Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Herkese selamlar.Ben merida ailesine yeni katılıyorum.Bugün bir adet crossway 40 aldım.Yanlız pazarlığın son aşamasında satıcı uygun bi farkla(300tl) crossway 100 verebileceğini söyledi.
Açıkçası kafam çok karıştı ve düşünmek için süre istedim.Yardım ve önerilerinizi beklerim.

@keyifadami 2014 40v'nin siyah rengini sana gönderiyorum fotoğraf olarak gönderdiğim 2014 40D V fren olanında stickerları ve rengi aynı şekilde gösterdiğin bisiklet temiz ancak 2014 model değil bilgi vermek istedim keyifli forumlar.2014-merida-crossway-40-d-sehir-ve-tur-bisikleti-5827-24-B.jpg

@Özgünn Sele amörtisöründen dolayı sele sağa sola oynamaz yuvalarda veya bilyalarda bir problem vardır diye düşünüyorum. Sele amörtisörü konfordur ancak otururken basılan performansta güç kaybı yaşamamak için düz sele borusunu tavsiye ederim.Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
@alpergoren Schwalbe Marathon 700x35 veya 700x38 tavsiye ederim 1.40 veya 1.50 lastik kalınlığı bisikletle en iyi uyumu sağlar şahsen ben crossway 100'ümde 1.40 genişliği tercih ettim ve memnunum ama kesinlikle Schwalbe Marathon önceliğin olsun.

• Beğen
Tepkiler: suat66
Hoca hala yatmadınmı? yarın mesai yok galiba!.....

• Beğen
Tepkiler: Umut Dere
@Umut Dere @yasintutunculer cevaplarınız için teşekkürler arkadaşa bisikleti alalı bir hafta olmadı sele oynamaya başladı aldığı yere götürdü bu modeller sele süspansiyonu yüzünden oynama yapar demiş ben soruşturdum böyle bir sorun olmadığını öğrendim ardından seleyi inceledim sele borusundaki süspansiyon kelepçesini sıkmamışlar sorun çözüldü

@Umut Dere

Hatami duzelttiğiniz ve öneriniz için teşekkürler. Artık Merida'ya ilgim kalmadı gerçi, uygun fiyata 2. el 2014 model Carraro Sportive 227 aldım. :)

@Özgünn
Bende de ayni sorun var amartisor kelepcesi nerde acaba

@Özgünn
Bende boyoe bir kelepce yok merida crossway 100 bisikletim

@alpergoren sizin süspansiyon da bir sorun olabilir crossway 100 ve crossway 500
sahibi arkadaşlarım ile konuştuğumda böyle bir sorun yaşamadıklarını söylediler günlük 80 100km yapan insanlar bunu söyliyenler

@Özgünn
Hocam suspansiyon calisiyor yani boruyu soktum disarda manuel olarak basinc uyguladigimda calisiyor ama sele saga sola kayiyor arkadasimdada crossway 300 var onda hic bi problem yok bu amortisor kelepcesi vende yok

@alpergoren
Crossway 20 ve 40 serisine seleyi sabitlemek için kelepçe takmışlar ama daha üst seriye koymamışlar farklı bir süspansiyonda olabilir aldığınız yer ile konuşun garanti devam ediyormu?

@Özgünn
Yok hocam garanti yok bende bir kelepce bulup oraya koysam olur mu ki ?Yada duz sele borusu tavsiye edebilecek var mi?

@alpergoren dene bakalım uygun bir kelepçe bul ama olacağını sanmıyorum düz sele borusu alacaksan seninkinin uzunluğunda olmasına dikkat et 2.el olarakda alabilirsin kaliteli markalardan ritchey ve bontrager rxl öneririm

@AdKo Seninle bisikletleri değişelim o zaman. :) Ben de 1.90 boyla 58 cm aldım. Seleyi en aşağıda kullanıyorum. 55 alsaymışım tam olacakmış.

@Engin Vural
58 i nerden buldun yaa ben bulamayınca 55 aldım :)

Geri