Merhaba
@Kirşof Merida speeder 200 kullanıyorum
1- çamurluk ve arka sele takılabiliyor mu?eğer takılıyorsa,uzun yola yükle çıkınca, kadro ya da cantlarda sorun yaratır mı? antlar taşır mı?Biraz cant telleri seyrek gibi geldi..
-Çamurluk takılıyor, jantlar yük taşır sağlamdır sıkıntı olmaz ben 110 kiloydum sıkıntısız biniyorum şu anda 95 kiloya düştüm sorun yaşamadım
2- beş altı saatlik sürümlerde, amartisör olmadığı için,rahatsız edici bir titreşim alır mıyım?kollarda,kalçada ve belde aşırı bir rahatsızlık verir mi?
-Maksimum 10 saatlik bir sürüş tecrübem oldu kadro boyum ve sele ayarım doğru olduğu için ağrı sızı çekmedim. Düz gidon uzun süreli binişlerde, sabit tutma açısı olduğu için kollarını yorabilir kelebek gidon taktırdım ben rahat ettim. Bir de çoğu bisikletlerin seleleri sert oluyor jelli seleye ihtiyacınız olacak. Ben jel dolgulu tayt ve jelli sele kılıfı ile idare ettim daha sonra yumuşak bir sele ile değiştirdim.
3- crossway modelleri sürüş konusundadaha mı rahattır?
-Amortisör daha rahat olabilir ancak dağ bayır bozuk yola girmeyecekseniz bence düz maşa işinizi görür.
4 cube sl road serisinide bakıyorum, merida speederlar la karşılaştırıldığında artı ve eksi olarak bir değerlendirme yapan oldu mu acaba?
-Cube de iyi bisiklettir ancak fiyat olarak daha pahalı olduğunu biliyorum Merida her türlü işinizi görür.
İki bisiklette hem tura yatkın hem yol bisikleti gibi hızlı ve atak. Bence fiyat belirleyici olur.