Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Kullanıcıları Kulübü

@kemalkeskin 1.80 boyundayım(Ayakkabısız) 81-82 cm bacak içi boyum. Merida Scultura da S/M olan 52 Beden uygun geliyor. Diğer modellerde 54'e tekamül ediyor. Meridanın yabancı sitesine girerseniz orda modeller için kadro boyu hesaplama bölümü var.

(link)

• Beğen
Tepkiler: kemalkeskin
Scudo
Bugün itibariyle benim de Merida Speeder 200 ile dahil olduğum gruptur, ilk defa merida kullanıyorum, güzel bisikletmiş bu! :)

değerli merida kullanıcıları bisikletinizden başka neyiniz merida. varmı bütün set merida olan mesela bende şuanda eldiven , bisiklet merida. merida heybe ve gözlük yolda. merid gidon çantası var sırada. suluk ve kafes olarak devam edicek. belki saçma gelebilir ama bütün seti merida yapmak isteği var içimde :)

IMG-20160427-WA0000.jpeg Bu da benimki. Cok kahrimi çekti ama simdi satip cyclocross 500 modelini almayi dusunuyorum.

Merida Scultura 300 2016 Modeliyle tekrar bir Merida klasiği ile yollara devam etmekteyim :)

NOT: FOTOĞRAFLARI YÜKLEMEYİ DENEDİM FAKAT OLMADI DAHA SONRA YÜKLERİM ARTIK :D

2013 model Merida Speeder T3 kullanıyorum.. Hayalim şimdlik Reacto serisinden bi tane :D 300 bile olabilir, bakalım kavuşabilecek miyiz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kemalkeskin

1.72 boyundayim. S/M kadro Merida Ride 100 kullaniyorum. Boyu tam geliyor. 1.78 icin M/L tam gelecektir diye tahmin ediyorum.

Bisiklet kullanim acisindan cok rahat. Tavsiye ederim. Ilerde komponentlerini yukseltebilirsiniz zira kadrosu cok guzel

Bu da benden olsun :)

Merida Ride 100IMG_0314.JPG

@tameryc 1.80 boya 52 kadro küçük değil mi ya belki kadro farklarindandir

@bambam84 evet bisikletin kadrosu baya güzel duruyo beni benden aldı. M/L kalmamış herhalde orda yetkili kişi bu S/M sana tam olur dedi ama bilmiyorum kadronun üstünde S/M yazan biyer var mı acaba

@hakan64
İlginç bir yaklaşım olmuş :D bazı on kameralar fotoğrafları tersten cekiyo ondan olabilir eğer ön kameradan çektiyse :D veya arka kameradan ters cekmiste olabilir :D

@hakan64

Cok dikkatlisin tebrik ederim gercekten :)

Telefonumun arka kamerasi bozuktu, bu guzelligi kacirmamak icin on kamera ile cektim :)

@kemalkeskin

Evet var

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@kemalkeskin Bende öyle düşünmüştüm ilk bakışta ama hem forumdan Yavuz Soylu ile konuştuğumda hemde Merida'nın yabancı sitesindeki hesaplama programı sonucuna göre 52(S/M) kadroyu tercih ettim ve endişelerim boşa çıktı, hiç bir rahatsızlık yaşamadım gayet memnunum ölçüden. Belki 54 kadro da uygun gelebilirdi benim ölçülerim için ama 52 de hiç bir rahatsızlık yaşamadım.

Kendi ölçünüz için paylaştığım linkteki hesaplamayı kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Merhabalar Ghost Tacana 1'in 2016 modeline bakarken bir bisikletci "Merida Big Seven 100'ü" önerdi ve 1500 liraya bırakacağını söyledi.Ghost Tacana 1'in 2016 modeline nakitte 1600 gibi bir rakama bırakıyor. Aynı bisikletci "Merida Big Seven 100'ın 2016 modelini nakitte 1500 liraya bırakıyor. Hangisini almam daha mantıklı sizce?

@tameryc

Paylaştığımız link açılmıyor meridanin sitesinden ride 100'e baktım ama tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: tameryc
Geri