Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Internette baktım şimdi 2014 modelini Ankara performans bisiklet satıyor 1700 tl 52 kadro .. Rengini beğenmedim sanırım içime sinmedi pek ..

Scudo
@Burçin çoban tamam abi teşekkür ederim .. Biraz daha araştırayım .. Yarından sonra dolarda bi çakılır belki :) ..

@sonufuk hayırlı olsun.. bisikletiniz çok güzel.. ;) kazasız belasız mutlu günlerde kullanın.. :)

@muratkidiri
Teşekkürler....

@Kobebryant

(link)

Bu arkadaşın ürünlerine bakabilirsiniz... Fiyatlar çok güzel. Merida CW300 alırsınız o fiyatlara....

Ben XT yi bu arkadaştan aldım. Mustafa bey çok ilgilendi sağolsun...

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@Bahadır Aktaş ben askerde olacağım evin anahtarını ayakkabının içine bırakayım isterseniz :)

@sonufuk

Mustafa abiyi tanırım çok iyi bir insandır kendisi anadolu yakasında sedona ve merida satıyor ben de oradan almıştım hâla arada arayıp konuşuyoruz
Bisiklet alacak arkadaşlara veya direkt bisikletçi ile konuşmak isteyen arkadaş olursa numarasını verebilirim
veya sizin adınıza ben pazarlık yapabilirim :)

@Orhan A

Teşekkürler hocam... Çok güzel gerçekten... Saat gibi maşallah. İnşallah kazasız sıkıntısız kullanırız...

@Safa Arslaner

Evet sağolsun kendisinin tavsiyeleri üzerine çok uygun fiyata XT sahibi oldum... Almadan önce tereddütlerim vardı. Hepsi bitti çok şükür...

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
@sonufuk teşekkür ederim, bende telefonda görüştüm ama o rakamlar nakit rakamları benim maalesef nakit verme imkanım yok .. Yarın tekrar görüşüp son fiyatlarını soracağım bakalım ..

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Arkadaşlar kullanma kılavuzu içinden iki adet yuvarlak sticker çıktı. Fotoğrafı yükledim. Bunları nerede kullanacağımı bilen var mı acaba...

Dosyalar

• 20150607_144427.jpg
    20150607_144427.jpg
    16,8 KB · Okunma: 43
@sonufuk resimde belli olmuyor fosforlu falan mı acaba üzerinde yazı vs var mı ikisi de oval mi?

@obezkirpi 25'e kadar takabiliyoruz biliyorum. Bende T1 var, şu an Schwalbe Marathon 28 takılı.

@Safa Arslaner
Hocam şeffaf. İkisi de oval. Ön arka vites kollarına olurmu diye baktım ama olmadı... Anlayamadım ben de...

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/09/b3e79aff982548a0370eac7afd009dad.jpg

Kulübe bende dahil oldum .. Rabbim kazasız, belasız, sorunsuz kullanmayı nasip etsin hepimize .. Yardımlar için tüm arkadaşlara teşekkür ederim :) ..

Geri