seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.581
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
İşte bu. Ne demek istediğimi benden iyi anlattınız👍🌹Dünyanın en iyi ve en büyük 2 bisiklet üreticisinden biri olan ve Specialized'in %49'una da sahip bu köklü marka ölmedi, ölmez!
Turkiye'de TL'nin değer kaybından dolayı ithal kaliteli markalarin hiçbirini alamaz hâle geldik. Bu perspektif ile bakıldığında söz konusu markalar bizim için "öldü" ifadesi doğru bir metafor.
Merida ölmedi. Türkiye'ye Merida direk bisiklet olarak geliyordu, yedek parça olarak gelip Türkiye'de toplanmıyordu. Bu yüzden Fiat değil Mercedes-Benz gibi bir vergilendirme geliyordu. İthal bir bisiklet olduğu için fiyatları fazla oldu ve Türkiye'de toplanan Peugeot gibi markalar daha az vergiden daha F/P kaldığı için insanlar o tip markalara kaydı. Türkiye'de kar edemeyince de Aslı Bisiklet getirmeyi bıraktı. Hala distribütör olanlar var ama getirtmiyorlar. Ancak belki özel siparişle.Merida öldü
Bisiklet mağazalarında, sitelerinde satışta bulamıyorsaniz o marka bizim için bitmiş demektir. Dünyanın diğer ülkelerinde satışta olmasının bize faydası yok , ancak uzaktan izleriz.Merida ölmedi. Türkiye'ye Merida direk bisiklet olarak geliyordu, yedek parça olarak gelip Türkiye'de toplanmıyordu. Bu yüzden Fiat değil Mercedes-Benz gibi bir vergilendirme geliyordu. İthal bir bisiklet olduğu için fiyatları fazla oldu ve Türkiye'de toplanan Peugeot gibi markalar daha az vergiden daha F/P kaldığı için insanlar o tip markalara kaydı. Türkiye'de kar edemeyince de Aslı Bisiklet getirmeyi bıraktı. Hala distribütör olanlar var ama getirtmiyorlar. Ancak belki özel siparişle.
Bu Merida ölmüş demek değil. Sen kendince selasını okumuşsun.Bisiklet mağazalarında, sitelerinde satışta bulamıyorsaniz o marka bizim için bitmiş demektir. Dünyanın diğer ülkelerinde satışta olmasının bize faydası yok , ancak uzaktan izleriz.
son kalan tur trekking bisikletlerinden birini ben 2020 martında pandemi ye girerken almıştım.Aslı Bisiklet uyku modunda.
Hocam bisikletinizin renk uyumuna kadrosuna aşık oldum hatta sahibinde şuan araştırmaya giricem ^^Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü. 305166 dosyayı görüntüle
Boşuna zaman harcamayın, bulamazsınız. Merida markası Türkiye'den çekildi. Bu bisiklet geçen hafta Almanya'dan alındı.Hocam bisikletinizin renk uyumuna kadrosuna aşık oldum hatta sahibinde şuan araştırmaya giricem ^^
Boşuna zaman harcamayın, bulamazsınız. Merida markası Türkiye'den çekildi. Bu bisiklet geçen hafta Almanya'dan alındı.
Olurda yıllar sonra değişme yükseltme düşünürseniz beni aklınıza getirin ben alırım <3Boşuna zaman harcamayın, bulamazsınız. Merida markası Türkiye'den çekildi. Bu bisiklet geçen hafta Almanya'dan alındı.
Renk ve kadro aynısı değil ama reacto serisinin farklı renkte bir bahrain modeli de var:Hocam bisikletinizin renk uyumuna kadrosuna aşık oldum hatta sahibinde şuan araştırmaya giricem ^^
Renk ve kadro aynısı değil ama reacto serisinin farklı renkte bir bahrain modeli de var:
(link)