numaralı yangın söndürme uçağı olarak geçiyorlar, . Bizzat Google Earth ten buldum!! 2 Nisan 2021 görüntüsü.

THK yangın söndürme uçakları.jpg

@Mehmet Altuğ
Başka bir başlıkta hazırladığınız laflar vardı. Bence birilerine söylemenin tam sırası...

2. Irak işgalinin hemen öncesiydi. ABD Irak'a girdi girecek, eli kulağında. O sırada Ankara'dayız. Nihat Genç'in konuşacağı bir toplantı olacak, onu bekliyoruz. Salondaki herkesin yüzünde derin bir endişe. Derken ajanslara ilk haberler, Bağdat'a ilk bombalar düşmeye başladı. Anladık ki işgal başlamış.

Sonra Nihat Genç salona girdi. Yerine oturdu. Mikrofonu eline aldı ve sadece şunu söyledi:

"O... çocukları Bağdat'ı bombalıyor; söylenecek hiçbir şey kalmamıştır..."

Memleketin ciğerleri yanıyor. Yetki ve sorumluluk makamında oturanlar, aylardır geleceğim diye haykıran bu felaketi öngörmesi, tedbir alması, hazırlık yapması gerekenler ise acz içinde, beceriksizliklerini örtmek için sağa sola laf yetiştirmekten, sorumluları hesap vermeye çağıranlara vatan haini yaftası yapıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Şimdi ben bunlara ne söyleyeyim? Ciğerimiz yanıyor, söylenecek hiçbir şey kalmamıştır...

Hah işte bunu yaz yeterli....
"Ölene dek yanındayım" diyebileceğim tek kişi köpeğim. Babam bile olsa "Ölene kadar yanındayım bıbıcığım" demem. Aklımı kullanırım. Babam da olsa napıyor ne ediyor diye sorgularım. Çünkü ünlü bir Türk düşünürünün de dediği gibi...

Beyin bedava!
Tebrik ediyorum bu kadar güzel izah edilirdi👍

Geri