benim merak ettiğim konu 200 300 ve 400 arasında ne kadar fark var? city var bende, ilerleyen zamanda maddi durumlarında el vermesi halinde 200 modelini almayı düşünüyorum kırmızı rengini de çok beğeniyorum
Kadrolar aynı hiç bir farkı yok. üzerindeki doananımlar değişik sadece. Mesela sele borusu karbon değil. 200 sora 300 tiagra 400 105 setle satılıyor. 2-3 fark daha var aralarında ama şuan hatılarmıyorum açıkçası
@Yavuz S. selamlar teşekkürler karbonlar için maddiyat izin vermiyor birde çokta prof olmadan amatör takılmak istiyorum bu sora set ile tiagra arasındaki fark çok mu etkiliyor, standart bir kullanıcı için
@Yavuz S. rakamlarla yanlış belirttim galiba ozaman haftada min 3 gün çıkıyorum, tek gün kullanmıyorum yani, standart kullanıcıyım derken performansçı değilim demek istedim açıklayamadım kusura bakma
Tamamdır bende size şöyle cevap vereyim ; eğer söyle performans peşinde değilseniz, Belli kmde belli ortalamalar ile gitmek gibi hedefiniz yoksa, vites geçişlerinden ekstra bir kazanç sağlama gibi bir amacınız yoksa sora gerçekten bir çok kullanıcıya yeter.
105 dahil ve bunun üst segmentleri artık bisiklet konusunda belli bir aşamaya gelmiş, 20-25 ortalamanın artık 100 km lerde üstüne çıkan, haftada en az 3-4 sürüş yapıp bunu antrenmanlara bölen (kadans - interval - yokuş ve endurance) kişilere gerçekten gereklidir. çünkü Dayanıklılık süreklilik bunlar hep ne kadar ekmek o kadar köfte ile gelen şeylerdir.
@Yavuz S.
Sanirim geçmemiş ses ciddi derece geliyor ve canımı sıkmaya başladı
Ama bayi gözümün önünde kutudan açıp kurmuştu yani kablolar hazır içinden geçmiş şekilde gelmişti nasıl duzeltilebilir mi
Sulcutura 5000 kullanıcısı olarak bu sevda bitmez Merida çandır gerisi heyecandir her turlu isteğiniz karşılıyor Merida yazınız güzel olmuş tekerinize taş değmesin