Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@bahatarlaci
Valla ben geçen Ekim'de aldım. Şehir içinde ne bir eksiğini gördüm ne de bir sorununu. Marka gayet kaliteli. Her gün kullanan, işe gidip gelen biri olarak memnun olduğumu belirtmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: enginbey35
@YSD Meridanin uzerinde gelenselenin cok rahat olmadigi soyleniyor siz ne dusunuyorsunuz değiştirdiniz mi?

@alperr125 Benim bir şikayetim yok. Gayet rahat. Ha, 400 liralık bir sele de değil tabi. Değiştirmeye gerek yok, günde 30 km yapmıyorsanız.

@bahatarlaci Kızıltoprak velespitten aldım. Orada iyi bir servis ustası var Alper adında. Almadan o kadar fazla araştırma yaptım ki işin içinden çıkamadım, gittim ona "Alper, cube almak üzereyim beni nasıl kandırırsın" dedim. Amortisörlü sele ve açı verebileceğin gidon öne çıktı ki gerçekten önemli imiş bunlar, aldıktan sonra anladım. Hala çok memnunum merida aldığım için, daha üst modelini almanın gereği yok şehir için. Merak varsa bir de yol bisikleti alınmalı ama. 2 bisiklet daha iyi. Velespitten de alınır direk Sirkeci Aslı'dan da. Ama tek atladığım konu, ki o zaman param yoktu; lastikleri daha mağazada iken değiştirip schwalbe takmak ve bisikletin üzerindekileri fiyattan düşmek.

@alperr125
@alperr125 Fotoğraftaki sele merida 100 üzerinde gelen orjinal sele.İlk 15 gün kullanım sonunda uzun sürüşlerde (30 km ve üzeri) oturma bölgesi ve genital bölgelerde uyuşmalar olduğunu hissettim.20160626_214606.jpg
Çözümü araştırdığımda buradaki forumda da arkadaşların yazılarından okuduğumda pedli tayt önerisini gördüm.Fakat bazı durumlar vardı.1-Taytı iç çamaşırı olmadan giymek 2-Serbest zamanda giyilebilir gündelik iş hayatı ve normal günlerde üzerinde kalmaması ve değiştirilmesi gerektiği. Benim için cazip değildi çünkü işe gidip gelirkende bunu giy çıkar yapmak imkansızdı.Bisikletimi aldığım yere gittim ve alternatif sordum.Jel destekli sele önerdi.40 tl olması lazım hatırlamıyorum.Değiştirdim.Şimdi 40-50 km aralıksız sürüşlerde bile uyuşma kalmadı.Eğer tayt kullanmak istemiyorsanız jel destekli sele ile bütün giyim çeşitleriyle bile kullanabileceğiniz bir seleniz olur.
Ama son kertede @YSD abimizin sözüne katılarak cümlemi tamamlayabilirim.Günlük 30 km üzeri yol yapmayacaksınız üzerindeki sele gayet konforludur.

• Beğen
Tepkiler: YSD
@enginbey35 @YSD Benim içinde tayt giymek pek uygun değil benzer şekilde işe veya bir yerlere giderken çok uygun olmuyor yapacagım günlük ancak 30 km olur olmadı selle Royalin jel destekli fiyatı uygun selelerinden bende bir tane alırım. size keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: enginbey35
Merhaba değerli forum sakinleri, yakın bir zamanda Maltepe, Kadıköy sahilyolu güzergâhında tur gezi ve spor maksatlı Merida Crossway 500 almayı düşünüyorum. Bu model hakkında deneyim ve tecrübe sahibi olan üyeler acaba yorum ve deneyimlerini aktarabilirlermi? Önerilerinize de açığım. Renk maksadı ile seçmiş bulunmaktayım...

@Omer Gurleyen iyi gunlerde kullanın ben de bugun sipasini verdim yarin teslim alacagim inş siz mahsuru yoksa nereden ve kaça aldiniz acaba?

@Aunsalg82 crossway 100 ü 2100 den aşağı vermezler, sedona 345 1600 e kadar bulursun. Fiyat farkına deymez, 345 te görüntü de daha iyi .

@YSD teşekkürler cevap icin ben kendi selesi ile kullanayim beni goturur o.

Bugün aldığım ve ilk 20 km'lik yolumu kendim, Ramazan ve Bakırköy- Beşiktaş sahil yolunun berbat durumda olması nedeniyle çok performanslı da olmasa tamamladığım Merida Crossway 500 üm ile beni de klube eklerseniz sevinirim.

@enginbey35 merhaba HD frenleriniz ilk günkü ile kullangınız zaman arasında bir performans farkı var mı ilk günler bende HD freni çok etkin bulmadım kullandıkça balatanın aşınmasıyla alışır tam performansa ulaşır dediler artık deneyip görecegiz

@Aunsalg82 345 in görüntüsü bana göre daha iyi. Hangisini daha çok beğendiyseniz onu alın.

@alperr125 Merhaba Yeni bisikletiniz hayırlı olsun.Kazasız uzun yollarda keyifle sürmenizi dilerim.Ben de henüz ikinci ayımı doldurdum.Fakat Ramazan girdiği için ciddi anlamda az yol yapıyorum.Neredeyse sadece işe gidip geliyorum.Ama Ramazan sonrası ciddi şekilde bisikletimle uzun bir deneyim yaşayacağım.Biraz zaman geçsin hele söylediğiniz gibi HD fren konusunda tecrübeye dayalı fikir sahibi olabiliriz.Şu an için bir not vermem zor.Bakalım derim

• Beğen
Tepkiler: alperr125
Çok severek kullandığım ve bi o kadar temiz kullandığım canavarımı satmak durumundayım. Merida' yı takip eden arkadaşlar varsa, ilgili ilanıma bakabilir.

<Buradan bakabilirsiniz.>

http://i63.tinypic.com/30t04kp.jpg

crossway 600 serisini çok beğendim ama bilmeden, yol bisikletleri ile aynı sanarak, büyük kadrosunu almışım. 52 kadro büyük geliyor yav. Onu satıp yeni alabilirim

@PanigaleR Böyle böyle öğrenicez :D en azından zarar etmiyoruz çok şükür

Geri