Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@alpergoren sele borusu çapınız crosswaylerde 27.2 buna göre sele borusu tercih edin daha kalın çaplı alırsanız uyum dağlamayacaktır bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Elimde üç gün kullanılmış aprenaz çadır var ikinci el bölümünde konu açtım gün içerisinde iki kere silinmiş görünüyor anlam veremedim,

Elimde bulunan model: (link)

ben 89,95'e almıştım Haziran ayının sonunda

Tur başlangıcında çadırım çalındığı için tur'da idareten aldım.

Detaylar eklenecektir.
Almak isteyen olursa iletişime geçebilir

20160310_154418.jpg 20160310_154237.jpg 20160310_154503.jpg Merida speeder 200v bisikletimin bu halini çok seviyorum ben ya

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
sevgili crossway ve speeder kullanıcıları şu an bisikletlerinizde orjinal lastiklerinizi mi kullanıyorsunuz değiştirenler hangi lastiklerle değiştirdiler acaba yazabilirler mi ? teşekkürler herkese

@ziyainal
Crossway 300 kullanıyorum. Üzerindeki orijinal lastikleri Schwalbe Marathon GreenGuard ile değiştirdim. Orijinal lastiklerden biri yolda giderken bir taş kesti ve yarıldı. Bende ikisini birden schwalbe e çevirdim. Almayı düşünüyorsanız bence yurt dışından almayı tercih edin 2 lastik burdaki bir lastik fiyatına geldi bana.

arkdaşlar tur bisikleti almayı düşünüyorum,merida 20v ve sedona 410 arasında kaldım sizce hangisi üstün ? yardımcı olursanız sevinirim,ilk defa bisiklet alacam o yüzden kaliteli olsun istiyorum.

@ziyainal
Bende orjinal lastikleri 2.tur için değiştirdim
siparişimi almanya menşeili bir siteden verdim
Schwalbe Tourist tour olması lazım
Türkiye fiyatı iki lastık 350-400 lira civarıydı

ben kargo parası ödememe rağmen 170-200 lira arası bir fiyata aldım.

Aldığım günden bugune 1000km'den fazla yol yaptım patlamadı.

Merhabalar,

Eşim ve kendim için Merida Crossway 100 (normal ve lady) almayı planlıyoruz. Kadro ölçüsü olarak ne seçmeliyiz?

163cm, bacak boyu 75cm
173cm, bacak boyu 80cm

Arkadaşlar bir türlü karar veremedim. Aklımda şuan 3 bisiklet var. İlk önce kullanım amacımdan bahsedeyim. Bisikleti tur için kullanmayı düşünüyorum bagaj ve çamurluk da ekleteceğim. Haftalık turlara çıkacağım bisikletle. Aklımdaki 3 model sedona 410 2015(sıfır), trek 7.2 veya 7.3(2. El) merida speeder 100(t1) veya 200(t2) (2. El). Yani ortalama bütçem max 1500 (bagaj çamurluk veya farklı ekipmanlar hariç). Siz hangisini tercih ederdiniz? Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Eğer hata yaptıysam uyarırsanız silebilirim mesajımı. Şimdiden teşekkürler

Merida speeder t2 için 172 boyunda ve 78 iç bacak boyu olan biri için kaç kadro boyu tam olur

Merida speeder t2 ya da 200lerin gidon kalınlığı ne kadar biliyor musunuz, standart 31.8 mi

Geri