Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

@ziyainal desteğin için teşekkür ederim :) benim boyum 1,75 bacak boyum da 78 cm. 48 kadro uygun dendi ama başka bir bayi de 51 almalısın dedi. malum merida da 51 yerne 52 kadro var. o nedenle 48-52 arası ne gibi bir sorun olur bilemiyorum. uzun süreli kullanımda özellikle boyun ve sırt gibi bölgelerimin ağrımasından endişeleniyorum.

Scudo
@Ogulcandaan
Seleyi degistirdiniz herhalde rahat mi bu sele peki

@sagamore45 hocam fark olarak ben bacak boyu falan ölçmeden 48 kadroyu aldim küçük geldi haliyle 52 aldım şu anda iyi diyebilirim benim için
Sen boy ve bacak boylarini biliyorsun bunun hesaplamasını meridanın sayfasından bakabilirsin

Şehir cross bisikletlerinde böyle bir örnek var mesela

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-08-14-46-17.png
    Screenshot_2016-02-08-14-46-17.png
    20,9 KB · Okunma: 44
Guzel gunlerde kullanin..Hayirli, ugurlu olsun...

@oztek2323 Merida' nın sayfasından baktım ama emin olamayınca bayiiye giderek canlı denedim. Bayii 48 cm ideal dedi. Bende nette çok uygun fiyata bulunca hemen aldım. Ancak dün gittiğim başka bir bayi "sanki kadroyu küçük almışım" psikolojisine soktu beni :( Açıkçası yıllarca bisiklete hiçbir bilgim olmadan bindim. Ancak bu sefer daha bilinçli kullanmak istiyorum. Dediğim gibi; korkum uzun yolda vücudumun herhangi bir yerinde meydana gelebilecek bir ağrı ile karşılaşmam. Gerçi bisiklet üzerinde gidon ayarları vs. var ancak yinede psikolojik olarak şuan kafamda ciddi soru işaretleri mevcut.

@ziyainal
Buyurun 24TL https://(link)

• Beğen
Tepkiler: Ogulcandaan
@oztek2323 Değiştirme şansım yok kardeşim, İstanbul' da Merida bayiiliğini bırakan bir bisikletçiden elinde kalan son bisikleti aldım fiyatı çok uygun olduğu için.

@alpergoren Evet, seleden çok memnunum. Hem taytla hem de günlük kıyafetle kullanılabilmesi çok büyük bir artı. Fiyatı biraz tuzlu ama değer :)

Simdi benim bisiklette kozmetik olarak halletmem gereken bir olay var arka jantinvstickeri soyulmus bunu nasil giderebilirim
uploadfromtaptalk1455362673283.jpg

hayırlı olsun kazasız sürüşler olsun inşallah. bi foto isteriz :)

• Beğen
Tepkiler: isasntrk
Şanssızlık yakami bırakmıyor bisiklet geldiğinde aynakol yamuktu değişti şimdi ise bugün sürerken maşayi kitleme düğmesi düştü bisiklette taktim ama bu seferde maşa kitlenmedi servise gittim zar zor maşayi kirlenir hale getirdik gün içerisinde açık kapalı halde sürdüm akşam tekrar bi kitliyeyim dedim yine kitlenmedi boş dönüyor kitleme düğmesi sürekli bununla uğraşmamak istemiyorum pazartesi serviste söktürüp firmaya göndermek istiyorum bazen maşa kitli yada açıkken sürerken maşadan tık tık diye sesler de geliyor (muhtemelen kilitleme düşmesinden) velhasıl biraz sorunluyuz

@Orhan Akarkut
Ya iste bizim ki titizlik zor halledilecek bir olay mi ondan mi dediniz

@alpergoren Schwalbe Marathon 700x35 yani 25x1.40 tavsiye ederim ben kullanıyorum ama eğer fazla yükle uzun tur düşünüyorsanız 28x1.50'de takabilirsiniz ağır lastiklerdir ama bisikletin akışını ve yol tutuşunu tamamen değiştiriyor.

Hoca sende olmasan MERİDA'nın fabrikası iflas edecek;)

• Beğen
Tepkiler: Umut Dere
Geri