Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Murat boy bu çantaların pembe olanları 19TLden kapıs kapıs satılda bende aldım kullandım ve daha sonra sattım. kullanıslı çantalar.
Port bagajlarını kullanmadım ama mağaza ziyaretlerimden elime alıp yokladım ağırlar. uzun seyahatlar için heybe çanta baglamak sorun olacaktır bu port bagajlara, ki kendim bu tip bagajlarda sorun yasadım bağlamakta.

Dostum bunlar sırt çantası değil yani sanki öyle mi anladım? arkasında 2 plastik takma aparatı var incelediysen eğer ama kesin yok bunlardı diyorsan ve olmaz diyorsan tecrübeye karşı boynum kıldan ince :)

selam arkadaşlar merida big seven 20 almayı planlıyorum. ancak hafif arazi ye gireceğim. bu bisiklette hidrolik maşa mi, air maşa mı, yoksa yaylı maşa mı var. modeli aşağı yazıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sr suntour 27 XCM HLO 100

Arkadaşlar herkese merhaba dağ bisikletimin yanına bir de yol bisikleti bakarken reacto ve scultura ya denk geldim bunlar hakkındaki yorumlarınız nelerdir? ikisinin arasındaki farklar ,alınırmı,birde dağdan yola ilk defa geçicem 4 senedir dağ kullanıyorum yollar asfalta dönünce yeter dedim sahibindende şöyle bir reacto buldum boyum 1.87 sizce kadro boyu olurmu? (link)

Bazı yerlerde reactonun aero yapısından dolayı şehirde kullanım zorluğu çekilebileceği yazıyordu sizce reacto kullanabilirmiyim yoksa scultura mı almalıyım konfordan ziyade akıcılığa ve hıza önem veriyorum kilom 93 bir sorun çıkarmı?

@EmreTzn090909 Scultura 300 kullanıyorum Reacto yu da çok beğeniyorum ama alu reactoların tasarımından dolayı alu sculturalara göre ağır olduğu söylenmekte ama aero yapısının avantaj yarattığı gerçeğide var.Reactoların arka fren sistemi aynakolun arkasında kadronun altında , kullanan arkadaşlar dezavantajı varsa bahsederler, bende aynı ikilemde kalmıştım daha gelenekselçi olduğumdan scultura aldım açıkçası çok memnunum. ilandaki bisiklet yanındakileride ve 2 yıl daha garanti süresini düşününce satıcıda biraz fiyat indirimi yaparsa makul geldi bana.
Eklemek istedim 118 kg olarak kullanmaya başladım şu anda 96 kg ye inebildim artı diyetle

cevabınız için çok teşekkürler bütün sorularımı yanıtladınız evet fiyat konusunda biraz daha birşey yapabilirse alabilirim peki 2 sorum daha var jantları meridanın kendi markası olmasına rağmen siz 118 kiloyden bir sorun çıkarmadı mı hiç benim boyum 187 kilom ise 93 ,sizce almalıyım dağ bisikletinden ilk defa yol bisikletine geçiceğim duruş pozisyonuna mutlaka alışırım zaten dağ bisikletinin yanına alıcam bazı yerlerde reactonu şehir içi kullanımda zorluklar çektirebileceği yazıyordu bazende tam tersi ama tam anlam veremedim sizin düşünceniz nedir çok teşekkür ederim iyi akşamlar :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@EmreTzn090909 118 den 112 lere düşmüştüm diyetle aldığımda, benimde ilk yol bisikletim ama jantlarının en kötü noktası olduğunu anladım, ama amacım spor ve yol disiplinine geçiş olmasından dolayı iyice alışana kadar herhangi bir iyileştirmeye gitmedim. Eşyalarımı temiz kullanan biriyimdir yolda daima kibar davrandım 2 defa arka lastiğim patladı şimdiye kadar 1000 km civarı olmuştur bence rekor bu kilolar için :) net km söyleyemiyorum km saatini bir kaç ay sonra taktım .Ben ikilemde kaldım ama Scultura hep öndeydi kadro bakımından ama Reacto aklımı çelmek üzereydi yani Scultura evlenilecek kızdı benim için.Ayrıca Scultura dikkatimi bir belgeselde çekmişti o gün bu gün takipteyim.Reacto çok güzel ama tasarımcı karbon için tasarlamış demek lazım fabrika bu tasarımı çok iddalı ve başarılı olduğu için ticari amaçlı Alu üretmiş aynı havayı yakalamak için ağır olmuş.Öyle bir soru sordunuz ki hala kararsızım birdaha alıyor olsam yine bocalarım.Amacınızı yazmışsınız size Reactoda gider bence , sahibindendeki garantili daha direk pazarlığa girin derim

