Scudo Sports

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

selamlar.

geçenlerde ön ve arka ışık siparişi verdim. gönderici arka ışık yerine de ön ışık göndermiş. yani iki ön ışık var elimde şu anda.

ışığın gücü ayarlanabiliyor, sizce arkaya da ön ışık taksam nasıl olur?

Scudo
Arkadaslar ben de merida crosway 40d ile araniza katildim. Bisikletim 52 kadro ve acik mavi renk. Bugun ise gidip gelirken kullandim gercekten hic yormuyor. Kesinlikle goruntu ve kullanim olarak guzel bir bisiklet. Ben tekirdagdan aldim bisikleti.

20171114_153239.jpg

@zamliyerme
ışık beyaz ise geceleri istenmeyen tepkilere yol açabilir. Ve tamam kendimizi göstericez diye arkadaki yaşlı amcayı kör etmeyelim :) "bence"

• Beğen
Tepkiler: karaslanxl
@MuratCan59 Işık açı olarak insanların gözüne gelecek şekilde konumlandırılamaz örnek olarak arabaları incelersek ön far öndeki aracın arka plakasına vuruyor gözlemleyin.

• Beğen
Tepkiler: MuratCan59
@MuratCan59
@sadi imren

kuralların tıkırında işlediği, bisikletin trafikte herkes tarafından kabullenildiği ve saygı gösterildiği bir düzen içinde olmadığımızı düşünürsek, "hayatta kalma ihtimalini yükseltmek" için beyaz ışığı takabiliriz sanki..

tabii dediğiniz gibi direkt gözüne vurmak hem yanlış, hem tehlikeli. açısını biraz aşağı indirip denemeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MuratCan59
öncelikle selami 2 aylık carraro sportiv 227 bisikletimden ayrıldım , şimdi arayıştayım Scott vede merida arasında gidip geliyorum , Scott fazla para vermekte istemiyorum acıkcası , aşağıdaki modelin 50 kadrosunu düşünüyorum fakat şöyle bir şey var kafama takılan , marka kadroda nasıl bir garanti veriyor ayrıca bir kaç sitede baktım modele tüm özellikler aynı fakat lastiklerde farklı modeller kulanmışlar herhalde orjinal lastiği çıkarıp daha ucuz lastik takmışlar. bu modeldeki lastik tam olarak nedir ayrıca diğer bisikletimde michelin protek lastik vardı ıslak yolda istemeden kayma yaşatıyordu bir kaç sefer bu sorunla karşılaştım , bundaki lastik hakkında bilgi verirse kullanan arkadaşlar memnun kalırım, hepinize keyifli vede kazasız pedallamalar.
Merida Crossway Urban 40D

@gacvokem Merhaba. Bisiklet kadrosu ömür boyu garantili. Aldığım yer bana öyle söylemiş idi. Üzerindeki lastiklerde Kenda K1024-001 700x38c. Ben yağmurda yokuşlu bir virajda kayıp düştüm. Sağlam bir lastik ama bana yinede çok güven vermiyor açıkçası. Bu arada merida sitesinde koydukları görselde yok ama bisikletin orjinalinde ön arka çamurlukta var. Bilginiz olsun. Lastik yüzeyide şu şekilde:
434208

@cckaraduman cevap için teşekkür ederim kardeşim, markanın kadroya verdiği garanti güzel, lastik dişlileride iyi , eski bisikletimdeki michelin protek lastik sudan geçiyordum altı çamurmuş hızımda vardı beni aceyip bir şekilde fırlattı , bisikleti aldığımda arkadaş önce kask al demişti kaskın öneminide bu olayı yaşadığımda anladım, aman diyeyim yavaş sürün hız yapmayın, kazasız belasız pedallamalar diliyorum, ben daha araştırmadayım :)

@gacvokem Rica ederim :) Benim düşme nedenim muhtemelen tecrübesizlikten yoksa çok hızlı değildim ki çok hız yapmayı da sevmiyorum. Keyifli sürüş önceliğim :)

• Beğen
Tepkiler: gacvokem
IMG_20170529_102252.jpg IMG_20170629_160852.jpg
6 aydır yaklaşık 2000 km dir kullanıyorum en küçük bir sorun dahi çıkarmadı.(Zinciri bile atmadı)Günlük kullanım için biçilmiş kaftan.Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

merhabalar, merida crossway 300 bir bisiklet almayı düşünüyorum, istanbul'da şehir içi kullanımı yapacağım. mesajların bi çoğunu okudum sayılır, ama crossway 300 hakkında çok yorum bulamadım. kullananınız var mıdır? bisikletten memnun mudur çok merak ediyorum açıkçası.

@samedonsoz
Ben altı aydır yaklaşık 2000 km işe gidip gelirken kullanıyorum.Ön arka aktarıcılar deore;şıkır şıkır işliyor bakımını yap arkana bakma.Frenler shimano hidrolik disk dozlaması çok iyi.2000 km boyunca sağından solundan gıcırtı gelmedi zincir dahi atmadı.Akort sorunumuz olmadı(170 boy 95 kilo şişman birisi olmama rağmen)Bisikleti alırken Vincenzo Nibali(Bahrain Merida) taraftarı olmam da etkili oldu.(Bisiklet yarışlarını ilgi ile takip ediyorum taraftar psikolojisi )
Herşeyinden memnunum.Sadece gri renk olması bisikleti biraz donuk gösteriyor o da sorun sayılmaz.

IMG_20170629_165958.jpg
Akıcılığı da gayet iyi.Gran fondo Çeşme de bile yarıştık gitmeyeceğim demedi.Ben hakkını veremedim orası başka

• Beğen
Tepkiler: aga17
bende carraromu sattım. merida speeer 100 alsam tavsiye edermisiniz? sahibindende 2. eli 1650 tl yazıyor.. ederi nedir?

(176 boy ve iç bacak 76 cm ile hangi kadro almalıyım?)

(link)

arkadaşlar bende speeder istiyorum. şu ilandaki T1 kaç tl eder önerir misiniz?

@BurakLEE

Bence fiyat pahalı ilandaki model 2015 öncesi. Aralıkta sıfır Speeder 200 D modelini 2000 tl'ye aldık. Ölçülerinize 52 kadro idealdir.

Geri