Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Özgür calikusu

Ben de aynı sıkıntı yüzünden sabredemeyip md almıştım. Getirtir ya birkaç güne. Bana beklersen getirelim demişti. Yok dedim arkadaş alıp binecem ben ver md'yi :) Sonra ilk bir iki hafta pişman olur gibi oldum yazılıp çizilenleri düşünüp ama gayet memnunum mekanik diskten. Crossway 40 v seçenekleriniz arasında değil sanırım? Yanlış olmasın ama az bir fiyat farkı vardı. Gökhan da demişti 40 v verelim diye. Ben de sonu yok diye çok kararlı bir şekilde çıkmamıştım 40'a.

https://lh3.googleusercontent.com/-OpwCK2C63SI/U5Q6DnOTcwI/AAAAAAAAENk/3ZcF6y2UdeE/w1096-h822-no/20140608_132425.jpg

Çetin Bey;

Matara sanırım Elite Iceberg. Nereden ve kaça aldınız acaba? Ben de bundan bakıyorum. Araştırma içindeyim bu aralar. Gerçekten 2 saat soğuk tutuyor mu?

Merida 20 hd kullanıyorum ve gidon değiştirmek istiyorum. tavsiye edebileceğiniz model ve link varsa memnuniyetle kabul edebilirim. özellikle yol bisikletlerinin gidonları çok hoşuma gidiyor ama kullanım konusunda nasıldır acaba kelebek gidon takanları gördüm ama kullananlardan memnuniyet ve tavsiye almak sanırım en doğru yol!!!

Help me....

@kivilcimb

Kullandığınız pedalın adını öğrenebilir miyim?

@GurkanSamet

xpedo traverse 5

şuan 60 dolar falan fakat aliexperssde aynı ürün markasız olarak 25 dolar cıvarı aklınızda olsun.

@kivilcimb

aliexpress'ten aldıysanız link verebilir misiniz? bakınıyorum şu an ama o modele denk gelmedim.

@GurkanSamet

ben ali'den almadım. ben 60 dolar verıp orjinalini alan kerizlerdenim :D
alırken bilmiyordum replikasınında olduğunu..
sitede bir arkadaş almıştı ordan öğrendim.

sanıyorum bu :

(link)

@kivilcimb

Güzel pedal fakat fiyatı biraz yüksek,alırsam mecbur çakmasını alacağım :D Teşekkürler link için.

@GurkanSamet

kesinlikle öneririm.
ben pedaldan ayak kaymasını bu pedal ile önledım.
eminim cakmasıda orjinalı kadar iş görür.
materyal aynı,tek fark kapitalist düzenin üstüne "marka" basması ;)

Bu bile limitlerimi zorluyor 40V ile arasindaki farka aksesuar alirim gibi
Bugün gidip yakindan bi göreyim aleti fiyat pazarliginida yaparim uygun olursa almayi planlıyorum.

Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor yolculuklar biz bu ara patlaklar ile uğraşıyoruz :)

Bu arada Kıvılcım Bey sahibinden'de bisikletini gördüm satıyorsun galiba hayırdır sen bisikletsiz yapamazsın heralde.

Hafta sonları 50-60 km lik turlara çıkıyordum ama ramazan dolayısıyla sezona ara verdim.Artık iftardan sonra akşam şehir içi turlarla devam edicem.Genelde asfaltta kullanıyorum ama ara sıra Mtb ci arkadaşlarla araziyede girdim hiç lastik patlatmadım çok şükür.Yanlız amortisörden çukurlara girdiğimde hafif bir ses geliyor onun dışında saat gibi maaşallah.Pazartesi günüde ilk genel bakıma götürüyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@Safa Arslaner

:) planım vintage'a yönelmek...
hatta meridayı bile single speed'e çevirebilirim,var kafamda böyle ilginç şeyler..

memnunum aslında zaten yazdığım rakamda satılırsada olur satılmasada rakamı :)
bakalım hayırlısı

arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 2 sene önce salcano bisikletim çalındı. maddi durumdan dolayı yenisini yeni alamadım. aslında uygun fiyatlı bişey alıp nefes almaya (pedal çevirmeye) devam edesim vardı ama dedğim gibi maddiyat :( zira ona para versem iyi bi bisiklet alma sürecim daha da uzayacaktı. önümüzdeki 2-3 ay içersinde büyük ihtimalle yeni bi bisiklet alıcam ve SPEEDER T1 düşünüyorum (t2 veya t3 çok güzeller ve donanım olarak daha iyiler tabi ama fiyat farkı) ben şehir içinde, asfalatta kullanıcam. araştırdığım ve forumdan okuduğum kadarıyla seri bir bisiklet olduğunu düşünüyorum, bisikleti kullanırken mümkün olduğunca ağılıksız, sade bir şekilde yola çıkıyorım. çanta, aksesuar, km saati vs pek kullanmıyorum. yani benim için ne kadar hafif o kadar iyi. sizlerden ricam t1 konusundaki görüşleriniz nedir? bende nerdeyse saplantı haline geldi t1. speeder sahibi olanlar veya kullananlar görüşlerinizi paylaşırsanız sevimirim. çok teşekkürler.

t1 hayliyle yeticektir.
evet rakamlar çok uçmuş.
ben 6 ay önce t1 fiyatına t3d almıştım 2013 model.
pişman olmassınız,başlarda sabit maşa biraz kol ağrıtır ama alışırsınız.
zaten aradaki fiyat farkı donanım yoksa kadrolar aynı..

Arkadaşlar merhaba, ben sona doğru yaklaşmak üzereyim.

En son aklım merida 100 veya 300lerle carraro sportive 330da kaldı. Fakat Merida Speederlara da bakmıyor değilim.

Biraz bozuk yollarda da rahat kullanabilmek için crosswayler daha uygun gibi.

Peki siz bu carraro hakkından e düşünüyorsunuz? Tam açık olmak gerekirse crossway 100 ile carraro 330u kıyaslamanızı istiyorum. Donanım olarak 330 daha üstün gibi ama marka ve kadro değeri açısından merida daha ağır basıyor gri olanı özellikle. + ön amortisorü de var

(link)

Antreman dönüşünde çektiğim video.Bilmeyenler için bisikletim Merida Crossway 300

• Beğen
Tepkiler: aga17 ve erencaner
Geri