Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Manisa'dan Samsun'a - 4 Günde 1000 Km.

Kutlu olsun. Görüyorum ki sayın @necmeddin benim sözettiğim yöntemi kullanıyor. 😅
Yapışkanlı bandaj daha iyi oluyor ancak. Ya da o kopçaları kolunuzun dışına gelecek şekilde sarın bandajı.🤣
Şahin gözlüsün velhasıl. Kolumdaki kopçaya kadar gördün. Dar acele sarıp çıktım yaw. :koptum:

Scudo
Yolculuk bitti çok şükür. Otele yerleştik, yemeği yedik, şimdi cumburlop yatağa. :uyku:
Geçmiş olsun cümleten, elleriniz ve ayaklarınız dert görmesin. Harika bir organizasyona imza attınız. İleride torunlarınıza anlatacak bir hikayeye sahip oldunuz.
Forumda bazen okuyorum bilmem şu kadar mesafe şu yada bu bisikletle yapılırmı diye. Örneğini atayım aynı ekipten bir arkadaş Dağ Bisikleti ile bu tura imza attı. Benimle ya emsal yada benden büyük yaş olarak. Bisikleti hoşuma gitti, hatta bayıldım plakasına.

20210522_143938.jpg
Helal sana Tarzan Çavuş.
Bu harika organizasyonu bize yaşattığınız ve bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sağolun, varolun. 😍 :harika: 😍

Böyle turların sonunda nasıl dönüyorsunuz? Bir 1000km daha mı yapıyorsunuz?

Sürüşün kaydını da şuraya bırakayım:
(link)
Screenshot_20210523-090119~2.png
Geçmiş olsun cümleten, elleriniz ve ayaklarınız dert görmesin. Harika bir organizasyona imza attınız. İleride torunlarınıza anlatacak bir hikayeye sahip oldunuz.
Forumda bazen okuyorum bilmem şu kadar mesafe şu yada bu bisikletle yapılırmı diye. Örneğini atayım aynı ekipten bir arkadaş Dağ Bisikleti ile bu tura imza attı. Benimle ya emsal yada benden büyük yaş olarak. Bisikleti hoşuma gitti, hatta bayıldım plakasına.

264853 dosyayı görüntüle
Helal sana Tarzan Çavuş.
Bu harika organizasyonu bize yaşattığınız ve bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sağolun, varolun. 😍 :harika: 😍

Çavuş 58 yaşında abi. Maşallah o bisikletle o yaşta deli performans gösterdi.
Böyle turların sonunda nasıl dönüyorsunuz? Bir 1000km daha mı yapıyorsunuz?

Evet bir 1000 daha yapıyoruz ama motorlu taşıtla 😀 hedef 2000 olsaydı bisikletle dönerdik misal. Plana bağlı..

Sayın Samsun yolcuları, sizin bu geziniz düşündüğüm 100. yıl kutlamasını daha yapılabilir kıldı gözümde.
Olay şu;
Screenshot_20210523-122650_Strava.jpg
Belki güzergah biraz değişebilir. Avusturya'da deniz kenarına inip Arnavutluk'a kadar kıyıdan mı gitsek diyorum sayın @hamlet2006 ?🤣

Son düzenleme:
Değerli dostum @Abdülkadir Ergin Hocama ve diğer pedalşörlere selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum.
Belki güzergah biraz değişebilir. Avusturya'da deniz kenarına inip Arnavutluk'a kadar kıyıdan mı gitsek diyorum sayın @hamlet2006 ?🤣
Sana gelince yoldaş Yoldaş Ç
Bu güzergah olmamış. Bu güzergah üzerinde @necmeddin ağabey yok. Kabul edilemez.
"Gez dünyayı gör Necmeddin ağabeyi" mottomuz. Mümtaz Ağabey, Abdülkadir Hocam herkes gördü Necmeddin Ağabeyi. Bizim güzergaha Merzifon'u koymadan olabilemez.:tskler:

@Cemal Ç. hocam nisan veya mayısın ilk haftasında yola çıkın havalar ısınmadan hemen önce.sıcaklık önemli bi faktör unutulmamalı bence.

diğer bi konu ise tcr ye katılın bu iş huzur içinde çözülsün diyorum

Sayın @hamlet2006 gideriz, Türkiye'ye kadar geldikten sonra Merzifon ne kadar sanki.😅
Sayın @gmfaruk , ne yazık ki yol çok uzun olduğundan hava şartları çok fazla değişebiliyor. Özellikle Balkanlar ve Almanya'nın güney kısımlarında her yıl uçakla geçerken biraz deprem oluyor. Hava boşluğu, türbülans oluyor.

Tebrikler, bugünkü dinmek bilmeyen yağmura yakalanmadan turu tamamladınız.Turun sizi en çok zorlayan etabı hangisiydi? 4 günde 1000 km pedallayabilmek için nasıl beslendiniz?

4. gün zorladı biraz. Rüzgar karşıya döndü. Karadeniz tarafı karanlıktı, arada yağmur geçişleri oldu. Beslenme için 130-140. km.lerde öğle yemeği yedik. Pide kebap türü, nereyi bulursak. Akşam etap bitişinde de yine aynı usul yemek. Yol boyunca da muz, elma, fındık, hurma vs.. bir de ilk üç gün güneş yakıyordu, bolca soda içtik.
Sayın Samsun yolcuları, sizin bu geziniz düşündüğüm 100. yıl kutlamasını daha yapılabilir kıldı gözümde.
Olay şu;
264878 dosyayı görüntüle

Güzel hayaller sayın @Cemal Ç. Ama her şey hayal etmekle başlıyor biliyorsunuz, inanırsanız yaparsınız eminim. @hamlet2006 kardeşim haklı ama, Merzifonlu kara @necmeddin paşam ziyaret edilmeden hayır gelmez o işten 😀

Son düzenleme:
@Abdülkadir Ergin eyvallah eksik olmayın. :) Programınıza göre şu an yoldasınız. Hayırlısıyla yuvanıza varırsınız İnşallah. Arkadaşlara ve Tarzan Çavuş ağabeyime selamımızı söylersin.
Manisa'ya ulaşınca geldik diye bir mesaj atarsın buradan. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Güzel hayaller sayın @Cemal Ç. Ama her şey hayal etmekle başlıyor biliyorsunuz, inanırsanız yaparsınız eminim.
@Cemal Ç. 'e hayallerden bahsetmeyeceksin direkt "yapamazsın, olmaz" diyeceksin. Ertesi gün yola çıkmazsa neyim. Pardon düzeltiyorum yarını beklemeden hemen yola düşer. :ssrtcbya:
Edit:WhatsApp ına bakmadığına göre yola çıkmış bile yörük inadı :krktm:

@Abdülkadir Ergin eyvallah eksik olmayın. :) Programınıza göre şu an yoldasınız. Hayırlısıyla yuvanıza varırsınız İnşallah. Arkadaşlara ve Tarzan Çavuş ağabeyime selamımızı söylersin.
Manisa'ya ulaşınca geldik diye bir mesaj atarsın buradan. :harika:

Aleyküm selam @necmeddin abim, söyledim. Arkadaşların da sana çok selamı var, özellikle çavuşun :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
1000 km için günlük yada toplam ortalama hızınız ne oldu?

Geri