İyi günler arkadaşlar,
2015 model Merida Crossway 500 aldım. Şuan bisikletim kargoda ancak bisikletim gelmeden evvel bir konu dikkatimi çekti. Merida' nın sitesinde suluk yeri iki det gözükürken, bisiklet üzerinde tek bir suluk takma yeri olduğunu farkettim. Sizde de benzer bir durumla karşılaştınız mı?
selamlar arkadaşlar crossway serilerindeki pedallardan şikayetci olan var mı şahsen ben pek memnun kalmadım değiştiren var mı pedalları değiştirdilerse hangi pedalı kullanıyorlar.
Merhabalar, bisikletimi alalı bir kaç ay oluyor. Ufak geliştirmeler ile bu hale geldi, yakında bir kelebek gidon ve yol bisikleti gidonu almak istiyorum ama bunlar için hidrolik yol bisikleti fren-vites kolları çok pahalı. Bu konuya başka bir öneriniz var mı? Kelebek gidon önerisi de alabilirim
https://i.hizliresim.com/Z70jd0.jpg
@oztek2323 bisikletimi sipariş etmeden evvel izmirde bir bayide kadro ölçümü netleştirmeye gitmiştim ve buna istinaden 48 kadro ülçüsünün bana uygun olduğu söylendi. Fakat dün başka bir bisiklet bayisinde bana 51 kadro ölçüsü almalısın dendi. Sen hem 48 hemde 52 ölçü kadro kullandığı yazmışsın. Aralarında çok büyük bir fark hissettin mi?
@sagamore45 benim boyum 181 bacak boyum da 78 cm hesapladığında 51-52 kadro uygun çıkıyor ama ben 55 kadro kullanıyorum gayet de memnunum. kadronun büyük olmasının bir dezavantajını yaşamadım hatta avantajlı diyebilirim. bu arada konunun direk muhattabı değildim ama yine de cevap verdim