Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Manisa'dan Samsun'a - 4 Günde 1000 Km.

Scudo
Size eşlik eden , lojistik destek sağlayan bir takım otosu var mı, ikincisi tura amortisörlü 28 jant bisikletle katılan arkadaşınız etabı zorlanmadan bitirebildi mi ?
not: isim alıntılama özelliği kaldırıldığı için bütün mesajı alıntılamak zorunda kaldım, forum yetkilileri lütfen bu özelliği tekrar aktif hale getiriniz.

Size eşlik eden , lojistik destek sağlayan bir takım otosu var mı, ikincisi tura amortisörlü 28 jant bisikletle katılan arkadaşınız etabı zorlanmadan bitirebildi mi ?
not: isim alıntılama özelliği kaldırıldığı için bütün mesajı alıntılamak zorunda kaldım, forum yetkilileri lütfen bu özelliği tekrar aktif hale getiriniz.

Şehzadeler belediye bir minibüs tahsis etti. Sürekli arkamızda değil ama gün içinde geçip konaklama yerine gidiyor. Amortisörlü bisikletle katılan arkadaşta etabı bitirdi.

500 oldu mu? İyi yolculuklar.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Merhabalar çok güzel ve anlamlı bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık. Sabri Bey'in Carraro 062 bisikleti duruyor mu acaba ?

@BicycleX aynen duruyor, şu an onu kullanıyor. @necmeddin abi bugün rüzgar çok hırpaladı, fırtına var. Yandan karışık esiyor. Kafa rüzgârı daha zor be abi, arkadan olsa iyiydi.
O bisikleti vakti zamanında ben satmıştım kendisine ama faturasını daha yenilerde bulabildim. :) Telefon numarası bende yok. Rica etsem kendisine iletebilir misiniz. Faturayı göndermek istiyorum.

4-5 gündür durum böyle. İnşallah kesilir. Şu an neredesiniz.
Şu an Sungurlu'dayız. Deliceden sonra rüzgar arkadan yapıştırdı iyi geldi. Ondan öncesi biraz sıkıntılıydı.

250 km kaldı hayırlısı bakalım. Merzifon'a yaklaşık 140 km. Bu tarafı biliyorsun rampalarda başlıyor. Sabah kaçta yola çıkacaksınız.

O bisikleti vakti zamanında ben satmıştım kendisine ama faturasını daha yenilerde bulabildim. :) Telefon numarası bende yok. Rica etsem kendisine iletebilir misiniz. Faturayı göndermek istiyorum.
İlettim hocam
250 km kaldı hayırlısı bakalım. Merzifon'a yaklaşık 140 km. Bu tarafı biliyorsun rampalarda başlıyor. Sabah kaçta yola çıkacaksınız.
Sabah 6 - 6:30 gibi hareket abi. Hem kafa rüzgarı, hem yağmur ihtimali var. Napcaz bakalım :)

Geri