Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Aykut26 ben Merida cw600 al derim. cok guzel bisiklet cube de iyi ama f/p=merida

Arkadaşlar arka taşıyıcı için marka model tavsiyeniz varmı? tercih edilen alüminyum oluyormuş diye duydum açıkçası sırtımda çanta varken totomun koltuğa olan basıncı artıyor ve yükü bisikletin kendi şasesine taşıtmayı düşünüyorum

@Murat boy @_murdoch_
Ben Crossway 300 bisikletimde aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.
(link)

Aynı zamanda yine Topeak'ın MTX EXP model çantasını(16.6 litre) kullanıyorum. Çanta bagajla uyumlu ve sürgülü sistemi sayesinde çok rahat takıp çıkarılabiliyor. Ben günlük turlarda ve şehir içi ulaşımda kullandığım için bana hacmi çok çok yetiyor ama küçük derseniz bir de MTX DXP var 22.6 litre. Çantaların heybeleri kapanıp içine girdiği için kibar görünüyor.
Piyasaya göre biraz maliyetli oldu ama çok içime sindi, çok memnun olarak kullanıyorum.

Çantanın linki; (gerçi stokta yok görünüyor.)
(link)

Buda bisikletin görünümü;
IMG_3307.JPG IMG_3308.JPG
IMG_3310.JPG

@mtbrhnkc bagaj da çatada güzelmiş. ama dediğin gibi maliyetli biraz. biraz daha bakmak lazım :) teşekkür ederim.

@_murdoch_ doğa bisiklete bakmışken şunlara göz atın Konnix çanta topeake benziyor ve vona Bagaj (680gr).

@mtbrhnkc ekipmanların iyimiş doğrusu,ben İzmir'deyim bisikleti temin ettiğim yer olan seda bisiklette varmış bir bakacağım aslında direkt römork mu alsam diyorum (link) ama çok fazla yol yapacağımı da zannetmiyorum acayip ikilemdeyim birde giderken sırt çantası olayını yok etmek istiyorum nedeni ise onun ağırlığı sırtımda dolayısı ile toto da o da ilerleyen zamanda ağrı yapıyor 2 ucu kirli değnek :)

@mtbrhnkc dostum lastikler rubena stu 5mm mi? bende orjinal lastikler var gayette güzeller ama patlayacak diye tırsıyorum daha ekipmanlarım da gelmedi Aliexpressten :)

@Murat boy teşekkür ederim hocam çanta konusunda kesinlikle haklısınız. Bende bu bagaj ve çantayı, sırt çantamla 110 km'lik bir turdan sonra belim, boynum, omzum tutulmuşken can havliyle aldım. Parasını felan da o yüzden gözüm görmedi. Bence trailer daha zor. Mesela evden çıkıyorum bir kafeye oturmaya gidiyorum, bisikleti kilitleyip çantayı da el çantası gibi alıyorum hem çok kolay oluyor hem gözüm arkada kalmıyor. Sırt çantası ile tur yapmak boyutu ne olursa olsun hem sağlıksız hem çok rahatsız edicidir.
Lastikler Schwalbe Marathon 700*32 hocam. Üstündekilerle de hiç sorum yaşamadım ama, hem daha ince hemde dişsiz yapısı nedeniyle lastikleri değiştirdim.

• Beğen
Tepkiler: Murat boy
@Üye Adı
vona bagaj benim de dikkatimi çekti daha ekonomik bir çözüm. ama çantalara bakmadım. onlarada bir göz gezdireyim. :)

@_murdoch_ çantaya kefilim büyük değil ama günü birlik çok rahat iş görür.
(link)

(link)

@Üye Adı güzelmiş. katlanırda kullanıyosunuz demek ki. topuk çarpmıyor mu heybe gibi kullanırken. bende de dahon var bi tane. ufak heybe verdi arkadaş alırken ama topuklarım çarpıyo kullanırken.

@mtbrhnk cırtlı bantları var tabanda onunla sabitleniyor.

@_murdoch_ biraz geriye çektim çantayı çarpmadı uzun bir süre kullandım. bisikletimi sattım satarkende çantada üzerindeydi. Ben çok memnundum çantadan. aldığım iyi seylerden biriydi.

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
Geri