Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida bisiklet hakkında tercih, soru ve cevaplar.

2010 Meridalar bayilerde Mutlaka yakından görmelisiniz vede diğer markalarla kıyaslamamalısınız.
Bu seneki Meridalar görsel olarakta mükemmeller.

Scudo
Merhaba arkadaşlar merida bisiklet almak istiyorum.merida kadro alıp kendimde toplayabilirim yada kafama yatarsa orjinal halde alabilirim.ama merida bisikletleri nerde bulacağımı bilmiyorum.ben eskişehirde yaşıyorum burda satan yer yok.başka şehirlerdeki bayiler hakkında yada siteler,linkler verebilecek varsa sevinirim.şimdiden teşekkürler

Tandem bisiklete git boş kadroda vardı elinde meridanın boş kadrosu kolay bulunmuyor. dükkanın sahibi gürkan abi sana yardımcı olur. Toplar sana çaça bir makine :)

• Beğen
Tepkiler: murat yayla
tşkkürler arkadaşlar önerilerinizi göz önünde bulundurp bütçeme göre hareket edicm

tabiki merida kıyaslama yapmayın bence

hemen hemen her marka bisiklet kullandım tfs 100d modelini biraz upgrade yaptım ve sana şunu söyleyebilrimki merida diyorum girmediğim gitmediğim yer kalmadı,veya specialized ama specializeda o kadar para veirmisin düşünürüm.. bisikletin resmini koyuyorum hangi şartlarda kaldığını anla ;)
(link)

Meridanın forma,eldiven,kask,tayt,alyan takımı vs. bu tür şeyleri türkiyede nerde bulabiliriz?Formayı filan amazon yada ebay de gördüm ama kaskı hiç bir yerde görmedim ama meridanın orjinal sitesinde kask olduğu görünüyor. sadece alyan takımını türkiyede buldum.

Merhaba, o uyum hastalığı bende de var. Geçen sene Eylül ayında Team yeşili tfs 400-d satın aldım. Sonrasında bütün ıvır zıvırı da ebayden aldım. Team yeşili merida jelli eldivenler, kısa kollu ve paçalı yazlık forma takımı, uzun kollu ve paçalı kışlık termal forma takımı, buff tarzı üzerinde merida yazan boyunluk aldım. Hem fiyatlar uygun hem ürünler kaliteli, free shipping seçeneğiyle aldım kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca delta bisikletten fıstık yeşili tacx marka suluk kafesi ve suluk aldım o da inanılmaz yakıştı. Kask da buldum ama hem fiyat biraz yüksek hem de free shipping seçeneği yoktu o yüzden almadım. Çorap da var ama onu da almadım. Ayrıca çorapları bisiklet fuarında aslı bisikletin standında görmüştüm. Kısaca ebaya girip merida yazarsan pek çok şey bulabilirsin. Benim bisikletim team yeşili olduğu için bu renk aksesuarlara yöneldim. kırmızılı olanları da mevcut bisikletin rengine göre seçenekler var

İzmir' de Doruk Bisiklet' le de görüşebilirsiniz. Çok yardımcı oluyorlar. Satışını yaptıkları için belki aradığınız diğer ürünleri de mevcuttur ya da tedariğinde yardımcı olabilirler sanıyorum.
0232 232 0 600

ebay'de tayvanlı bir satıcıdan iyi bir Merida kask görmüştüm..

@randie
link verebilirmisiniz?şimdilik merida aksesuar olarak maşa kılıfı aldım ve paça bandınıda bugun içinde sipariş edeceğim. :) artık yaza full takım olur inşallah )))

Abim bulmuş bi tayvanlı ebay satıcısı, hep merida ürünler falan varmış. Bakacağım artık ona.

Geri