Herkese merhabalar,
Uzun zamandır takipteyim ama hem tanışmak, hem de fikir almak için yeni üye oldum foruma.
Ben de 2015 Model Merida Crossway 20V aldım geçen ay. Bundan önceki bisiklet tecrübem ortaokul lise yıllarında kullandığım Bisan MTB'lerden ibaret
Oldukça keyifli, fırsat yaratıp turlamaya çalışıyorum. Ancak genel kötü alışkanlığım, kendimi bu mecrayada kaptırıverdim.
Lastikleri Schwalbe Marathon 700x32 ince lastiklerle değiştirdim. Baya farketti akıcılığı
Elcikleri barendli Velo marka elciklerle değiştirdim.
Seleden hiç memnun değildim. Brooks B17 std aldım. Daha 2 sefer kullandım ama memnunum.
Fren pabuçları çok kötüydü, Baradine 3 renk aldım.
Pedalları 2. bilmemde kırdım! plastik birşeydi zaten. Rulmanlı Wellgo marka pedallar aldım.
Şimdi kafayı grupsete taktım. Deoro T610 city grup set araştırıyorum. Size de danışayım istedim.
Vites ve fren kol ve bacakları dahil 900 TL'ye tüm grup seti değiştirebiliyorum 3x10 olarak.
Muhakkak değmez vs. diyenler olacaktır ama, imkan dahilinde kullandığım ürünlerin ortalamanın üzerinde kaliteli olması beni memnun ediyor.
Elimde bu değişimden sonra mevcut Merida'da bulunan ekipmanlar boşa çıkacak. Sizce bu ekipmanlar forum vs. mecralarda değerlendirilebilir mi?
Eğer bunu da yaparsam sağlam modifiyeli bir Crossway 20V'm olacak.
Herkese selamlar şimdiden.