Sizde alırken bayağı bir ikilemde kalmışsınız sanırım :) yorumlarınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim :)

@EmreTzn090909 bende reacto 300 ile scultura 400 arasinda kalmistim bu cuma gidip scultura 400 aldim tabikide reacto 300 daha hos gozukuyor ama aliminyumdan aero kadro yapmak cok agir olmus benim gorusum scultura 400 :harika:

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
peki ağırlık gerçekten o kadar çok farkediyormu daha önce hiç yola binmediğim için bilmiyorum nasıl bir his

@EmreTzn090909

Bisikletinizin ağırlığını koşucuların antrenman amaçlı ayak bileklerine bağladıkları ağırlıklara benzetebilirsiniz. Vücudun toplam ağırlığına kıyasla oldukça küçük olan bu ağırlıklar ayak bileklerine takılınca hissedilir etki yaratır.

Bisiklette ise dönen elemanların ağırlığı aynı etkiye sahip. Bu nedenle üst sınıf jantların fiyatı pek çok orta sınıf bisiklet fiyatının üzerindedir. Ağırlığın etkisini özellikle rampa tırmanırken hissedersiniz. Aero bir kadro tahmin edildiği gibi düzde ve inişlerde avantaj sağlar.

Sonuç : sürüş güzergahınız çok rampalı değilse Reacto gayet güzel bir makine. Alışma evresinin sonunda bir jant seti yükseltmesi ile çok uzun zaman hizmet edebilir. Lakin işin içine yokuşlar girdiğinde sizin için ibre mümkün olan en hafife doğru dönüyor.

Çok teşekkür ederiö cevaplarınız için daha fazla kişiden bekliyorum yorumları .Güzergaha gelirsek şimdi yollar çoğunlukla düz fakat yokuşlar da hafif yokuş gibi yani nasıl desem asfaltta dağ bisikletiyle bile o yokuşta ön 2. arka 4. vites ile rahatlıkla belirli bir devirde çevirebiliyorsunuz tabi ben 4 yıldır yokuş çıktığım için de böyle gelebiliyor olabilir ama 1 yıllık normal sürücünün bile rahat rahat çıkabileceği yokuşlar .eğim konusunu fazla bilmiyorum ama tahminimce %10 civarı bir eğim var bunun hakkında ne düşünürsünüz teşekkürler. birde kadro boyu hakkında bilgi verebilirmisiniz 1.87 boy 92 kiloyum attığım linkteki reacto 400 lampre ise 56 cm kadroya sahip sixce bana nasıl olur bacak boyum 85

@EmreTzn090909 bence karari cabuk verikalmadi cogu bisikletcide kalmadi 2017 modeller gelcek onlarin fiyatlarida uccuk lcak

• Beğen
Tepkiler: Groims
evet bende ondan korkuyorum 4000 tlnin aşağısında olmaz herhalde 2017 modeller @Tuguj

@EmreTzn090909 ben istanbuldan metin bisikletten aldim cok tatli biri metin abi beni yeni bosnaya kadar arabayla birakti saolsun ama bisikletin ustunde ufak bir cizik var oda jelatin cekincee okadar gozukmuyor ariyip sorabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: EmreTzn090909
@Tuguj bende bisikleti Metin abiden aldim iyi birisi ilgili fakat forumda metin bisiklet hakkinda 1 tane iyi yorum yok malzemeler Bakirkoy insanina hitap eder fiyatta.
Metinin kuzeni biraz aksi bir tip andropozda gibi bir hali var Kıvançı sevmeyende cok.

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
Geri