Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Güle güle kullanın, çok memnun kalacaksınız..

Scudo
@trabzonlu ozan
Cevabınız için teşekkürler. Elimde full deore setli kron tx bisiklet var. Kadrıyu değişeceğim. Crossway 100 kadrosu 790,crorossway 600 kadrosu ise 950 lira. Eğer arada fark yoksa ucuz olanını alayım diyorum. Bilginiz varsa lütfen aydınlatın.

#Tapatalk

@morishej
kadronuzu neden değiştirmekte olduğunuzu anlamamakla birlikte parçaların uyumlu olduğundan eminseniz değiştirebilirsiniz. crosswayin kadroları arasındaki farklar hakkında bilgim yok ancak en azından kadronun yaşı, kullanım miktarı, durumu çiziği çatlağı vb. özelliklerini güzelce incelemenizi önerebilirim.

@trabzonlu ozan
Teşekkürler hocam. Kadrom küçük geliyor o yüzden değiştiriyorum. Cevaplar için teşekkür ederim.

#Tapatalk

Merhaba, speeder 500 modelinin ağırlığı nedir? aramalar sonucunda bir bilgiye ulaşamadım.

@trabzonlu ozan
Bu bisiklet şu an donanım, ağırlık ve fiyatı ile dikkatimi çekerek aklımı bulandırmaya başladı. Acaba 50-34 ikili aynakol, rampası bol parkurları seven ve hep üçlü aynakol ile mutlu mesut yaşayan birisi olarak beni üzer mi ?

DSC_0156.JPG DSC_0158.JPG

Yeni bisikletim Speeder T1 ile aranızdayım.Bisiklet 2014 model ,fakat sadece iki kere binilip sonrasında balkonda 2 yıl beklemişti. Artık yeni yol arkadaşım.
Bisikletin hikayesini, Bisikletlerinizin Fotoğrafları bölümünde ayrıca resimli anlattım.

@hasan akgül Merida istiyorsanız crossway 900 full xtdir frenleri hariç ama bana sorarsanız frenleride xt olan cube tonopah proya bir bakın derim dt swiss jant seti ve full xt setiyle daha cazip gelebilir.

merhabalar. merida crossway 100 almaya karar verdim. bugün satici 2015 model 52 kadro modeli 1750tl ye verebilecegini söyledi.sizlerin bildigi bu model bisikletin daha uygun fiyatlara satildigi guvenilir bir site varmi

merhabalar bugün alacağım merida cw 100ü ama sizlere acil sormam gereken birsey var.
bulundugum sehirde 2015 modeli var internetten siparisle istersem 2016 sı da var. ikiside ayni fiyat.2015 ve 2016 arasinda fark yok gibi duruyor ama benim görmediğim sizlerin bildigi bir fark varmi.

• Beğen
Tepkiler: Emregungor1905
Değerli arkadaşlar,

Ben de 3 hafta önce bir Crossway 500 sahibi oldum. Bugün de ilk bakımı yapıldı.

Belki 15 senedir bisiklete binmemişken, 115 kg civarı bir gövde ve günde 1.5 paket sigara ile zor oldu tekrar başlamak ama günden güne iyiye doğru gidiyorum gibi hissediyorum :hhhhhh:

Biraz kilo verip, forma girip ileride Speeder serisine geçmeyi de kendime hedef koydum.

Herkese keyifli turlar.

merida cw 500 ylw.JPG

@Burak_Merida
hayırlı olsun gule gule kullanin. bende cw 100 siparisi verdim pazartesi elime geçecek. 120 kiloyum bende bakalim kilo vermek icin cabaliyorum diyet spor vs yapiyorum insallah merida ile daha hizli yapicam
20151126160236.jpg
insallah gelincede gercek fotolarini atarim.
bende kırmızısını aldim rengarenk meridalar klübü mü kursak ne yapsak :)

saat 16.30 gibi bisikletim kargodan geldi.
kurulum icin sehirdeki bayisine gittim ve kucuk çaplı bir şok yaşadım . 40tl karşılığıbda kurulum yapabileceklerini ve kuponlarin internetten aldigim icin geçersiz olduklarini soyledi. ben kabul ettim ama internetten aldigim bisikletciyide bu durumdan haberdar ettim oda gereken yerleri arayacagini soyledi. yarin aksam bisikleti almaya gidecegim bakalim durum ne olacak sizlerede buradan sonucu bildiririm.

Dosyalar

• 20161031_163143.jpg
    20161031_163143.jpg
    77,2 KB · Okunma: 54
Geri