Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
@PianoMan çok teşekkür ederim efenim.
bu sefer de rüzgar çok sıkıntı çıkarır gibime geliyor ilerde bi jant değişimi yapabilirim ama yine 35mm olur herhalde 😬
Ön jantı daha düşük profil tutarsan rüzgarın fazla etkisi olmaz. Mesele 40mm ön jant 80mm arka jant :)

@Muhammet Ağrı Seleyi bir an o yükseklikte görünce sizin boyunuz 2metre 10cm değildi dedim kendi kendime. Fotoğrafın sonunda okuyunca gerçek durumu anladım:)

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Evet sayın Forumdaşlarım Scultura 300 mü diyorduk. Onu satmamaya karar verdim.
Kalkınma hamlesini açıklıyorum.
Screenshot_20201017_082945_com.android.chrome.jpg
Wiggle den sipariş geçtim eski ve yeni tırmanış bisikletim Scultura 300 105 fren bacakları ile daha güvenilir 11-34 arka aktarıcı ile benim için daha Tırmanışıçı ve hızlı olacak. Daha da benden bir şey istemesin 😁

Acaba diyorum fren bacakları ultegra mı olsaydı keşke. Arada tutuş anlamında epey fark var. Belkide papuçlardan kaynaklıdır bilemiyorum ama beni bugünkü sürüşte şaşırttı r7000 frenleri :)

• İnanılmaz
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@mehmet.ali hocam R7000 fren bacağı tutmazsa R8000 de tutmaz Dura Ace de 9100 de tutmaz bence sizin fren ayarlarınızda bir sıkıntı var çünkü 105 e güvenemeyeceksek bisiklet sürmeyelim 🤩

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
@mehmet.ali hocam R7000 fren bacağı tutmazsa R8000 de tutmaz Dura Ace de 9100 de tutmaz bence sizin fren ayarlarınızda bir sıkıntı var çünkü 105 e güvenemeyeceksek bisiklet sürmeyelim 🤩

Belkide disk frenden geçtiğim içindir bilemiyorum ama ultegranın bundan daha iyi olduğuna eminim :)

@mehmet.ali hayırlı olsun pejo bi hayırlı olsun diyemedik galiba kusura bakma çok hızlı değişim olunca 🤣

• Hahaha
Tepkiler: tamer öztürk
Aralık Ayında işe giderken kadro kulağını kırmıştım. Sabah çok erken ve karanlık olduğundan düşen arka vites makarasını da fatketmedim, (aynı anda arka jant tellerinden biri de kırılmış) .
İşlerin yoğunluğundan bir türlü her zaman bisikletimi emanet ettiğim Süha kardeşimi de arayamadım arasam gidip bırakacak vaktim de yoktu zaten, kış da artık kendini gösteriyordu bisikleti de işe gelip gitmek haricinde kullanmıyordum. Bi kaç kez Bisikletforuma girip kulak mevzusunu sordum, üstadlar yurtdışı site önerisinde bulundu bakındım biraz kulak 300 TL yi geçiyor daha makara da lazım gözümde büyüdü iyice. Bahane oldu yattı bisiklet. Yine de işe toplu taşıma ile gitmek bana o kadar zor geliyordu ki gerçekten de bisikleti yaptırmak için zaman kolluyorum. Ancak bu zaman Şubat ayını buldu.
Süha'yı aradım kardeşim böyleyken böyle ne yaparız dedim getir abi bakalım dedi. Kadro kulağı kırık aktarıcının makarası yok telin kırıldığında haberim yok durum bu.

İş Çıkışı attım arabaya götürdüm bisikleti hemen döndüm. Süha ararım abi dedi hallolunca. Ertesi gün öğleden sonra Süha aradı abi bisikletin hazır gelip alabilirsin dedi. Nasıl sevindim anlatamam.

Gidip aldım ertesi gün işe bisikletle gittim.
IMG_20200219_074740.jpg
Bu fotoğrafta 92 kiloyum
IMG_20200225_190614.jpg
Sonra bisikletforumdan tanıştığımız arkadaşlarımızdan Orhan kardeşim ile hafta sonu kısa bir tur attık. IMG_20200223_150515.jpg
Bisikletleri içeri almak istemediler. İkna yeteneğimi kullanmıştım 😬
Orhan tek sucuk ekmek yedi ben ikinciyi de söylemiştim🤣🤣🤣

Sonrasında pandemi vurmuştu yine hapsolduk içeriye. 😐

Orhan tek sucuk ekmek yedi ben ikinciyi de söylemiştim🤣🤣

Bu taktiği tuttum.Adamlar diyecek ki bu adam ikinciyi de yediğine göre bizi de istese yer.:krktm: Tabii ki korkup alacaklar.:harika:

Aralık Ayında işe giderken kadro kulağını kırmıştım. Sabah çok erken ve karanlık olduğundan düşen arka vites makarasını da fatketmedim, (aynı anda arka jant tellerinden biri de kırılmış) .
İşlerin yoğunluğundan bir türlü her zaman bisikletimi emanet ettiğim Süha kardeşimi de arayamadım arasam gidip bırakacak vaktim de yoktu zaten, kış da artık kendini gösteriyordu bisikleti de işe gelip gitmek haricinde kullanmıyordum. Bi kaç kez Bisikletforuma girip kulak mevzusunu sordum, üstadlar yurtdışı site önerisinde bulundu bakındım biraz kulak 300 TL yi geçiyor daha makara da lazım gözümde büyüdü iyice. Bahane oldu yattı bisiklet. Yine de işe toplu taşıma ile gitmek bana o kadar zor geliyordu ki gerçekten de bisikleti yaptırmak için zaman kolluyorum. Ancak bu zaman Şubat ayını buldu.
Süha'yı aradım kardeşim böyleyken böyle ne yaparız dedim getir abi bakalım dedi. Kadro kulağı kırık aktarıcının makarası yok telin kırıldığında haberim yok durum bu.

İş Çıkışı attım arabaya götürdüm bisikleti hemen döndüm. Süha ararım abi dedi hallolunca. Ertesi gün öğleden sonra Süha aradı abi bisikletin hazır gelip alabilirsin dedi. Nasıl sevindim anlatamam.

Gidip aldım ertesi gün işe bisikletle gittim.
246595 dosyayı görüntüle
Bu fotoğrafta 92 kiloyum
246600 dosyayı görüntüle
Sonra bisikletforumdan tanıştığımız arkadaşlarımızdan Orhan kardeşim ile hafta sonu kısa bir tur attık. 246599 dosyayı görüntüle
Orhan tek sucuk ekmek yedi ben ikinciyi de söylemiştim🤣🤣🤣

Sonrasında pandemi vurmuştu yine hapsolduk içeriye. 😐
Şimdi yeni kadroya geçtiniz, moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu bence daha albeniliydi.😅
Canım Albeni çekti iyi mi?🤣

Geri