Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida reacto 300 mü scultura 400 mü?

@Cem Ç.

Bence yanlış yapıyorsun Cem. Madem bu işe ayırdığın bir bütçe var, en azından orta şeker daha iyi bir bisiklet al derim.

Örnek olarak
REVELATOR 3500 / Pazarlıksız Liste Fiyatı : 1.699 €

http://www.ktmbisiklet.com/urunler/orj/78298_Revelator_3500CD_55_m_carbon_ud(yell_wht_red).jpg

Scudo
@Yavuz SOYLU

Hani Türkiye'de akrabanız vardır diye düşünerek gelmişken gezip tozup bisikleti alırdınız öyle dönerdiniz diye düşündüm.Dönüşte gümrük sorunu da olmaz açıp kullandıktan sonra.Siz bilirsiniz,Merida kötü demiyor zaten kimse.Reacto benimde hoşuma giden bir model,fakat ne yazık ki hiç F/P ürünü değil.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç ve Yavuz S.
@Enginkale sizinde dediğiniz gibi aero kadrolar yokuşlarda maalesef yetersiz kalmakta İstanbul gibi bi yerde yokuş ve inişleri düşününce scultra 400 daha mantıklı gibi dörünmekte.
Cem bey scultra 400 daha iyi olur sizin için.
bunun dışında canyonun Türkiyeye sağlamış olduğu ayrıcalıklar var güzel bisikletler var düşünmek isterseniz canyonuda inceleye bilirisniz iyi forumlar olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Bunu eklemeyi unutmuşum.

STRADA 2000 / 1.199 €

http://www.ktmbisiklet.com/urunler/orj/90939_Strada_2000_55_black_matt(white_neonyellow_blue).jpg

@Yavuz SOYLU
Yavuz bey konuyu saptırmak istemiyorum ama siz muz cumhuriyetinde yaşıyo olabilirsiniz ama Selami bey Türkiye Cumhuriyeti için yazmıştı iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Selami53
@Yavuz SOYLU
Normal şartlarda bunun tam tersi olması lazım yanlış yazdınız herhalde.

Hazır konusu açılmışken.

(link)

Şu modeli 3.000 TL'ye bırakıyorlar. Sizce fiyatını hak ediyor mu. Görüntü, kalite, ve performans bakımından.

Gerçi Lenora Nora Salcano XRS 030 'u önermişti ama görüntüsünü beğenemedim bi ya :) Decathlonda da Bwin Alur 700 beğendim oda stoklarda yok sabırsız oldum biraz.

3.000 TL'ye kadar kafamda deli sorularrrr

Ekstradan şuda var :D (link)

@Mahmut. O zaman doğru okuyunuz. KKTC'den Türkiye'ye geçmek Paranız varsa kolaydır. Sadece bisiklet almaya gidecekseniz değil. (Türkiye Cumhuriyeti yasal olarak KKTC'yi tanımadığından ?!?!?!???!?!? ki gerçek "0" ürün almak ve getirmek gerçekten büyük bir sorun) Erdal beyin bana yazdığını düşünerek gerekli kriterleriortaya koyarak düzgün bir cevap yazdım yaptığınız çomak sokmaktan başka birşey değildir.
@Berke K. Kullandığım mesafe ve karar verme alanı yaklaşık 1 km kadar olduğundan ve İLK yol bisikleti tecbürebesi yaşadığımdan yanlış değerlendirme yapmış olabilirim. AMA şunu belirtmek isterim ki iki bisikletide kendi PROLOGO selem ve kendi spd setim ile toplamda 3-4 km kadar sürerek karar verdim. İkiside bana uygun boy ve bana göre ayarlanmıştı.
Bu kriterler içerinde Benim görüşüm budur. Yanlış yazmadım.

@Yavuz SOYLU.Bisikletin hayırlı olsun kardeşim.Güle güle kullan.Bisiklet markaları hakkındaki görüşler şahsi ve biraz amatörce sayılabilir.Sebebi ise adamlar marka yaratmak için milyar dolarlar yatırım yapıyorlar.Bazıları ise yapmıyorlar.Sen bisiklet markasına yatırım yapan markalara bakacaksın iyimi kötümü diye.Merida markası benim şahsi ve amatör görüşüme göre birçok markadan iyi.Bütün bisikletlerim merida ve memnunum.Bi yerde Merida fanatiği gibi.İlk bisiklet almaya gittiğimde cube markasına baktığımı hatırlıyorum.Sonra bisikletlerimin tamamını Merida aldım.Şimdi en son aldığım 2014 Scultura CF905 carbon yol bisikletimi yol'dan vazgeçtiğim için satılığa çıkardım.Bu benim alabileceğim en iyi donanımlı bisikletti.Arkadaşların bahsettiği gibi hakikaten çok atik.Donanım olarakda ultegra.Kazasız bol pedallamalar.@Yavuz SOYLU.Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç ve Yavuz S.
@Yavuz SOYLU ben sadece sizi uyarma gerksiniminde bulundum, çomak sokmak kırmak gibi bir amacım kesinlikle bulunmamaktadır. siz ki Türk oğlu Türk(etnik köken farketmez Türk kimliği taşıyorsanız) olarak bu tür yazılar buralara yazarsanız siz kendiniz bunları söylerseniz bilmem nerenin vatandaşı ne der. gümrükte sıkıntı olması bu tür kelimeler yazmanızı gerektirmez

