Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Merida Scultura 300

benim merak ettiğim konu 200 300 ve 400 arasında ne kadar fark var? city var bende, ilerleyen zamanda maddi durumlarında el vermesi halinde 200 modelini almayı düşünüyorum kırmızı rengini de çok beğeniyorum :)

Scudo
@serkanoz87 Selamlar ;

Kadrolar aynı hiç bir farkı yok. üzerindeki doananımlar değişik sadece. Mesela sele borusu karbon değil. 200 sora 300 tiagra 400 105 setle satılıyor. 2-3 fark daha var aralarında ama şuan hatılarmıyorum açıkçası :)

@Yavuz S. selamlar teşekkürler :) karbonlar için maddiyat izin vermiyor birde çokta prof olmadan amatör takılmak istiyorum :D bu sora set ile tiagra arasındaki fark çok mu etkiliyor, standart bir kullanıcı için

@serkanoz87 Standart bir kullanıcı için yani pazardan pazara kullanıcı için sora gayet yeterlidir. :)

@Yavuz S. standart derken pazardan pazarada değiliz canım :) city ile aylık 300 ile 500 km yapıyorum çıktığım günlerde de 50-150 aralığındayım

Standart odur zaten. Pazar'dan pazara her çıkışta 125 civarı yapmış olsanız sizin dediğiniz rakamlara denk gelir :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Yavuz S. rakamlarla yanlış belirttim galiba ozaman haftada min 3 gün çıkıyorum, tek gün kullanmıyorum yani, standart kullanıcıyım derken performansçı değilim demek istedim açıklayamadım kusura bakma :)

Tamamdır bende size şöyle cevap vereyim ; eğer söyle performans peşinde değilseniz, Belli kmde belli ortalamalar ile gitmek gibi hedefiniz yoksa, vites geçişlerinden ekstra bir kazanç sağlama gibi bir amacınız yoksa sora gerçekten bir çok kullanıcıya yeter.

105 dahil ve bunun üst segmentleri artık bisiklet konusunda belli bir aşamaya gelmiş, 20-25 ortalamanın artık 100 km lerde üstüne çıkan, haftada en az 3-4 sürüş yapıp bunu antrenmanlara bölen (kadans - interval - yokuş ve endurance) kişilere gerçekten gereklidir. çünkü Dayanıklılık süreklilik bunlar hep ne kadar ekmek o kadar köfte ile gelen şeylerdir.

:)

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
@Yavuz S. eyvallah hocam çok teşekkürler, o zman para olursa 200 ü çakayım ben :D

Değerli bilgiler için çok teşekkürler :)

jantlar için okuduğum yorumdan sonra aletten vaz geçtim :D

Bende meridà scultura 300 aldım fakat kadronun içinden geçen vites ve fren kabloları ses yapıyor kullanan arkadaşlar var ise yardimci olabilir mi

@mustafa üzümcü İçinden platik bir tüp geçmesi lazım eğer o yoksa baya baya ses yapar. yoksa takmamışlardır. kurulum sırasında. bu bayinin suçu.

@Yavuz S.
Sanirim geçmemiş ses ciddi derece geliyor ve canımı sıkmaya başladı
Ama bayi gözümün önünde kutudan açıp kurmuştu yani kablolar hazır içinden geçmiş şekilde gelmişti nasıl duzeltilebilir mi

Göbeğin altına tellerin çıktığı yere bakarsan plastik var mı yok mu görürsün. yoksa sende gayet güzel yapabilirsin.

Dışından var ama kadronun içinden geçen tellerden varmı bilmiyorum görüntü kirliliği olmasın diye telleri kadronun içinden gecirmisler

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/dsc_0218-jpg.23023/
bundan bahsediyorum bu varsa sorun yoktur.

Sulcutura 5000 kullanıcısı olarak bu sevda bitmez Merida çandır gerisi heyecandir her turlu isteğiniz karşılıyor Merida yazınız güzel olmuş tekerinize taş değmesinIMG_20151227_165925.jpg

@emrejon
Kadronun üstünde ki koruyucu mu ? :)

• Beğen
Tepkiler: emrejon
@mustafa üzümcü
Ayni sorun bende vardi kabloyu kisalttirdim duzeldi

Lüleburgaz'dan gönderildi

Geri