Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

@ilkeroskiii selamlar.

ben topeak in aksesuarlarını tercih ediyorum.

aldıklarım aşağıda. bisiklette duruşunu hafta sonu bisikletin resmini çekerek göndericem.

ÇAMURLUK

çamurluk.jpg

HIZ ÖLÇER

hız ölçer.JPG

POMPA

mini karbon pompa.JPG

ÖN ARKA FAR

ön arka far.JPG

SU KAFESİ

su kafesi.JPG

TELEFON TUTUCU

telefon tutucu.JPG

Scudo
Cok tesekkur esuyorum ilginiz icin iyiki merida almışım

Merida candır :)

Bisiklet 10 numara 5 yildiz aşık oldum merida hayatima can kattın

Merhaba arkadaşlar,

Ben de merida speeder 200 td ile aranıza katıldım. Aksesuarları tamamlamaya çalışıyorum bu aralar.

Tecrübeli arkadaşları sorularımla biraz yorabilirim. IMG_1524.JPG

Arkadaşlar merhabalar,
Merida s-presso 100 hakkında bilgisi olan var mı ?

Merida crossway 100 için kelebek gidon arıyorum neye dikkat etmeliyim hangisi tam oluyor konumuzda kulubümüzde kullanan var mı acaba kelebek gidon

@harungok hayırlı olsun. güzel görünüyor. şehir yol değil mi bu?

@Safa Arslaner

Crossway 40 için görünümü şu şekilde.
WP_20150324_19_18_01_Pro.jpg

@1dost teşekkür ederim. aynen şehir yol olarak geçiyor.

Arkadaşlar kelebek gidon arayışımı neredeyse sonlandırdım bunun yerine şöyle bir şey düşünüyorum
gidona ek olarak alabileceğim bar-end(boynuz) tarzı bir aparat daha işime gelir ancak bu boynuzun gidonun ön kısmında birleşecek kadar yakın olması hoşuma gider yani kelebek gidonun tam tersi gibi

Gidonu değiştirmek istemiyorum bunun yerine bar endlerle ön tarafa doğru olabildiğince alan açmak istiyorum böyle bir şey mümkün müdür?

Bir sorum var: Benim crossway 100'ün sağ pedal tarafından yüke bindiğinde ve her viteste, pedalı yukardan aşağıya basarken kırt-kırt diye bir ses geliyor, sanki pedalın kendisindenmiş gibi, anlayamadım bir türlü. Yükte değilken, boşta dönerken o ses yok, sadece rampa çıkarken güç kullanarak sağ pedala bastığımda.

@Orhan A, ses sele borusundan geliyor olabilir. Pedalı ayaktayken çevirdiğinizde geliyor mu ses? Sele borusunu yağlamak gerekiyor. "Kırt-kırt" sesi tam o sesi tanımlıyor. Bir de ön vites mekanizmasındaki vites telinin fazlalığı pedal bacağına takılıyor olabilir her çevirişte. "Çıt-çıt" da bahsettiğim ön vites telinin fazlalığının dışarıya doğru uzaması ve pedal bacağına her turda çarpmasıyla çıkan ses.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
@Orhan A
Bu ses çok minimal düzeyde ise yağlanma ile ilgili bir problem olabilir hocam, arkadaşın bisiklette aynı sorun vardı salcano bisikletçiye gittik çekiçle bir iki vurdu sıktı yağladı ses kesildi. :)

@Safa Arslaner teşekkürler. Servise götürmeyi düşünüyorum, bir bakım yaptırmakta fayda var zaten.

@Safa Arslaner teşekkürler. Servise götürmeyi düşünüyorum, bir bakım yaptırmakta fayda var zaten.

Aynen hocam bende Merida yetkili bayi ile görüşmeye çalışacağım
sitede Rize'de teknik servis gözüküyor hâla ben geçen sene yazın gittim adam bıraktım ben Merida'yı çok detay işleri oluyor demişti.

Yakınlarınızda Decahtlon falan varsa oralarda da yapılıyor bildiğim kadarıyla bakım

Geri