ÆSir
Dora Otomotiv Yedek Parça
- Tepki
- 1.471
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Abdülkadir Ergin eyvallah eksik olmayın. Programınıza göre şu an yoldasınız. Hayırlısıyla yuvanıza varırsınız İnşallah. Arkadaşlara ve Tarzan Çavuş ağabeyime selamımızı söylersin.
Manisa'ya ulaşınca geldik diye bir mesaj atarsın buradan.
@Mechanicstorm sağolasın kardeşim. Harika bir organizasyona imza attınız. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum. İşleyen bir programınız olduğu için çok ilgilenemedik. Nasip olup da yolum Ege ve Manisa tarafına düşerse sizlerle tekrar görüşmeyi bende çok isterim.
Yolu yine Merzifon istikametinde olan arkadaşlar buyursunlar, başımız üzerinde yerleri var.
İyi keşkek ve kelle paça yapan bir yer vardı ama kapalıydı. Ben yanına gelinceye kadar Adanaya abanmıştın. Merzifon da öğle yemeği yiyeceğiz deseydin , bir gün öncesinden ayar çekerdim. Borcum olsun bir daha ki sefere İnşallah .Keşkeğin tadına bakmaya gelmem lazım abi keşkem keşkeği önceden duyaydım, dönere adana dürüme abanmayaydım
İyi keşkek ve kelle paça yapan bir yer vardı ama kapalıydı. Ben yanına gelinceye kadar Adanaya abanmıştın. Merzifon da öğle yemeği yiyeceğiz deseydin , bir gün öncesinden ayar çekerdim. Borcum olsun bir daha ki sefere İnşallah .