Scultura, Endurance değil.Lite serisi Endurance.Bilginiz olsun

@Mahmut. Mahmut Bey; Şimdi azıcık siyasate gireceğim. Eğer ben Türkiye'de hastalandığımda Hastaneye gittiğimde bana sırf KKTC kimliği var diye bakılmazsa; üstüne TC kimliği diye diretirlerse;(ki 75 yılında eevitin çıkardığı yasa ile KKTC kimlikleri TC kimliği olarak kabul edilip her türk vatandaşları ile aynı hakka sahiptir. isteyen KKTC vatandaşı nufus müdürlüklerinden TC kimliği çıkarabilmektedir.) Ben yanımda olmadığını söylesemde bana KİMLİKSİZ bir vatadandaş gibi işlem yapabileceken yapmamaları Bana bir suriyelden daha değersiz davranmaları (o sırada bir suriyeli gelip gayet güzel işlem yaptılar derdi her neyse ); (isterseniz olayı açabilirim) gibi olaylar silsilesi yüzünden (Ki muz cumhuriyeti diye bahsettimyer KKTC) Her iki ülkeyede dargın ve kırgınım. İstediğiniz etnik kökene bağlı olabilirsiniz. Beni Kürt,Türk,alevi yada sünni olmak ilgilendirmez. insanlara verilen değer herşeyden çok daha üstündür.
Velhasıl ülkemi TC/KKTC ikisinide seviyorum Buralarda büyüdük buralarda yetiştik. Ama bizleri yolunacak kaz gibi görmeleri canımı sıkan herşeyden önce.

Bu arada Scultura race kadrosudur. Ride endurance, Reacto Aero endurance kadrosudur.

Saygılarımla Yavuz.

@Uptown Cyclist
@Uptown Cyclist

çok benziyor bu modeli yalnız benim enduranceye

ride 90 (link)

scultre 400 (link)

@Mahmut. bütçeyi yükseltip iki modeli de elicem. çünkü bir 6 ay sonrada yeni bisiklet bakmak istemiyorum. beni bir kaç sene donanımı götürsün istiyorum. full karbon 105 ve ultegra setli olan modellere bakıcam.

teşekkürler bu arada herkese cevapları için..

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
@Cem Ç. aldığınız zaman mesaj olarak atınız seneye sizlerle beraber pedal çevirmek isterim.

@Cem Ç. Hocam son durum nedir ? Simdi hangi bisikletlere bakiyorsunuz ya da aldiniz mi? Bende scultura 400 istiyorum o yuzden merak ettim sizin arastirmalariniz sonucu hedeflediginiz bisikletleri

@Yavuz S.

hocam merhabalar.

bisikletimi satınca, ben de merida scultura 400 düşünüyorum. kadro hakkında epey bir bilgi vermişssiniz ama daha detaylı yazmanızı isteyeceğim sizden.

yokuşlardaki atikliği nasıl acaba, kadro da bir esneme hissediyor musunuz? esnemeyen bir bisikletten sonra, esneyen bir kadroya binmek istemem. siz tecrübe edinmişsiniz artık. tekrar hayırlı olsun bu arada :)

Teşekkür ederim.

Gerçekten güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler Yavuz hocam. :)

@Ali Demir Selamlar ;
Esneme gidonda bir miktar var. Başka noktasında farketmedim. Jantlar gerçekten berbat Supralarınızı satmayın. :) Ben şimdilik idare etsin diye Shimano RS11 Jant aldım 3 kat daha iyi performans olarak üstündeki jantlardan. Şuan itibari ile 950 km yol yaptım. Bisiklet gayet akıcı. Tabiki bi Sizin karbon bisikeltinizin yerini tutacağını sanmıyorum :D

Bu jantlar ile bisikletin pedallı ağırlığı 8.6 kilo.

1.jpg

@Cem Ç. Bende merida reacto 300 var ve çok memnunum,aero kadro nun havası bir başka emin ol

Geri