Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar merida bisikletim için dış lastik alacağım 1.(link)
2.(link) bu 2 lastik içinde kararsız kaldım, bunların farkı nedir? Hangisini tercih etmeliyim. Yardımcı olur musunuz.

Scudo
@oztek2323 hocam lastik konusunda çok bilgim yok ama ingilizcemin güzelliği ile yardımcı olablirim belki. ilk yani 24,95€ olan sadece yol için tavsiye ediliyor (road). Uzun yolculuklar ve düz yollar için. 21 olan ise hibrit bir model hem yol hem stabilize için(traking)
son olarak crosway için 24,95€ olan. speeder için 21 olan tavsiye edilir.

@chrissrathfield anladığım kadarıyla 2. yi tavsiye ediyorsunuz. Bu arada bende 20.97€ görünüyor, üye olunca böyle görünüyor. Bende diyorum ki acaba yanlış mı yolladım uzantıyı onu düşünüyorum :)

hocam bi yanlışlık olmuş kusura bakmayın . açıkcası dişli olan cross için dişsiz maraton olan speeder için uygun.

bende genelde asfaltta süreceğim, maraton plus tour u almaya gerek yok sanırım.

@oztek2323 Gecenlerde arkadaşa bu lastiği aldık. Çok uzun kullanamadı daha ama Schwalbe 'ye göre hem ağırlıkta hem de pahada daha hafif.

herkese merhaba,
yakında merida speeder serisi bir bisiklet almayı planlıyorum 300d şu anki en kuvvetli ihtimal..sorum şu olacak uzun turlarda kullanmaya el verişli olan bu bisikletlerde 2 li aynakol kullanılması yükle rampa çıkma konusunda bir handikap deilmidir yada speeder serisinde 3 lü aynakol kullanılan bir model varmıdır ?

@chrissrathfield
dediğini tam anlamadım, 100 niye 10 oluyor ki. bu arada internette crossway 200 için pek bir sonuç bulamadım, acaba böyle bir model hiç üretilmemiş mi

@obezkirpi benim için sorunsal olan bir konu. ben de bilmediğimden sordum

40d ile 300 crossway hangisi neye göre üstün anlamaya çalışıyorum.

speederdeki gibi kod değişikliği mi oldu?

@ERSN PK
100 ve 200de var, bunun nedeni de 100 ve 200 speeder serisinin en alt modelleri, başlangıç seviyesi, amatörler için. 300 ve sonrası profesyonelleşiyor biraz, speederları biraz daha kalın lastikli ve düz gidonlu yol bisikletleri olarak düşünebilirsin.
yani, tabi ki yükle rampa çıkmak için handikap ama speederlar hız için, spor için üretilen bisikletler. pek bagaj takılıp turda kullanmak için değiller.

@chrissrathfield

kod değişikliği t2 yi 200 yapmak gibi olur. yani örneğin fiat isimli otomobil markası şöyle diyebilir, bundan sonra herkesin alabileceği en ucuz ve küçük arabamın adı fiat uno değil fiat palio olacak. atıyorum bunun bir büyüğünün adı artık tempra değil marea olacak. aşağı yukarı araçların tipleri, motor güçleri hacimleri vs. aynı. speeder serisinde t1in adının 100, t2nin adının 200 olmlası gibi.

ama fiat uno ve tempra üretirken niye uno özellikli bir araba üretip de adını tempra koysun ki? zaten tempra diye bir araç mevcut?

Arkadaşlar merida crossway 100 almayı planlıyorum. Bulundugum sehirde merida bayisi yok, boyum 177 cm, hangi ölçüde almamı önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba aranıza kütahyadan katılıyorum. Bugün Merida 40d almış bulunuyorum henüz kullanamadım yakında fotolarını gönderirim. Hepinize güzel paylaşımlar dilerim.

Geri